רצים לקו הגמר

../images/Emo186.gif../images/Emo150.gif רצים לקו הגמר

היום ב-17:00 יתארח קובי ויינברג בפורום ריצה וטריאתלון לקראת חצי מרתון עין גדי ומרוץ ה-10 ק"מ, שיתקיימו ב- 8 בפברואר 2003, קובי ויינברג, מומחה לפתרון בעיות רגליים ולשיפור יכולות אצל ספורטאים, יענה לשאלות הגולשים בענייני ספורט, בריאות ושיפור יכולות. ערן סלע הוא הכתב והפרשן המוביל של מעריב לענייני כדורסל שמכסה את הכדורסל בארץ ובחו"ל. בנוסף לפרשנות שלו, הפינה שלו "סיפרה בסלע" הפכה לקאלט. לאחרונה הוא סיים לכתוב ספר חדש על כדורסל שיצא לאור לקראת הקיץ. היום ב-20:30 הוא יתארח בפורום כדורסל ויענה לשאלותיכם. נפתח פורום חדש בתפוז המוקדש לאסטרונאוט הישראלי הראשון- אילן רמון. אתם מוזמנים לכתוב את מחשבותיכם ותחושותכם ולדון בנושא. הפורום יועבר לאשתו, רונה רמון, כאשר תגיע לארץ. ובעניין אחר לגמרי... לפני שיוצאים לטיול, לפני שמחליטים באיזה צימר לנפוש או באיזו מסעדה לאכול, לפני שבוחרים חופש לכל המשפחה ואטרקציות לילדים ולגדולים... עוברים דרך תפוז טריפ.

../images/Emo80.gif../images/Emo26.gifשיו אני שונאת את ההודעות

האל.... הם מעצבנות אותי.... ויש לי שאלה.... מה הכתובת של האתר של ערוץ 10

../images/Emo187.gif../images/Emo42.gif../images/Emo144.gif אור ../images/Emo26.gif

הקדשתי לך 2 דק' מזמני
וזה המון
קיצר נודניקית שכמותך [
] מצאתי לך ת'אתר : http://62.90.136.44 מוזר
אבל אני נכנסתי דרכו

../images/Emo187.gif../images/Emo42.gif../images/Emo144.gif המממ ../images/Emo12.gif ...

זה אותו אתר
חחח
תמימה שכמותי
ב'מת נכנסתי לאתר ובדקתי אם זה באמת אותו אתר

../images/Emo80.gif../images/Emo26.gifיו אתם לא יודעים איזה

קורע...
.... אני כזה נכנסת לאתר של ערוץ 10 ומחפשת מו... ואז כזה אני נכנסת לעמוד הזה של המורדים.... ואז נכנסתי לתמונות... רציתי לראות איזה תמונות יש להם....
ואז גיליתי משו שנקערתי... אוקי תראו יש לם תמונות רק של לואיסנה קמילה פליפה ובנחמין... ואז כזה במקום לכתוב את השמות שלהם אז כתוב כזה: במרום מיה\לואיסנה כתוב - מלכת |כתב| הכיתה (זה עוד פסדר) במקום מריצה\קמילה כתוב - הלוקה של הצפר (זה גם עוד סביר)
במקום פבלו\בנחמין - החתיך ההורס (זה נכון)
ובמקום מנאול\פליפה... *תופים* - הפרחח הרגיש... כאילו באיזה מילים משתמשים ... יוווווווו זה מזה קרע אותי: "הפרחח הרגיש" הוא לא רגיש והוא לא "
ח" טוב זה לא היה כל כך קור אבל לא נורא....

karin agajany

New member
חח "הפרחח הרגיש"... וכמו שאחותי

הייתה אומרת: יאללה ויאללה ויאללה לא...

למעלה