רצים לקו הגמר

../images/Emo186.gif../images/Emo150.gif רצים לקו הגמר

היום ב-17:00 יתארח קובי ויינברג בפורום ריצה וטריאתלון לקראת חצי מרתון עין גדי ומרוץ ה-10 ק"מ, שיתקיימו ב- 8 בפברואר 2003, קובי ויינברג, מומחה לפתרון בעיות רגליים ולשיפור יכולות אצל ספורטאים, יענה לשאלות הגולשים בענייני ספורט, בריאות ושיפור יכולות. ערן סלע הוא הכתב והפרשן המוביל של מעריב לענייני כדורסל שמכסה את הכדורסל בארץ ובחו"ל. בנוסף לפרשנות שלו, הפינה שלו "סיפרה בסלע" הפכה לקאלט. לאחרונה הוא סיים לכתוב ספר חדש על כדורסל שיצא לאור לקראת הקיץ. היום ב-20:30 הוא יתארח בפורום כדורסל ויענה לשאלותיכם. נפתח פורום חדש בתפוז המוקדש לאסטרונאוט הישראלי הראשון- אילן רמון. אתם מוזמנים לכתוב את מחשבותיכם ותחושותכם ולדון בנושא. הפורום יועבר לאשתו, רונה רמון, כאשר תגיע לארץ. ובעניין אחר לגמרי... לפני שיוצאים לטיול, לפני שמחליטים באיזה צימר לנפוש או באיזו מסעדה לאכול, לפני שבוחרים חופש לכל המשפחה ואטרקציות לילדים ולגדולים... עוברים דרך תפוז טריפ.

../images/Emo186.gif../images/Emo150.gifרצים לקו הגמר

הייי, מזמן לא הייתי פה.. וחזרתי (לצערכם
)

nadiwainer

New member
../images/Emo186.gif../images/Emo150.gif רצים לקו הגמר

*תחושת "דה ז'ה וו"....* אניוואי, ברוכה השבה! יש לך שניים או שלושה שירשורים להגיב עליהם, ואת כמובן מומנת (*שיעול*זה רמז*שיעול*) לפתוח שירשורים חדשים
ווקאם בק!
4u|

../images/Emo186.gif../images/Emo150.gifרצים לקו הגמר

דדדדדדדדדדההההההההההההההההההה זזזזזזזזז''''''''''''''''''ההההההההההההההההה ווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווו

הורסתתתתתתתת../images/Emo123.gif../images/Emo41.gif

איזה רעה אנייייייייי נדב יש לך רעיון לפרוייקט?

nadiwainer

New member
../images/Emo6.gif, רעיונות לפרוייקטים:

~ משחקי מחשב. פאזלים, מבוכים, שטויות, וכיו"ב. ~ משחק טריוויה סוער ~מפגש פורום בצ'אט ~ שרשור מה/מי בתמונה! יו... אם הייתי שירלי, לבטח הייתי חוסם אותך עכשיו על שהרסת את "
רצים לקו הגמר". או איך שזה לא נקרא...
לילה ט
לכולם
[לא, אני לא הולך לישון. (כולם יחד:"כן...בטח")]... עזבו, כל אחד והפאקים שלו... ההודעה הנ"ל נכתבה משעמום...

למעלה