רצים לקו הגמר

../images/Emo186.gif../images/Emo150.gif רצים לקו הגמר

היום ב-17:00 יתארח קובי ויינברג בפורום ריצה וטריאתלון לקראת חצי מרתון עין גדי ומרוץ ה-10 ק"מ, שיתקיימו ב- 8 בפברואר 2003, קובי ויינברג, מומחה לפתרון בעיות רגליים ולשיפור יכולות אצל ספורטאים, יענה לשאלות הגולשים בענייני ספורט, בריאות ושיפור יכולות. ערן סלע הוא הכתב והפרשן המוביל של מעריב לענייני כדורסל שמכסה את הכדורסל בארץ ובחו"ל. בנוסף לפרשנות שלו, הפינה שלו "סיפרה בסלע" הפכה לקאלט. לאחרונה הוא סיים לכתוב ספר חדש על כדורסל שיצא לאור לקראת הקיץ. היום ב-20:30 הוא יתארח בפורום כדורסל ויענה לשאלותיכם. נפתח פורום חדש בתפוז המוקדש לאסטרונאוט הישראלי הראשון- אילן רמון. אתם מוזמנים לכתוב את מחשבותיכם ותחושותכם ולדון בנושא. הפורום יועבר לאשתו, רונה רמון, כאשר תגיע לארץ. ובעניין אחר לגמרי... לפני שיוצאים לטיול, לפני שמחליטים באיזה צימר לנפוש או באיזו מסעדה לאכול, לפני שבוחרים חופש לכל המשפחה ואטרקציות לילדים ולגדולים... עוברים דרך תפוז טריפ.

i c y

New member
../images/Emo32.gif../images/Emo42.gif

רותם, תראי מה הכנתי!

רותמיקה

New member
יווווו איזה חמוד|כרובי|../images/Emo70.gif../images/Emo99.gif

אממ אז ככה לכל מי שלא הבין(וגם לא היה אמור להבין
) אממ היינו בשיעור גאוגרפיה ולקחתי לורד מילד מהכיתה שלי והתחלתי לצייר על השולחן ולכתוב (פיטר רוט השולט וכל מיני כאלה(אני מאוד אוהבת לכתוב את האות ט' בדפוס \אני עושה את זה בצורת לב כזה..)) בקיצור.. כתבתי כלח מיני דברים על השולחן ואפילו עשיתי טבלת יאוש עד לצאת הדיסק החדש
אממ אז בקיצור כתבתי גם על השולן LIFE SUCKS ואמרתי לרוני שתצייר לי ליד זה פרצוף עצוב (אני לא יודעת לצייר)(רוני כן
) אממ אז היא התחילה לצייר משהו ממש מכועה (סטייל שתי נקודות בתור עיינים קו בתור אפ ופה כזה כמו חצי סוגריים אז התעצבנתי ואמרתי לה שתוסיף משהו שיראה מציוחד אז היא הוסיפה דימעה וצייר לו אפרו אני צבעתי לו את האפרו בכחול ובקיצור הוא נראה כמו המורה שלי לערבית |עמליה| ולה יש שער כמו של כרובית אז קראנו לו כרובי והתחלנו לצחוק וממממ נראה לי שזהו!@!!1 בלי קשר
אני אצל רוני עכשיו התפלחנו משיעוטר ערבית ואמרתי לשומר (ראובן רולז!!!
) שהיא חולה ואני לוקחת אותה לקופ"ח (מכבי רולזזזזז
) אממ אז הוא נתן לנו (למרות שאסור לו..) וי לאב יו ראובן!!
וזהווווווווו!

rainbowgirl

New member
_____הופעה_____

ההופעה שנדחתה בבאר שבע היא עכשיו בתאריכ- 25.2 :) ממ בואו בהמונכמ :) הכל לפי האתר פינגויינ.

ייייייייייייייייישששששש../images/Emo168.gif

קורלו'ש מאיפה את יודעת?!?!??!?!?!!??!!?!?!?!??!!?!??!?!?!? וואויייייי יייייייייישששששששששש בואו נלך!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

the king 25983

New member
ייייייייישששששששששששששששששש../images/Emo103.gif

סוף-סוף
ב-22:00
כולם לבוא
אני מאושר
, מרובע
ולא יודע מה....

the king 25983

New member
למה ../images/Emo31.gif../images/Emo35.gif../images/Emo103.gif

למרות שגם אני
. ואני ממש מצטער על זה
ההופעה נופלת לי על הטיול שנתי שלנו לחרמון
אני מבואס מאז הבוקר, שרק אז הבנתי את זה. ממש ממש ממש חבל.

למעלה