שיר השבוע

loner in love

New member
../images/Emo186.gifשיר השבוע../images/Emo186.gif

מהו שיר השבוע שלכם?
מהו שיר השבוע המקפלייי שלכם?
מהו אלבום השבוע שלכם?
מהו משפט/בית השבוע שלכם?
מהו סמיילי השבוע שלכם? הפינה היום מוקדשת לכל מי שחגגה השבוע יומולדת [טיהי
]
ולחורף.. איפה אתה?!

My Sacrifice1

New member
שלי!

מהו שיר השבוע שלכם?Hard Fi-Hard To Beat מהו שיר השבוע המקפלייי שלכם?I'll Be O.k מהו אלבום השבוע שלכם?James Blunt-Back To bedlam.אלבום מעולה מהו משפט/בית השבוע שלכם? מהו סמיילי השבוע שלכם?

ME

מהו שיר השבוע שלכם? הייתי באילת השבוע והשמיעו כל הזמן את james blunt-your'e beautiful, אז נראה לי שהוא :} אבל גם. underoath-a boy brushed in... מהו שיר השבוע המקפלייי שלכם? הממ i'll be ok , כמה לא מקורי. מהו אלבום השבוע שלכם? DEATH CAB FOR CUTIE, אחד מהם חח מהו משפט/בית השבוע שלכם? and these hearts not beating... מהו סמיילי השבוע שלכם?

M c F l y

New member
נמממ

מהו שיר השבוע שלכם? אין לי מושג מה השם שלו אבל שמעתי חלק ממנו ב"סיפור אהבה בלתי נשכח" ובדקתי את כל הפסקול והכל ואני לא מוצאת אותו.. השיר האבוד שלי :( מהו שיר השבוע המקפלייי שלכם?i'll Be Ok זה השיר הכי יפה שאיי פעם שמעתי רציני! וממורי לאן..:p מהו אלבום השבוע שלכם?THE REASON אההה שבוע הבא הוא יהיה אצלי בידייםם:| מהו משפט/בית השבוע שלכם?Something wrong here, something wrong זה המשפט מהשיר האבוד שלי.. הלוואי שיום יבוא ואני אמצא אותו :\\ מהו סמיילי השבוע שלכם?
כמובן.. ו
והסמיילי שגילתי לפני כמה ימים

loner in love

New member
סיפור אהבה בלתי נשכח../images/Emo99.gif

אפילו רציתי להיות נחמדה וניסיתי למצוא לך את השיר אבל כנראה שהוא לא מופיע בפסקול אוי וthe reason איזה ישן חח קניתי אותו בפולין *נוסטלגיה*

M c F l y

New member
חע איזו חמודה ../images/Emo9.gif

חיפשתי אותו בפסקול ובכל מיני מילים וזה וממש לא מצאתי ופשוט נדבקתי לשיר.. כנראה שהוא לא היה שם כי משמיעים אותו לחצי דקה גררר...
ונממ אני יודעת שדה ריזון יש אבל אני פשוט אוהבתותו
ובמיוחד את השיר עצמו

DesertRose7

New member
אני יכולה לעזור לך

עם סיפור אהבה בלןתי נשכח.. רק בואי בפרטי

hadasrulez

New member
../images/Emo9.gif

מהו שיר השבוע שלכם? Nine days- story of a girl מהו שיר השבוע המקפלייי שלכם? I'll be Ok שיר ממכר כ"כ כ"כ!!!!!!!!!!!!! מהו אלבום השבוע שלכם? אין :-| בקושי הייתי בבית בשבוע הזה מהו משפט/בית השבוע שלכם? הפזמון של ill be ok מהו סמיילי השבוע שלכם?

loner in love

New member
אניייייי

מהו שיר השבוע שלכם? McFly - Too Close For Comfort מהו שיר השבוע המקפלייי שלכם? ^^^ כי אין לי שיר אחר השבוע רק מקפליי!! מהו אלבום השבוע שלכם? McFly - Room On The Third Floor Kelly Klarkson - Brakeaway גוד שארלוט יאנג אנד הופלס אין לי כוח לכתובבבב מהו משפט/בית השבוע שלכם? all this time you've been telling me lies hidden in bags that are under your eyes and when i asked you i knew i was right but if you turn your back on me now when i need you most but you chose to let me down down down won't you think about what you're about to do to me and back down מהו סמיילי השבוע שלכם?

Hip Hop star

New member
../images/Emo35.gifשלי../images/Emo35.gif

מהו שיר השבוע שלכם?I Drove All Night/סלין דיון מהו שיר השבוע המקפלייי שלכם?Little saint מהו אלבום השבוע שלכם?One Heart/סלין דיון מהו משפט/בית השבוע שלכם?מה צבע המצעים שלך?פאוור פאף גירלז ופאוור ריינג'רס!!!!!! מהו סמיילי השבוע שלכם?
....
..... וחן,מה כ"כ קר לך יא פטישה?!קיץ עכשיו!!!!!!

loner in love

New member
לא קר לי

הלוואי והיה לי קר אני רוצה חורף!!! אני רוצה שיהיה אפור בחוץ וגשם, ושכל הרחובות יהיו רטובים זה הכי כיף בעולם

HurtTears

New member
../images/Emo77.gif../images/Emo79.gif../images/Emo185.gif../images/Emo123.gifאני.../images/Emo77.gif../images/Emo79.gif../images/Emo185.gif

.מהו שיר השבוע שלכם?הכי חדש של מקפליי אינלי כוח להעתיק
.מהו שיר השבוע מקפליי שלכם?^
.מהו אלבום השבוע שלכם? כמה פעמים צריך לחזור על אותו דבר.^ למרות שהוא לא יצא חד משמעית.
.מהו משפט/בית השבוע שלכם? אין.
.מהו סמיילי השבוע שלכם.

L u L i1

New member
אניי....../images/Emo27.gif

מהו שיר השבוע שלכם?La tortura מהו שיר השבוע המקפלייי שלכם?i'll be ok מהו אלבום השבוע שלכם?השני של באסטד... מהו משפט/בית השבוע שלכם?אין מהו סמיילי השבוע שלכם?

DesertRose7

New member
../images/Emo27.gif

מהו שיר השבוע שלכם? james blunt - you'r beautiful פשוט שיר מדהים.. ופשוט לא נמאס כבר איזה חודש מהו שיר השבוע המקפלייי שלכם? too close for comfort מהו אלבום השבוע שלכם? kelly clarkson- breakaway מהו משפט/בית השבוע שלכם? was i innvading in on your secrets was i too close for comfort you're pushing me out when i wanted in what was i just about to discover i got too close for comfort מהו סמיילי השבוע שלכם?
ואני כל כך איתך.. אני רוצה חורף!!

PunK RocK 1o1

New member
אני

מהו שיר השבוע שלכם?Bowling for Soup - Girl All The Bad Guys Bowling for Soup - 1985 מהו שיר השבוע המקפלייי שלכם? I'll Be OK מהו אלבום השבוע שלכם? אין מהו משפט/בית השבוע שלכם? I, I'll be ok [כמה מקורי מצידי אבל התמכרתי לשורה הזאת
] מהו סמיילי השבוע שלכם?

DesertRose7

New member
ראית את הקליפ של ALMOST?

הם פשוט גדולים - יש להם את הקליפים הכי מצחיקים ושווים שיש

PunK RocK 1o1

New member
לא

אני צריכה לראות.. יש ביהו.. אין על הקליפים שלהם.. הם הכי טובים.. ראית את הקליפ של Girl All The Bad Guys?

למעלה