קולדפליייייי

../images/Emo186.gifקולדפליייייי../images/Emo99.gif../images/Emo186.gif

שיר קולד שלי-
שיר לא קולד שלי-
להקה (לא קולד) שלי-
אלבום קולד שלי-
אלבום לא קולד שלי-
זמר-
זמרת-
חבר קולדפליי שלי-(אפשר לכתוב "כולם)

../images/Emo23.gif

שיר קולד שלי-ממממממממ.......we never chang שיר לא קולד שלי- Red Hot Chili Peppers - Parallel Universe Nirvana-The man who sold the world להקה (לא קולד) שלי-פינק פלויד,r e m, רד הוט צילי פפרס אלבום קולד שלי-x&y אלבום לא קולד שלי-"החומה"-פינק פלויד...כמו תמידדד זמר-קורט קוביין זמרת-לא ולא ולא ולא ולא...אין! חבר קולדפליי שלי-(אפשר לכתוב "כולם)מממממ....נראה לי שכריס וגיא

aviGODFATHER

New member
../images/Emo26.gif

שיר קולד שלי- CLOCKS \ Fix You שיר לא קולד שלי- Radiohead - Karma Police \ Paranoid Android James Brown - The Payback להקה (לא קולד) שלי- דפש מוד אלבום קולד שלי- X&Y אלבום לא קולד שלי- Depeche Mode - Violator Radiohead - OK Computer Michael Jackson - Thriller זמר- ג'יימס בראון, מייקל ג'קסון, Django Reinhardt (עזבו אתם לא מכירים - שנות השלושים) זמרת- דיידו חבר קולדפליי שלי-(אפשר לכתוב "כולם) - כריס.

ברררר

New member
../images/Emo152.gif

שיר קולד שלי-WARNING SIGN שיר לא קולד שלי-כמה שאני אוהב- עברי לידר להקה (לא קולד) שלי-היהודים אלבום קולד שלי-"מצנחים" אלבום לא קולד שלי-קשה מדי זמר-עברי לידר וכריס מרטין זמרת-דנה ברגר חבר קולדפליי שלי-(אפשר לכתוב "כולם)כריס
גיא
נו כולם וזהו!

מיכיל

New member
...שלי...

שיר קולד שלי : white shadows שיר לא קולד שלי :run- של מיספלג להקה (לא קולד) שלי :the killers אלבום קולד שלי :rush of blood to the head אלבום לא קולד שלי :simple plan-still doesn't get any זמר : daniel powter חבר קולדפליי שלי -כריס (אין פה אף אחד שחושב שכריס נראה שקסי להפליא עם הזיפים בקליפ של GPASUYF)

../images/Emo99.gif

שיר קולד שלי- SCEINTIST שיר לא קולד שלי-וויק מי אפ וונ ספטמבר אנד של גרין דאיי. למרות שאני לא כזה אוהבת אותם- אני יודעת לתופף אותו..:p להקה (לא קולד) שלי- 3 דורס דאון אלבום קולד שלי- AROBTTH אלבום לא קולד שלי-3 dors down -away from the sun זמר- chris martin זמרת- אין חבר קולדפליי שלי-(אפשר לכתוב "כולם) כריס וגיא

0mroosh

New member
אניאניאני! ../images/Emo9.gif

שיר קולד שלי-fix you [זה ישתנה בקרוב]. שיר לא קולד שלי-paper bag-fiona apple,זה טוב-עברי לידר. להקה (לא קולד) שלי-וויט סטרייפס. אלבום קולד שלי-AROBTTH אלבום לא קולד שלי-sea change-beck זמר-עברי לידר. זמרת-רונה קינן.

למעלה