אני מניחה שאין צורך ברשמיות...

Oyster Girl

New member
../images/Emo187.gif אני מניחה שאין צורך ברשמיות...../images/Emo54.gif

אחרי הכל, חלק גדול מכם כתב פה הרבה יותר פעמים ממני... מאז שהוא הוקם הייתי מדלגת בין הפורום הזה לפורום שלי [פורום חמי רודנר
] ולא ממש הראתי נוכחות אבל כשראיתי שהוא הולך להסגר - הבנתי שאם יש דרך, אני מוכרחה לשנות את זה. קצת על עצמי ואיך הגעתי אל טים - מאז שאני זוכרת את עצמי, טים ברטון היה היוצר שחלמתי ללכת בעקבותיו. מגיל דיי צעיר התחברתי לסרטים שלו בצורה מוחלטת ולא רגילה, ולמזלי - הם ליוו אותי בכל תקופה ורגע של חיי. במבט לאחור אני יכולה לומר שההשפעה שלו עליי היא אחד הדברים הכי טובים שקרו לי בחיים [וזה באמת בלי טיפת הגזמה]. הדבר הכי חשוב שלמדתי מהסרטים ומהאישיות עצמה זה שלכל אחד יש את המקום שלו - רק צריך לדעת לחפש. וככה בדיוק אני - האהבה חלחלה פנימה ומצאתי את המקום שלי. במשך שלוש שנים למדתי קולנוע בתיכון ואין שום סיכוי שלא אמשיך את דרכי בתחום אחרי השירות הצבאי. אז אני מאד מקווה [ובעצם בטוחה] שהוא תופס חלק משמעותי גם בלבכם ולכן זאת תהיה משימה דיי פשוטה בשבילכם לעזור לי לשמור על הפינה הנפלאה הזאת כאן בתפוז
מאד התרשמתי מהאנשים שקמו והגיבו על הודעת הסגירה של הפורום והתחילו את השינוי בעצמם ואני מאחלת לנו פורום תוסס עם דיונים יצירתיים ואינטלקטואלים כמו שמעריצי טים ברטון יודעים הכי טוב
חשוב גם לומר המון תודה ללורי מתפוז שנתנה עוד צ'אנס לפורום ותודה לג'ואנה שניהלה עד כה
צירפתי ברשותכם כמה שאלות בסיסיות להכרות, אפשר לומר שזאת מעיין התפקדות של חברי הפורום - כדיי שנוכל לדעת בערך איפה אנחנו עומדים וכמה עוד צריך לעבוד על יחסי הציבור של הפורום
שם :
דרך ליצירת קשר :
תאריך לידה :
סרט אהוב :
שחקן/שחקנית אהוב/ה :
זמר/ת אהוב/ה :
תמונה :

מזל טוב../images/Emo13.gif

אממ אני עדיין די חדשה פה אז מזל שיש את ההתפקדותצ
שם : ליאת גיל :16(כמעט
) מקום מגורים :פ"ת דרך ליצירת קשר :אממ מסרים? אימייל..? פייסבוק תאריך לידה :2.6.93 סרט אהוב : שחקן/שחקנית אהוב/ה :ג'וני דפ
זמר/ת אהוב/ה :אממ אינלי מושג האמת.. כרגע אני די אוהבת את אריק ברמן תמונה :די ישנה אבל לונורא..

תודה../images/Emo13.gif ../images/Emo9.gif

וברור שאני נשארת!
אני אובססיבית לפורומים שאני נמצאת בהם

blackwish

New member
יופי שזה חודש

שם : אפרת גיל :23 מקום מגורים :חיפה\ב"ש דרך ליצירת קשר :מסרים תאריך לידה :שלישי לפברואר סרט אהוב :המון,של ברטון או בכלל? שחקן/שחקנית אהוב/ה :הלללללנה זמר/ת אהוב/ה :ענבל פרלמוטר,פינק פלויד,דורז וכדומה
תמונה :מיאו

tali44

New member
בהצלחה!!!

שם: טלי. גיל: 17 וחצי. מקום מגורים: חולון. דרך ליצירת קשר: מסרים. תאריך לידה: 23.8.1991 סרט אהוב: צ'ארלי בממלכת השוקולד + סוויני טוד. שחקן/שחקנית אהוב/ה: ג'וני דפ! זמר/ת אהוב/ה: קצת מוזר להגיד את זה בפורום שכזה אבל... בריטני ספירס!
תמונה:

Oyster Girl

New member
מתפקדת ../images/Emo195.gif ../images/Emo54.gif

שם : מיכל גיל : עוד מעט 19 מקום מגורים : כפר סבא וירושלים
דרך ליצירת קשר : מסרים בכיף, יש גם פייסבוק ומסנג'ר למי שירצה תאריך לידה : 22.7.90 סרט אהוב : המספריים של אדוארד, אלא מה
שחקן/שחקנית אהוב/ה : ג'וני דפ
[אלא מה
] זמר/ת אהוב/ה : חמי רודנר ובוב דילן
תמונה : פעם, כשעוד הייתי אזרחית חופשייה ולא רכוש צה"ל...

adi dion

New member
יאאא מזל טוב מיכל!! ../images/Emo24.gif

שם:
עדי גיל:
20 מקום מגורים:
ת"א דרך ליצירת קשר:
מסרים תאריך לידה:
27.11.88 סרט אהוב:
דמדומים, מאמה מיה, טיטאניק, שלוש עשרה, סוויני טוד. שחקן/שחקנית אהוב/ה:
הלנה, ג'וני, רוברט פטינסון (
) ניקי ריד, ג'ניפר אניסטון, מריל סטריפ. מקווה שלא שכחתי אף אחד חחח זמר/ת אהוב/ה :
סלין דיון (
) שירי מימון. אוהבת גם כל מיני שירים של בריאן אדמס, קלי קלארקסון ואבריל לאבין אבל לא ממש מעריצה שלהם
תמונה:
נהה, לא צריך

theEscapist

New member
אוי, אני כ"כ שמחה!../images/Emo9.gif

שם : ענבר גיל :16 מקום מגורים : ת"א (וי-ם
) דרך ליצירת קשר : מסר\מיילים\SMS תאריך לידה : 1.12.92 סרט אהוב : המספריים של אדוארד
שחקן/שחקנית אהוב/ה : יש לג'וני פוטנציאל
זמר/ת אהוב/ה : אממ... קשה להחליט. נגיד נייטוויש, למרות שכבר עבר זמן מה... תמונה : אני בבצפר, אז אין לי

Foggie Day

New member
../images/Emo72.gifאהמ מזל טוב ../images/Emo13.gif

שם :
אמה גיל :
21 מקום מגורים :
הרצליה דרך ליצירת קשר :
מסרים בתפוז
תאריך לידה :
16.11.87 סרט אהוב :
המספריים של אדוארד נראה לי.. אבל ממש קשה לי להחליט.. שחקן/שחקנית אהוב/ה :
ג'וני דפ, אלן ריקמן זמר/ת אהוב/ה :
ג'ייסון קיי תמונה :
המפ.. אויש לחפש תמונה עכשיו
טוב נו הנה תמונה מוזרה

LadySilkworm

New member
מצטערת שאני לא מגיבה וזה \:

חשבתי על רעיונות, כתבתי אותם, נתקע האינטרנט, התנתק האינטרנט, שכחתי הכל, ועכשיו אני צריכה לחשוב מחדש. שם : שירה גיל : 17 ו.. מקום מגורים : ירושלים דרך ליצירת קשר : אימייל\מסרים\פייסבוק\מסנג'ר, רק תבחרו תאריך לידה : 3.9.1991 סרט אהוב : מצטערת..טרילוגיית שר הטבעות תמיד אצלי במקום הראשון. שחקן/שחקנית אהוב/ה : אין אחד זמר/ת אהוב/ה : נייטוויש תמונה : אין לי פה תמונות במחשב..

למעלה