מיטללל

New member
../images/Emo186.gif../images/Emo186.gif../images/Emo186.gif../images/Emo186.gif../images/Emo186.gif

מהי ההשפלה מספר 1 שלכם שקרתה לכם בגלל מישהו מהמין השני ? אני אספר לכם את שלי אחר כך. תכינו את הממחטות

jessy19

New member
ההשפלה...

מבחינתי הושפלתי מאוד כשחזרתי לאקס שלי ועוד פעמיים אחרי שכל פעם במשך שבוע האידיוט לא טרח להתקשר וניסה להשכיב אותי כל הזמן. בהחלט דבר משפיל אבל לפחות אני כבר לא תמימה ובודקת את האופי של אנשים טוב טוב...

זיו25

New member
אוי, זה כואב...

לפני המון שנים יצאנו, אני וחבר לבליינד דייט כפול. הגיעו 2 בנות, נכנסו לאוטו, וברגע שהתחלנו לנסוע, הן ביקשו שנעצור רגע בקניון הסמוך, כי הן צריכות לתת משהו לחברה שלהן. עצרנו והן ירדו. אחרי 20 דקות הבנו שהן לא בדיוק מתכוונות לחזור... עזבנו את המקום בבושת פנים וסיימנו את הערב בשווארמה טובה. בעצם יש עוד משהו : יחד עם חבר אחר יצאנו שוב לבליינד דייט כפול. הפעם הבנות לא ברחו, אלא ישבו איתנו במסעדה והיה נחמד. בסיום הארוחה ליווינו אותן הביתה. יצאנו מהמסעדה וכל זוג הלך בנפרד בטווח ראיה. הגענו לכביש ראשי שהיה עלינו לחצות אותו, ולפתע מרחוק הופיע אמבולנס. הדייט של החבר שלי, מסתבר, הייתה מתנדבת במד"א. כמה שניות לאחר מכן נצפתה בחורה רצה בין נתיבים לכיוון האמבולנס, עם צרחות קולניות "אילן! אילן!" . לאחר ש 3 מכוניות כמעט דרסו אותה ועוד 2 כמעט נכנסו אחת בשניה, היא הגיעה לאילן, שאמר לה שהוא נורא ממהר, ואז היא חזרה לחבר שלי, שחיכה המום על המדרכה וסחה לו : "אמרתי לך שאני מתנדבת במד"א, לא?" זהו... אם אני אזכר בעוד, אני אכתוב
בברכה, זיו.

קטרפי

New member
איייייי ../images/Emo110.gif

פעם הייתה לי חברה, ניפרדנו, לקח לי אשכרה כמה חודשים להיתגבר על זה ומאז אני בקושי מאמין שתהייה לי אהבה....
(רותם יודעת על מה אני מדבר)

rinani

New member
לי יש אחת אבל לא רצינית כל כך

באותו זמן זה כאב לי מאוד! אמרתי למישהו שאני אהבת אותו וכל מה שהוא ענה לי זה בסדר ....

Anna Karenina

New member
אאוץ'..!!!

למרות שעכשיו יש בזה משהו מצחיק...אני בטוחה שזה היה עצוב אז.. עזבי אותך, שימי את האיבר שאין לך על אנשים כאלה. הם לא שווים יותר.

rinani

New member
כן אחרי זה שכחתי אותו מאוד מהר!

ועכשיו אני ממש לא סובלת אותו לא בגלל זה הוא פשוט ילד מגעיל!

תאכלס לא רציני-

פשוט כשהייתי בכיתה ו' ילדה היתה מרושעת אליי, מאז הפכתי ציני/סרקסטי ומגעל לכל אחת שרק מנסה להשפיל אותי, זה די התפתח במשך השנים- אחרי 12 שנים של ניסיון אני די טוב בזה
מה שכן ידידה שלי עברה השפלה שלא מהעולם הזה... החבר שהיה לה זרק אותה באמצע סקס- אני לא חושב שיש משהו יותר משפיל מזה...

Anna Karenina

New member
מפחיד להתעסק איתך...../images/Emo5.gif

אין לדעת איזה תגובה אנחנו עלולים לקבל...
ולגבי ידידה שלך..לא נעים בכלל...

למעלה