שלום לכולם .עכשיו הכל בסדר.

ט י נ ה

New member
../images/Emo186.gifשלום לכולם .עכשיו הכל בסדר.

חשבתי על כך שלאחרונה היו המון התנצחויות והמון רגעים מרגשים ותוססים בפורום הזה.וזה בסדר גמור ,לא כל פורום חייב להתנהל על מוצי פוצי ועל מי מנוחות בלבד ,אבל ,מכיוון שאני זיקנת השבט מדי פעם אני מרשה לעצמי להגיד איזו מילה מרגיעה מלטפת וכו חשוב לי שנחזור לעצמינו לשקט שהיה לפני הסערה. החיים זימנו את האוסף לזמן הזה וזה לא אומר שלא תהיה אש חמה ואש קרה סביבו אבל ........... חשוב לזכור שהרבה לפני והרבה אחרי האוסף והעשייה שלי בכלל עומד מוטו אחד , קודם כל ולפני הכל להיות ולהישאר בני אדם לאורך כל הדרך.אתם יודעים הבוקר חזרתי מטיסה מאוד קשה מאילת ,היו עננים כבדים והמטוס הטלטל נון סטופ והיה לי כל כך קשה כי מולי היתה כל הזמן התמונה של התינוקת חסרת הישע הזו שנטפקה מהעולם המגעיל והמבייש אליו נולדנו וחשבתי לעצמי ,על מנ אנחנו מתנצחים לעיתים כה קרובות ? על שגיאות הקלדה ? על פלייבקים כאלו או אחרים ? על שיר זה או אחר ? חשוב לי להגיד שראיתי לאחרונה תופעות לא מי יודע כמה כאן בפורום וזה אפילו לא הזכיר לי אותנו כשהפורום הזה התחיל. אז מדי פעם עושים בדק בית בכל בית בישראל. חשוב לי להגיד לכם את זה. אל תתפתו לרוע אל תתפתו לציניות זה לא שווה טיפה מרעל שמצטבר לנו בגוף אחרי זה. ולכןאסיים באולי הערב יהיה אחלה בתמונע ואולי לא אבל זה כל כך כל כך שולי לעומת כמה כיף שאתם כאן . שלכם סי

שלום יקרה,

כיף שחזרת והכל בסדר. ואת כל כך צודקת. אל מול הכאוס של החיים, כל הדברים הקטנים נכנסים לפרופורציה שלהם. הכל מתגמד והופך קטן ושולי כל כך. ובמיוחד בימים האחרונים, אל מול הכאב על הילדה הקטנה הזו, שנדמה כמו כל אחד מרגיש כאילו היתה הילדה הפרטית שלו, אנחנו צריכים לאסוף את כל האהבה והחום שיש בנו ולתת למי שרק אפשר. אני חושבת שרק ככה, החיים בעולם הזה יהיו נסבלים. פחות או יותר. ו...יהיה אחלה היום בתמונע. כי חוץ מהמוסיקה והשירים, תהיה שם האהבה הענקית הזו שאת יודעת ליצר סביבך.

אהוד_

New member
שלום לך=)

כן, מסכים עם כל מילה שלך אנחנו חיים בעולם שיש בו הרבה רע וזה מעציב אותי, אני חושב שכל אחד חייב את הפעם האחת הזאת להתחבר לעצמו ולהקשיב ולהעמיק ללב ולנשמה שלו... היום ברחוב יש מספיק צרות שמחכות לנו ובעולם שאנחנו האנשים אף פעם לא לומדים, אין מספיק אנשים אמיתיים ואין שקט לפעמים... אני רוצה להגיד משהו קטן משיחה אישית שהייתה לי עם חבר, הייתי קצת שיכור אבל שפוי וזה יצא לי מהלב.... הוא אמר לי "יש אנשים שישתמשו במעלית כדי להגיע לקומה החמישית" ואני השבתי לו "כן, נכון, אבל אני יעלה במדרגות כדי להגיע לקומה החמישית" ואני חושב שזה מאוד נכון לגבי סי היימן, במיוחד עכשיו, יצא לה אוסף בNMC ויש בו הרבה שירים עבריים\ישראלים טובים מהיפים יותר ששמעתי. ופה אני חייב להגיד ש"נפגשים" כלכך מדבר אליי, אני מזדהה איתו, מה גרם לך לכתוב אותו עם אפשר לשאול?

למעלה