שאלות מיליון הדולר

../images/Emo186.gif../images/Emo189.gifשאלות מיליון הדולר../images/Emo89.gif../images/Emo62.gif../images/Emo126.gif

מידי שבוע יתארח/תתארח מישהו/י ואתם תוכלו לשאול אותו שאלות. זכרו ש
מותר לשאול עד כ-10 שאלות שזה מספיק ודי
אז המתארח הבא הוא בן שמו כשם האדם קבלו את אדם הדוד לעתיד
1- מה תעשה במקרה ותהיה שריפה בבנין תציל 10 אנשים או אח/ות אחד
2-אילו תכונות אתה אוהב יותר בבני האדם ואילו פחות[שחצן,נחמד,חכם וכו..]
3-שאלה על אהבה וכסף.. במידה ותוכל לבחור ולהחליט בין מיליון דולר
לבין אהבת חייך מה תבחר
ואם תבחר באהבת חייך-בינתים מיהי
4-איפה תעדיף לסעוד
במסעדה סינית או אוכל מהיר
או משהו אחר
ובתאבון כמובן
5-אמ..בתור מה יותר חשוב יופי או חוכמה
מראה חיצוני או יופי פנימי
חח
6-מה דעתך על הצבא של המדינה שלנו
האם הלכת כבר לצבא
אם כן,באיזו יחידה[זה הולך לפי יחידות לדעתי
] אז זהו..
אירוח מקסים
שלי

שאלות לאדמדם

מה הבילוי המעודף עלייך? מה הוא הצבא האהוב עלייך? חושב שאתה תדגמן בחברה לבגדים כמו פוקס רנואר וכאלה? מי היא הזמרת המעודפת עלייך בריטני,מדונה או קלי? נגיד שהיית בגיל די מתאים לאליסה והייתם כבר חברים כמה שנים באיזו דרך היית מציע לה נישואים? האם המגבת של בוב ספוג כבר יצאה כבר מהכביסה?

spelling

New member
עונה לנטלי../images/Emo70.gif

מה הבילוי המעודף עלייך?-->חדר כושר,יציאה עם חברים לא משנה לאן תמיד כיף איתם זה יותר תלוי באנשים מהמקום עצמו...(סנוקר,באולינג,ים,בריכה,פארק,מסעדות,קולנוע,לבוא אחד לשני הביתה) מה הוא הצבא האהוב עלייך?-->כתוםםםםםםםםםםם חושב שאתה תדגמן בחברה לבגדים כמו פוקס רנואר וכאלה?--->כנראה שדוגמנות זה לא בשבילי אחרי הכל..לפחות ניסיתי! מי היא הזמרת המעודפת עלייך בריטני,מדונה או קלי?-->קלי מבחינה ווקלית הכי מעולה אבל פרפורמרית שהיתה מעולה זאת בריטני... נגיד שהיית בגיל די מתאים לאליסה והייתם כבר חברים כמה שנים באיזו דרך היית מציע לה נישואים?-->הייתי לוקח אותה לפסל החירות לקומה הכי גבוהה ליד הלפיד(תמיד תכננתי להציע למישהי "על גג העולם")ומוציא טבעת וכו וכו... האם המגבת של בוב ספוג כבר יצאה כבר מהכביסה?--->זאת בדיוק המגבת!חחחחחחחחחחחחחחח

spelling

New member
עונה לשלי../images/Emo70.gif

1- מה תעשה במקרה ותהיה שריפה בבנין תציל 10 אנשים או אח/ות אחד-->אני מאוד אוהב את אחים שלי קודם אז סביר להניחש אותם! 2-אילו תכונות אתה אוהב יותר בבני האדם ואילו פחות[שחצן,נחמד,חכם וכו..]--->אני מאוד אוהב אנשים חייכנים,מלאי חיים ומרץ שנחמדים לסביבה שלהם ומגניבים!ולא אוהב שקרנים עצלנים רמאים מתלוננים כל הזמן ! 3-שאלה על אהבה וכסף.. במידה ותוכל לבחור ולהחליט בין מיליון דולרלבין אהבת חייך מה תבחר-->אין אהבה יש כסף! ואם תבחר באהבת חייך-בינתים מיהי -->עדיין אין.. 4-איפה תעדיף לסעודבמסעדה סינית או אוכל מהיראו משהו אחר ובתאבון כמובן--->מסעדה איטלקית!אין על פסטות ולזניות נמנמנמ 5-אמ..בתור מה יותר חשוב יופי או חוכמה-->חכמה נשארת לתמיד המראה החיצוני לא! מראה חיצוני או יופי פנימיחח--->מאמין שצריך גם מזה וגם מזה! 6-מה דעתך על הצבא של המדינה שלנו--->אחת הצבאות הטובים בעולם (והומנטריים)אבל מאוד לא גמישים והיתה לי תקופה זוועתית איתם.. האם הלכת כבר לצבאאם כן,באיזו יחידה[זה הולך לפי יחידות לדעתי]-->לא הלכתי לצבא בגלל סיבה מסויימת(קשורה לבריאות)אבל לא אוהב כאלה שבוחרים לא לעשות מעצלנות ...

always be me mc

New member
ה-שאלה שלי אל אדם:

אדם אם היית צריך לבחור בין מליון דולר לאליסה- במה היית בוחר?(ולא אתה לא יכול לקבל את שניהם
) ולמה? ואדם צר לי שאין לי עוד שאלות פשוט לקחו את כל הטובים ואני לא ממש חושבת עכשיו אבל מה שכן ברגע שיהיה לי אני אשאל

spelling

New member
וואי שאלה קשה...

אני הייתי בוחר באליסה.... מה זה שווה להיות לבד עם המון המון כסף???? לדעתי אתה יכול להיות בנאדם יותר "חי" שאתה נמצא עם אנשים שאתה אוהב מאשר שיש לך רק הרבה כסף! וזאת אליסהההההההההההה

YaEl 15

New member
שאלה לאדם -

אין לך את הימים האלה, שאתה פשוט רוצה לחנוק את כל הסובבים אותך? טוב, ברצינות עכשיו - אתה ניראה תמיד כ"כ מאושר.. איך זה? מה הסוד שלך?
איך אני משיגה אושר כזה?

spelling

New member
../images/Emo24.gifעונה ליעלולה!

ברור שיש תימים האלה!!!!!!!! שבא לי לקחת מישהו ולגרום לו לחרבן מהאוזן!(סליחה סליחה) אבל בחדר כושר יוצאים לי כל האגרסיות! קצת משקולות וריצה בערב אחותי אתני מסודר! גם אני משתדל להיות עסוק בדברים חיוביים כמו ספורט וצילום שאני אוהב וללמוד לפסיכומטרי שזה אפילו מאוד נחמד ולא כזה רועש כמוש כולם עשו מזה! אני משתדל להיות עם אנשים שאני אוהב! אני גם נמצא בפורום המגניב הזה! אם יש סדרה נחמדה בטלויזיה אני רואה!שומע המון מוזיקה במיוחד בריצה! מבלה עם המשפחה נמנמ מה עוד??אוכל דברים טעימים! וסתם זה עניין של גישה....עד שלא נקום ונעשה דברים לא יזוזו! אבל הכי חשוב! כשרואים את ג.יפית בטלויזיה אחחחח

YaEl 15

New member
חח.. אבל למה כ"כ אקטיבי? ../images/Emo178.gif

באמת לא קשה ללמוד לפסיכומטרי? או שזה פשוט לא קשה לך..? מסכימה איתך לגביי האוכל!

אדם..שלא תעלב מוסיפה שאלות

מהו האייקון הכי שנוא אליך
מהו האייקון הכי עלוב עליך
אממ..מתי אתה בד"כ קם
מתי אתה בד"כ הולך לישון|
ערוץ בטלוויזיה שתרצה לקחת לאי בודד

spelling

New member
עונה..

מהו האייקון הכי שנוא אליך
מהו האייקון הכי עלוב עליך
אממ..מתי אתה בד"כ קם: חח תלוי מה יש לי לעשות באותו יום... מתי אתה בד"כ הולך לישון|: כעיקרון 1 חחח ערוץ בטלוויזיה שתרצה לקחת לאי בודד: ערוץ e חחח

למעלה