שוב אני בניו יורק

yoffer

New member
../images/Emo186.gifשוב אני בניו יורק../images/Emo186.gif

הפעם רכבנו סביב החלק הצפוני של מנהטן- אני וקולגה בשם ערן רמות עם הגרי פישר החדשות שלו.

yoffer

New member
../images/Emo26.gifיצאנו מ- Time Square

רכבנו לפארק, ומשם לאורך הגדה המערבית עד שחטפתי פנצ'ר
(נקודה 1 במפה) כפות הפלסטיק התעקמו ולא הועילו בנסיונות הנועשים להוריד את הצמיג מהחישוק

yoffer

New member
../images/Emo132.gifהפתרון נמצא

ע"י שימוש בשחרור המהיר שפורק ושימש ככף חרום ולבסוף הורדתי את הצמיג הסרבן, צבע הידיים שלי בשלב זה, היה סגול

yoffer

New member
שמחים וקפואים

המשכנו בדרכנו חוצים את הארלם שנראתה ממש לא מפחידה, שביל האופניים המסומן בהבלטה על הכביש מכובד ע"י הנהגים, לבסוף הגענו ל - Harlem Speed Way ובפארק המקומי חיפשנו סינגלים, (עבור ערן) (2 על המפה)

yoffer

New member
ולסיום רכבנו לאורך הגדה המערבית

מתחנו שרירים ב Grecian Temple הצופה על ההאדסון (התמונה במקום הלא נכון) וצפינו על הנהר ועל George Washington Bridge באופק, (נקודה 5) משם בספיד למלון ולמקלחת לתהליך ההפשרה איך היה? כיףףףףףףףף!!!!!

Eyal Hershtik

New member
רמי בתור אחד שמכיר טוב את ניו יורק

צ'פר אותנו בקצת מידע : מהם ההבדלים בלרכוב במנהטן מאשר בכבישי/שבילי הארץ ? יש שילוט לאופניים ? יש מרכזים לאופניים? מה אפשר ללמוד מהם ? הייתי שם אבל לצערי בלי אופניים .... אייל

yoffer

New member
רכיבה בניו יורק

רכיבת כביש בניו יורק הופכת בעת האחרונה לתענוג גדול הנהגים, למרות שהם נחשבים במושגים אמריקאים מופרעים הם מתחשבים ואם הם יהרגו אןתך אז זה לא בכוונה, וברצינות הם בסך הכל די מתחשבים ואני רוכב פה בלי הדאגה שמלווה אותי בארץ כאשר אני עולה במקרה על כביש. נעשה פה מאמץ גדול מאוד להקים תשתית מיוחדת לאופניים ופשוט מדהים לראות באיזה קצב זה קורה, המפה שצילמתי היא דוגמא לכך,ניתן להקיף את מנהטן בדרכים ש 80% מהן הן שבילי אופניים והולכי רגל בלבד, ישנם גם נתיבי אופניים ברחובות ובדרך כלל בם מכובדים ע"י הנהגים (לפני שנתיים חוץ מהפארק לא היה כמעט כלום) יש כמובן את הפארק, כל הקפה היא כמעט 10 ק"מ ורק בקטעים מסויימים ישנן מכוניותת כמובן שלאופניים ישנה זכות קדימה, בשבת וראשון אין מכוניות בפארק. ישנן הרבה חנויות חלקן קטנות וחלקן גדולות עם מבחר גדול של ציוד, המחירים לא זולים, אבל באופניים היקרים יש הבדל משמעותי לעומת הארץ לפחות בחלק מהמותגים, בסוף שנת מודל יש פה בהחלט הזדמנויות (החל מאוקטובר) ישנם מועדונים תחרויות ומפות בשפע כמו שהאמריקאים יודעים לעשות, מעצם היות ניו יורק עיר מירב ההתענינות פה היא באופני כביש והרבה פחות בשטח. שמעו על ישראל במושגים של אופניים וממעט שיחות שהיו לי כאן נשמעת קינאה על כך שיש בארץ גוון כל כך גדול של תנאי רכיבה (אני חושב שזה באמת נכון!!)

למעלה