בואו נמלא את השרשור הזה בחנויות

רוני325

New member
../images/Emo187.gifבואו נמלא את השרשור הזה בחנויות

המועדפות עלינו לקניית לקים (מכל הארץ...) ואני אשים את השרשור הזה בהודעות נבחרות.. כך שמי שתרצה לקים תדע לאן לפנות (חוץ מסופר פארם וניו פארם...) אפשרי גם חנויות בחו"ל רק לציין בבקשה : שם החנות, המדינה והעיר...אז קדימה...

רוני325

New member
אני אתחיל...

אני מאיזור המרכז: 1) נייל סטודיו ברחוב ירושליים 1 בראשון לציון 2) פרפורמריה שנמצאת בתוך פסג' ברחוב אחד העם שכחתי את המס' אם מישהי תרצה אבדוק זאת בשבילה(ראשון לציון) 3) פרפורמריית זוהר ברחוב רוטשילד 44 (ראשון לציון)

רוני325

New member
אה וגם הביוטי קולג' בקניון הזהב

מלא לקים מתבקעים, שיק, ביג וכו'...

iefrat

New member
בראשון יש דוכן נחמד בסינמה סיטי. יש להם

OPI וגם ESSIE וגם COLOR CLUB

sHiR TaDmOr

New member
מצטרפת למרכז:

1
Bella, ברחוב רוטשילד, לא זוכרת בדיוק איזה מס' מצטערת. אני קונה שם שיק, אבל יש שם גם מוצרים לציפורניים, לקים נסדקים ועוד לקים של חברות אחרות לא מוכרת ומוכרות כמו לה-צ'אט. 2
דרך היופי, גם ברחוב רוטשילד. יש שם מוצרים לטיפוח הציפורניים ולקים של טופ ביוטי, שיק ו(אולי) עוד חברות.

angell4

New member
../images/Emo45.gif

אני קונה הרבה בדרך היופי. יש להם מבחר גדול! בכללי אין על רחוב רוטשילד יש שם הרבה מציאות

lilo4

New member
../images/Emo45.gif רעיון מעולה! ../images/Emo13.gif

עיקר הרכישות שלי הן שיק וכו', לכן אני יודעת להמליץ רק על חנויות בתחום הנ"ל. המלצה כללית- אזור הדר בחיפה. יש שם הרבה חנויות שמוכרות לקים זולים של חברות לא ידועות, אבל גם סטנדים מכובדים של שיק. המלצות יותר ספציפיות: 1. כסוף- נמצאת בבית הקרנות (או ממש צמוד). הרבה מאוד לקים זולים, אבל גם כמות מכובדת של אביזרים נלווים- פצירות למיניהן, מדבקות וכו'. 2. קוסמטיק סנטר- חצי חינם. נמצאת ברחוב הרצל, איפשהו באזור מס' 6. יש להם מגוון של אביזרים נלווים, סטנד של שיק ולקים זולים אחרים. 3. לוקה- הרצל 34. סטנדים מלאים של שיק ושל לה-צ'ט, בנוסף כמה לקים של חברות לא ידועות, הרבה מאוד אביזרים נלווים וזולים כולל מדבקות, נצנצים וכו' וכו'. 4. עולם הטקסטיל- מתחם ביג בנשר. בגדול המבחר משתנה, אבל בד"כ יש להם הרבה לקים של שיק ושל עוד כמה חברות לא ידועות. כמובן ביוטי-קייר ו-וואו. אישית לא התנסיתי בלקים שלהם, אבל יש להם מבחר מטורף של אביזרים נלווים לציפורניים (אני חושבת שביוטי-קייר קצת יותר זולים).

באר שבע../images/Emo198.gif

המכללה לקוסמטיקה (לשעבר בוסתן היופי), בתחילת רח' הרצל, מול "פיטפוט" בעיר העתיקה: שיק ב- 10 ש"ח, לה-צ'ט ב- 15 ש"ח, כל מה שצריך לציפורניים, לקים נסדקים כרגע במבצע - 19 ש"ח (בד"כ 30). נייל סטודיו, במרכזון המג'וייף מאחורי מד"א: לא שואלים שאלות על מקצועיות... המבחר דל, אבל יש להשיג שם את המייבש של סשה-ויט, וכל מה שצריך לטיפוח הציפורניים. יש שם גם איפור של בועז שטיין.

poynter

New member
פעם ראשונה שאני שומעת על המקום הזה

'המכללה לקוסמטיקה' דורש הצצה..

טעיתי, זה "המכללה לאסטתיקה"

וזה נמצא בבניין הגבוה שמול פטפוט, איפה שקופ"ח לאומית, קומה 3

poynter

New member
אוסיף עוד בבאר שבע ../images/Emo98.gif

1. WOW האגדית בקניון הנגב בקומה ה-2 (ליד קפה עלית) - יש שם לקים של וואו, יש אפילו טסטרים של רוב הלקים ככה שאפשר לנסות לפני שקונים.. וכל מה שצריך לציפורניים. 2. ביוטיקר - במרכז ביג - לקים של ביוטקר וגם כל מה שצריך לציפורניים: חותמות, דיסקים, מדבקות, גלגלים של יהלומים.. בקיצור הכל! 3. ביוטי סנטר - במרכז ליד הת.מרכזית (צמוד לאולם הינומה) - לקים של המותג שלהם וכל מה שצריך לציפורניים. 4. חנות שאין לי מושג מה השם שלה, במדרחוב של קניון קרית הממשלה, צמוד לבית קפה שם, שהמלצתי עליה פה בעבר, סטנד ע-נ-ק-י של שיק..(3 ב-30) הבחור שם דואג כל הזמן להביא ולחדש את הקולקציה. יש שם לקים גם של חברות אחרות אבל לא מוכרות או משהו.. מומלץ!

iefrat

New member
דיזינגוף סנטר 1. ביוטי קול'ג או שם דומה

יש להם מגוון רחב של מדבקות, טיפוליים מגוון רב של לקים והכי חשוב - שירות ויחס נהדר. (סגנון של ביוטי קולג בראשון) 2. חנות באזר לא הכי זולה בשער 7 בכניסה לקניון. יש שם ל'ה צ'אט,וכו'. 3. חנות בשער 6 דומני, של טיפולים וכן לקים של OPI וכו' בקומה העליונה יש עוד חהויות של מניקור ואביזרים יש להם גם קולור קלאב.

ניילס קולג'?

הבעלים של החנות הזאת ושל ביוטי קולג' אחיות..אם את מתכוונת לחנות שאני חושבת.. אחלה חנות ד"א...יש שם הכל ובמחירים מצויינים..

noash5

New member
איפה נמצאת ביוטי/ניילס קולג בסנטר?

ואיפה נמצאת WOW? אני תמיד הולכת לאיבוד שם

ניילס קולג' נמצא בקומה השנייה או השלישית

ממש קרוב לפיצה עגבניה או לבודי שופ.. ווואוו נראה לי בקומה התחתונה ליד הסופר...

edenable

New member
חנויות ב-eBay שאני מזמינה מהן

Beautyzone2007: אחד המוכרים הגדולים ביותר, מחזיק את כל המותגים הגדולים חוץ מזויה. http://stores.ebay.com/topnailshop strawberryfieldsforever029: לקים ומוצרי טיפוח של OPI, צ'איינה גלייז, CND, אורלי, POSHE, SECHE וכו' http://stores.ebay.com/strawberryfieldsforever029 salenail: לקים של Zoya ושאר המותגים (חוץ מקולור קלאב) http://stores.ebay.com/salenail

למעלה