שרשור חיובי

xXx Lilo xXx

New member
../images/Emo186.gif שרשור חיובי ../images/Emo186.gif

ראשון- שני- שלישי- רביעי- חמישי- שישי- שבת- שיהיה לכולם שבוע מעולה

mafakit

New member
זה לא אמור להיות תכנון שבועי?|אלפקה|../images/Emo218.gif

><' בכל מקרה D: ראשון- לא מעניין שני- לא מעניין שלישי- לא מעניין רביעי- לא מעניין חמישי- יומולדת!@#$%
שישי-לא מעניין שבת-לא מעניין

PerfectSP

New member
אבל דרור, ../images/Emo190.gif

אני לא בטוחה שהם ייזכו לפתוח את השרשור

Johnni456

New member
../images/Emo80.gif

ראשון- יומולדת לחברה
שני- מבחן
שלישי- חוגיטרה
רביעי- עובדת
חמישי- חוג ציור שישי- ישנה
שבת- SOS
שבוע עמוס ><"

YoureMyHeroine

New member
../images/Emo115.gifבוהו לא חיובי. X__________X

ראשון- מיוני סנפיר בחיפה
| בצפר מ-5 עד 8. [בערב, כן.
] שני- לומדת למתמטיקה. | אימון. | 3 שנים לפירוק באסטד! ;_; שלישי- לומדת למתמטיקה. | אימון וינגייט. רביעי- מבחן במתמטיקה | [הייתה אמורה להיות ועדה מכרעת משהו בצבא ואני צריכה לדחות. ><"] | אימון חמישי- בצפר מעפן. | מסיבה שישי- סופשבוע. חייבים לצאת לאנשהו. שבת- תחרות [נוסעת לראות את הנבחרת
] אמאשלי מעצבנת

P: שמוע משעמם...../images/Emo110.gif

ראשון - בצפר || להתכונן למבחן בג"ג || מילקי שני - בצפר || בר אילן || מילקי || היפ - הופ שלישי - בצפר || צופים || מילקי רביעי - בצפר || מילקי || יש יומולדת לחברה שלי... בטח נעשה משהו... חמישי - בצפר || הולכת למקום כדי לברר על ההחלקה היפנית || אוליאוליאולי ת"א || מילקי שישי - בצפר || מילקי || צופים || בטח משהו
שבת - ZZZ || מילקי ובטח יקרו דברים פה ושם

FullyAlive

New member
../images/Emo29.gifויקה עפהDDD:

יאי ^____^ |מושפעת קשות| ראשון- מתחילה בתשע^^ | בוחן באנגלית על דוריאןגריי הפיכס הזה >: | ורוניקה מארס, אבודיםD: | הולכת לקנות בגדים לאמא, עם אמא>< שני- שתי אופציות אחרי בצפר: הולכת ל-NESS או הולכת למודיעין להרשם לבית ספר
| ורוניקה מארס, אבודיםD: שלישי- בטח בוחן פתע במתמטיקה
| ורוניקה מארס, אבודיםD: רביעי- שיעור עם חנן החרמן והוווווו. | הישרדות!@ | ורוניקה מארס, אבודיםD: חמישי- בוחן באנגלית על 548379 מילים
| ורוניקה מארס, אבודיםD: שישי- מבחן ב-HTML+JAVA | אולי בערב הופעה של מה קשור? שבת- ישנה :) | הישרדות. שבע מצוין שיהיה ^^;

תודה לאל שהיא עפה!!!../images/Emo110.gif

היא ממש טיפשה
נועם
הוא כ"כ דומה למורה שלי לימאות... וגם לו קוראים נועם XDDD זה כאילו אותו פרצוף. [ד"א - גם המורה שלי נשמהה כפרעליו!!!]

'קיי. ../images/Emo141.gif

ראשון-מבחן בביולוגיה. שני-בוחן בלשון. 3 שנים לבאסטד.
שלישי-כלום.
רביעי-מבחן בתורה.
מבחן אחד לפני אחרון למחצית. וווהוווווווו! חמישי-המממממ... המממממ... כלום?
אוה,אוליאולי סרט עם חברה. שישי-כלום. חע. XD לא לומדת. יומולדת לאחים שלי! או שזה בשבת?
כן,זה בשבת. XD שבת-כלוםכלום ושוב כלום.
יומווווווולדת.
שבוע טוב לכוווולם.

למעלה