אתגר תסריט

../images/Emo187.gifאתגר תסריט../images/Emo187.gif

Achtung! משימתכם לסופ"ש זה מצריכה חשיבה מקורית ופנטזיונרית (פלאשבק לשיעור ספרות), וכמו בשבוע שעבר תצטרכו להגיש את התסריטים תוך 48 שעות. או ליתר דיוק, עד יום ראשון, 10:00 בבוקר. (שעה אקראית לגמרי). מצורף פורמט לתסריט. בהצלחה
ז'אנר: פנטזיה/מד"ב דמויות: 3 צעירים, איש אחד מבוגר. ניתן להוסיף עוד דמות. לוקיישן: פארק הומה אדם. בעולם המקביל- מין יער, עם פינות חביבות וחביבות פחות. אין להחליף יותר מ-4 לוקיישנים (חוץ1, חוץ2, 2 חדרים אפשריים) סיטואציה: 3 צעירים מוצאים פתח לעולם מקביל שנראה חלומי ומוזר. טוויסט: לאט לאט הם מגלים (בעיקר בעקבות הפגישה עם הזקן) שהעולם מעוות ושהם תקועים בו. אורך: כ-4 דקות (ארבעה עמודים).

ברונדבי

New member
"שעשועים"

נונסנס מוזר וקליל. משכתי עוד חצי דף (וקצת כופפתי את החוקים כבננה אפריקנית מצויה), (זה עדין 4 דקות אני חושב) אני מקוה שלאף אחד לא אכפת. תודה על הקריאה, איתי.

אוקיי, אז אני ממש הפרתי את הכללים

אבל הייתי חייב. אם אפשר, לא לתבוע אותי על הפרת זכויות יוצרים, אני אשמח.

ganooov

New member
../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif

אתבע אותך על פגיעה בשמי הטוב! אני לא מדבר בשפת אבשלום קור!
(קוראים לי נחמיה
) אגב, מזכיר לי שסבא שלי (ז"ל) כתב ספרים והכניס לפה של בני הנוער בספריו שפת אבשלום קור. כשאמא שלי שאלה אותו למה, הוא ענה שזה בשביל שהנוער (שיקרא את ספריו.. [מה שלא קרה]) ידבר נכון ויפה
.

100police

New member
זה אחד שאני פשוט מרגיש צורך לעשות.

בטח יצא חרא, אבל משום מה אני מרגיש חובה לעשותו.

100police

New member
אוי, בטח יצא חרא.

גם שאני לא יודע לכתוב סיפור נורמלי, גם שזה התסריט הראשון שלי, גם שכל תסריט שאני מנסה לכתוב אני כותב לפי פורמט לא נכון שאליו אני רגיל ואני שם לב לזה רק אחרי אמצע התסריט ויותר, וגם שאני סתם חרא של בנאדם. אני חושב שיצרתי טעות קטנה עם הטוויסט, אבל אני מקווה שלא.

ganooov

New member
הוא קצר מדי ../images/Emo4.gif.

שלא לדבר על זה שתקועה שבת באמצע
.

הדד-ליין של האתגר הקודם היה

עד יום ראשון ב7, אם גם הדד ליין של האתגר הנ"ל היה עד לשעה הזו אני בטוח שהייתי מספיק לכתוב

shellydeez

New member
נגמר זמן שליחת התסריטים.

יותר מאוחר אעלה הודעה בה תוכלו לבחור
בהצלחה.

למעלה