שאלה עם רדת החשיכה

אנימו

New member
../images/Emo186.gif../images/Emo178.gif../images/Emo153.gifשאלה עם רדת החשיכה

מה הייתם עושים אם הייתם נפגשים באישון לילה עם שד? פגישה שכזאת

מה הייתי עושה? קודם כל הייתי

מבקשת ממנו יפה לעמוד מתחת לפנס הרחוב כדי שתהיה לי תאורה טובה לצלם אותו, כי לא כל יום פוגשים שד וגם נחמד שיתווסף לאוסף התמונות של אפי ושלי. אם הוא היה מנסה לעשות עלי רושם עם הקילשון שלו, הייתי אומרת לו שהקילשון נחמד בתור כלי חקלאות. הוא היה כל-כך מופתע ממני שבוודאי היה מבקש להסתלק מן המקום. אבל לאאאאאאאאאאאאאאאא - לא מסתלקים כל-כך מהר. הייתי מפתחת איתו שיחה על הא ועל דא, הייתי מראה לו כמה מקומות יפהפיים שיפים עוד יותר באישון הלילה. הוא היה מנסה להימלט ממני, כי עשיתי לו כאב-ראש, אז אולי הייתי שוקלת שחרור שלו. תלוי

התמונה המצורפת זו עבודה שלי

בגרפיקה ממוחשבת. איפה מחיאות הכפיים????

ערב טוב יהודית, איזה התעסקות

ארוכה את מכינה לו, שדים לא מקבלים פקודות, שדים מבצעים, תתארי לך שהוא היה חוטף אותך ועף איתך למקום מסתור, ושם היה קצת מנסה להתעסק איתך, ותוך כדי האבקות היתה נופלת לו התחפוסת והיית רואה שזה שבעלך שעשה לך תרגיל הפתעה, חה חה חה!!!!

shkedud

New member
ערב טוב לכולם, וסליחה, אנימו, שאני

לא אדע לענות על שאלתך, כי המוח שלי מושבת לגמרי אחרי יום מתישששששש. (אולי נכנס בו השד....) נשפכת למיטה לישון. מחר יוצאת ליומיים לירושלים, ומאחלת לכולם סופ"ש נהדר. מתישהו בשבת אחזור אליכם ביי חמודים, ותשמרו על הגחלת

אפי 7

New member
אוך - איך שזה החזיר אותי לילדות

זה היה בפורים, אחותי ערכה מסיבת פורים בביתנו לחבריה. אני הקטנה, הייתי ספונה בחדר השני, ורק שמעתי קולות החבר'ה שנכנסים. פתאום כנראה רציתי משהו, אולי פיפי, ונכנסתי לחדר המסיבה. בדיוק באותו רגע נכנס בחור עם תחפושת כזו - כשאני ראיתי אותו קיבלתי שוק, נבהלתי, ופרצתי בבכי היסטרי, הוא היה חייב להוריד את המסכה כדי שאראה שבן אדם מסתתר תחתיה ולא שד. אפי

maxima

New member
אנימו...אף פעם לא סיפרו לי...../images/Emo13.gif

שיש שדים....
מה הם עושים ?? האם הם רעים?? אני בטח הייתי מקבלת שבץ או הופכת לגוש קרח...

maxima

New member
בראבו ג'וד...עבודה יפה..../images/Emo45.gif

האם כך נראה שד??......

למעלה