כמו שהכותרת אומרת, אני טסה הלילה לאנגליה. מה, לא מגיע לזה טופיק D: ? מכירים מקומות בלונדון עם דיסקים של מוסיקה יפנית? תכתבו לי, אני אקרא את התגובות כשאגיע.
היי! אני ראיתי קליפ של נאמיה ביוטיוב...והיתה תגובה שם "אם הם חושבים שנאמיה היא יצאנית אז מה הם חושבים על קודה קומי?" (באנגלית כמובן) אז רציתי לשאול אתכם הם מתכוונים ליפנים בדרך כלל?? ושהן יצאניות זה שהן לא עומדות ב"תנאים" והמנהגים של יפן כאילו???? אבל לפי מה שאני יודעת הם מאוד אוהבים את נאמיה אמורו וקודה קומי ויש להן הרבה מעריצים ומעריצות.......
מישהו מכיר?? היא זמרת יפנית ששרה את השיר I'LL BE THE ONE בהיקארו נו גו זה השיר שאני הכי אוהבת משם!!!! אפשר קצת מידע??(אגב נכנסתי לאתר מומו וחיפשתי היא כבר לא הוציאה אלבומים חדשים........הכי חדש זה משנת2002
(תמונה שלה)----> (אותו דבר עם KATASE NANAׂ ששרהFANTASY +~אין על איומי.איומי לנצח
דבר שני,היפ הופ? יפני? יש לי רשימה בשבילך מויקיפדיה.^^ תקח אחת מהלהקות,כנס ליוטיוב וחפש קליפים. אגב,היפ הופ סיני זה הכי ^^ יותר מיפניXD,לדעתי . . . מה אומרים? D:
כנראה שאולי היא הפסיקה לשיר.. \: אבל בכל מקרה אני אשמח לשמוע אותה שוב DD: את KATASE NANAׂ אני מכיר ^_^ זמרת ממש טובה D: ומעניין באמת למה גם היא הפסיקה להוציא אלבומים וסינגלים...
אריגאטו גוזאימאס ! לשתיהן יש קולות מצוינים! תגיד אולי יש לך מושג מי זו ששרה עם איומי בוידאו הזה??(הקול שלה לא משהו) http://www.youtube.com/watch?v=qDWbFNz70g8 ~+איומי לנצח~+
כשהייתי בלונדון מצאתי דיסקים מקוריים מיובאים מיפן, במחירים מטורפים (25-28 פאונדס) ב-Japan Center שנמצא בעאלק "צ'יינה טאון" של לונדון. אחלה מקום.. יש גם מנגות, אנימות ומלא מרצ'נדייז בלוסט פלאנט - חנות מדהימה *__ * ואם תחטטי בשוק בקאמדן טאון בטח תמצאי דברים מגניבים... תהני ותזהרי לא לקפוא שם.. XD