ריטושים לשבוע חדש

NLO

New member
../images/Emo2.gifמי זה אלו שלא רוטשו מעולם?

שיצעדו נא צעד קדימה (רק אם הם רוצים כמובן) וישימו תמונתם בידינו.
אפשר אפילו תמונה נחמדת לפורים.

smexyboy

New member
בבקשה חברים. תנסו לעצב לי. D:

בבקשה בזמנכם הפנוי ריטוש קל רקע פשוט של ים או משהוא ותודה?! מראש

Ninja

New member
עבודה יפה ../images/Emo45.gif

רק הערה קטנה שאולי תעזור. נסי לשמור את התמונות בפורמט של cubicals. פיקסלים רבועים. הרי כאן התמונה המקורית התכווצה קצת ברוחב, לא?

sima1203

New member
תודה רבה

האמת אני לא בדיוק מבינה את המונח שציינת, ונכון שהפרופורציה לא בדיוק, שמתי לב, אז אם כבר, אשמח מאד להסבר , ואיך עושים זאת. כמובן אם זאת לא טירחה .

Ninja

New member
אנסה...

תחת Image -> Pixel Aspect Ratio, ניתן לבחור Square. אפשר למתוח את התמונה כך שתתאים לפורמטי שידור שונים. NTSC, PAL, וכדומה. במחשב, בתצוגה דיגיטלית רגילה, בדרך כלל יש לבחור פיקסלים רבועים. יחס 1 ל-1. הגובה והרוחב של הפיקסל זהים. מקווה שזה מסביר לפחות את הרעיון.

sima1203

New member
אוקיי

בדקתי וראיתי שמסומן לי square . אז כנראה שלא מתחתי נכון? בעיקרון הבנתי את תשובתך, והרעיון. ואתה מוזמן תמיד לתקן, אני מקבלת כל ביקורת בונה. תודה.

Ninja

New member
קרה אצלך משהו קצת מוזר בתמונה

התמונה הסופית אמנם נראית בתצורה של square, אבל השכבה של העלם נראית פחוסה. אני מניח שלא ניסית לבצע התאמות לגבי השכבה עצמה, אז זה כנראה נובע מבעיית יבוא או משהו בסגנון. אם תרצי לתקן, אפשר ע"י Ctrl+t לנסות ולמתוח את השכבה היעודית. זה פתרון שיעבוד אמנם, אבל לדעתי זו לא הדרך הנכונה. לדעתי עדיף ולנסות למצוא את הסיבה לתקלה.

sima1203

New member
ctri+t

שיפר את הכיווץ של הבחור, אבל כנראה שבאמת לא בוצעה התאמה לגבי השכבה של הבחור לתמונת הרקע, פשוט ניסתי להקטין את התמונה של הבחור והפרופורציות לא נשמרו. אני יודעת שצריך למשוך מהקצה העליון כלפי מטה, ובכל זאת לא הסתדר לי.ושוב תודה,

Ninja

New member
על מנת לשמור על פרופורציות...

על מנת לשמור על פרופורציות, צריך להחזיק גם את מקש ה-Shift לחוץ בזמן שבוחרים את הקצה ומזיזים. בבקשה.

למעלה