מממ
נראה מה אני זוכרת... אוקיי הכל הסתובב סביב זה שהיה יום נורא גשום! וזה נורא לא רגיל בקליפורניה, סנדי אמר משפט "זהו יש גשם ואף אחד כבר לא יודע איך לנהוג"
סאמר עומדת לטוס לאיטליה עם זאק, בשדה התעופה כהן מתקשר, היא מתחמקת לשמוע את ההודעה שלו ואז היא רואה איזה ילד קטן משחק לו שם (אשכרה כהן קטן! שיער שחור מתולתל וכו'), זאק מגיע ורואה אותה בוהה בילד ומבין, הם נפרדים והיא רצה לכהן... לינדזי רוצה לנסוע עם אמא שלה לשיקגו לגור שם, היא עושה את הבדיקה ומגלה שהיא הבת של כיילב אך בכל זאת מחליטה לנסוע... נראה לי שזה הפרק בו מריסה עברה לגור עם אלכס... לא בטוחה... סנדי ורבקה נתקעים בדרך הביתה והולכים למלון, היא מנסה להתחיל איתו והוא עוצר אותה ואומר לה שהוא רק רוצה לעזור לה משפטית... הוא מתקשר לקירסטן, שכמובן כועסת עליו... וואי אני זוכרת את המשפט שהוא אמר, זה היה כזה יפה: "תקשיבי לי, אם יהיה צורך, אני אפילו אלך כל הדרך הביתה ברגל"... והיא אמרה לו להגיע. אה הוא ורבקה כמעט עוברים תאונה, האוטו נהרס, רבקה נפרדת ממנו ותודה לאל עוזבת כבר! זה היה במהלך הפרק, כשסאמר נפרדת מזאק בשדה תעופה מתחיל השיר המהמם ההוא CHAMPGNE SUPERNOVA ותוך כדי מראים כמה קטעים: מריסה מלווה את אלכס לעבודה, ואז כשהיא פונה לחזור היא רואה את ריאן על הגשר, היא הולכת אליו ואומרת לו "היי, אתה בסדר?" וכמובן גשום והוא כולו רטוב ומפנה אליה את המבט, עצוב בגלל לינדזי... זה היה כזה יפה! ואז הם שניהם מסתכלים על הנהר... אחרי שהאוטו נהרס, רואים את סנדי מגיע באוטובוס וקירסטן מחכה לו, היא המומה אומרת לו "באת באוטובוס" והוא אומר לה "אמרתי לך, שום דבר לא ירחיק אותי ממך", והם מתנשקים... מהמם! סאמר מגיע לבית של כהן (אה, קודם, הלווין לא מראה בטיוי בגלל הגשם אז כהן מחליט לעלות לגג לטפל בזה, עם מסיכה של ספיידרמן - שהוא משתמש בה להגנה מהשמש, הוא מחליק מהגג ונשאר תלוי באוויר עם החבל שקשור למעלה על הגג). סאמר מוצאת אותו ככה, והוא עושה לה "סאמר? מה את עושה כאן?" והיא אומרת לו "מה אתה חושב, כהן"? מורידה לו את החלק של הפה של המסיכה של ספיידרמן ומנשקת אותו... סוף מ-ד-ה-י-ם אוקיי יצא ממש ארוך...