דיון סופשבוע

../images/Emo187.gifדיון סופשבוע../images/Emo187.gif

דיון סופשבוע יעסוק הפעם בנושא מסר ה'שלום'... בסוף החודש אני צריכה לעשות הרצאה... ואת ההרצאה אני אעשה על ליאל. [לא ניחשתם?
] ועכשיו בקצת יותר פירוט
: ההרצאה תהיה על השירים שליאל שרה,על המסרים שלה בנוגע לשלום עולמי
מהי מידת ההשפעה לדעתכם
,האם בכלל השירים האלו משפיעים עלינו
האם לדעתכם ליאל תוכל לעשות שינוי כלשהו
'The voice of peace'-מה דעתכם על הכינוי הזה לליאל
האם לדעתכם,יש דרכים נוספות שליאל תוכל לגרום לשינוי
המסר הזה,'השלום העולמי',הוא מסר מאוד כללי ורחב.. איך אתם יכולים לעזור ולעשות שינוי כלשהו
Imagine We are the world Jerusalem All over the world (הגרסא האנגלית ל'לאורך הים') 'די,עד מתי' לכל השירים האלו יש מסרים של שלום,בין היתר,האם אתם מסכימים
דרגו את השירים

אוקיי

מהי מידת ההשפעה לדעתכם,האם בכלל השירים האלו משפיעים עלינו?הם משפיעים אבל על אנשים בודדים יחסית באוכליסית העולם האם לדעתכם ליאל תוכל לעשות שינוי כלשהו? אי אפשר לדעת לתווח הארוך אבל לקצר אני בטוח שזה משפיע על אנשים בעיקר בגרמניה. 'The voice of peace'-מה דעתכם על הכינוי הזה לליאל אם כל הכבוד אף זמר/ת לא מגיע כינוי כזה האם לדעתכם,יש דרכים נוספות שליאל תוכל לגרום לשינוי?כן פגישה עם זמרים צערים ממדינות שונות ושידברו ויעשו מפגשים של מעריצים או כל מיני דברים כאלה המסר הזה,'השלום העולמי',הוא מסר מאוד כללי ורחב.. איך אתם יכולים לעזור ולעשות שינוי כלשהו?להפגש עם אנשם מהעולם כולו,דיבורים באניטרנט ולדבר כללי לא דווקא על שלום 3 Imagine We are the world 1 Jerusalem 4 2 All over the world (הגרסא האנגלית ל'לאורך הים') 5 'די,עד מתי' לכל השירים האלו יש מסרים של שלום,בין היתר,האם אתם מסכימים? כן יש להם מסר מאד של שלום

בקשר ל"פגישות בעולם"..

אז אני מאמינה שליאל דווקא עושה את זה בדרכים מאוד טובות, היא הרי מופיעה ברחבי העולם,לא רק במקום אחד... והיא תמיד מסבירה על "ירושלים" למשל, השאלה שלי,השיר הזה יכול להיות זה שיגרום לשינוי
[[מנסה לענות לעצמי]]כשחושבים על זה,אולי כן,כי בכל זאת-היא מביאה להמון אנשים מח"ול את המודעות לבירה שלנו וכך הם שומעים על השלום,על הדתות המאוחדות בעיר הזאת,ואולי אפילו מגיעים לירושלים...

עונה..

* אממ היא משפיעה עליי בכולופן ממש הרבה .!! *אממ אני חושבת שהיא עשתה כבר שינוי .. *ממש מושלם .. *אממ הקול אומר הכל ... אצל ליאל הקול הוא דבר נדיר ונראה לי שרק איתו היא תוכל לעשות משהו בקשר ללום *לא נראה לי שאני יוכל לעשות משהו בקשר לשלום *כן אני מסכימה מאוד .. *All over the world Imagine די עד מתי We are the world Jerusalem

בטח שאת יכולה ../images/Emo88.gif

הדבר הראשון-תמחקי מאוצר המילים שלך את ה"אני לא יכולה לעשות",כי אין דבר כזה
שיראלוש,תדעי לך שתמיד יש מה לעשות.. השאלה היא עד כמה באמת רוצים, וצריכים קצת לחשוב,ולהשקיע, אבל תמיד אפשר לעשות ולהזיז את הדברים
את יכולה לספר לחברות שלך על השירים שהיא שרה ואת ה"סיפור" שמאחורי כל שיר,כשאני עושה את זה-הרבה יותר קל לאנשים לשמוע את השירים האלו ו'לרדת' מהדעה הנוקשה שלהם של :"ליאל?,אני?,מה פתאום.."

תמשיכי ותמשיכי ותתעקשי ותתעקשי!../images/Emo13.gif

רק ככה זה הולך במדינת ישראל

CatsRule

New member
התשובות שלי

מהי מידת ההשפעה לדעתכם,האם בכלל השירים האלו משפיעים עלינו-אני חושבת שכן בעיקר בחו"ל האם לדעתכם ליאל תוכל לעשות שינוי כלשהו-כשהיא תגדל, ואם היא תתמיד 'The voice of peace'-מה דעתכם על הכינוי הזה לליאל-נכון האם לדעתכם,יש דרכים נוספות שליאל תוכל לגרום לשינוי-להופיע יותר באירועים ולהתראיין על הדעות שלה, אבל קודם היא צריכה לצבור יותר מעריצים המסר הזה,'השלום העולמי',הוא מסר מאוד כללי ורחב.. איך אתם יכולים לעזור ולעשות שינוי כלשהו-לא יודעת חחח Imagine We are the world Jerusalem All over the world (הגרסא האנגלית ל'לאורך הים') 'די,עד מתי' לכל השירים האלו יש מסרים של שלום,בין היתר,האם אתם מסכימים דרגו את השירים-לכולם יש מסר של שלום, רק לא מכירה את אול אובר דה וורלד... אימג'ן נחמד אבל שמעתי אותו יותר מדי פעמים והוא יצא לי מכל חור, ווי אר דה וורלד חמודדדדד, Jerusalem מהמם אבל אין לו מסר של שלום, ודי עד מתי *מאוד* בקטע של שלום ויפה אבל לא מקצועי

כעת תורי לענות ../images/Emo9.gif

מהי מידת ההשפעה לדעתכם,האם בכלל השירים האלו משפיעים עלינו?- לדעתי מידת ההשפעה היא גדולה,לפחות בקרב המעריצים שלה, אלו ששומעים אותה וחושבים על כל מילה מהשירים שלהם, אלו שמבינים שלשירים יש גם משמעות..
האם לדעתכם ליאל תוכל לעשות שינוי כלשהו? בהחלט,היא עשתה כבר אפילו,לא?
היא עשתה שינויים אישיים-מפורסמת בהמון מקומות, היא ריגשה המון אנשים כי הם אהבו את המשמעות של השיר "ירושלים של זהב" ואפילו אולי גרמה להם להגיע לארץ ולהתבונן מקרוב בדברים מסויימים.. ואצלי,היא גרמה לי להסתכל על החיים מנקודת מבט שונה.. 'The voice of peace'-מה דעתכם על הכינוי הזה לליאל?- האמת,כשקראיתי את ה'כינוי' הזה בעטיפה של אחד הסינגלים שלה [פעם הייתה תמונה באתר שלה...] אני ממש אהבתי את הכינוי וחשבתי לעצמי כמה שזה נכון. אני חושבת שהכינוי הזה בהחלט מתאים לה, היא פועלת למען השלום, היא עושה למען השלום, היא שרה למען השלום, היא מתנדבת למען השלום.
האם לדעתכם,יש דרכים נוספות שליאל תוכל לגרום לשינוי? היא עושה מספיק, וכמו שהיא אמרה מלא פעמים בראיון "אף פעם זה לא מספיק,תמיד צריך לשאוף לעוד.." אז בגלל שאני לא כלכך בתחום,וכל מה שאני יכולה לעשות זה לתמוך בה,אז אני פשוט אשאיר לה את התשובה לשאלה הזאת.לה ולגורל
המסר הזה,'השלום העולמי',הוא מסר מאוד כללי ורחב.. איך אתם יכולים לעזור ולעשות שינוי כלשהו? לדבר,לדבר,לעשות ולעשות. להוכיח שאפשר להתקיים בשלום,ברגע שאנשים יראו קבוצה מסויימת שחיה בשלום,אני בטוחה שהם ירצו גם.ככה מתפתחת תרבות
Imagine We are the world Jerusalem All over the world (הגרסא האנגלית ל'לאורך הים') 'די,עד מתי' לכל השירים האלו יש מסרים של שלום,בין היתר,האם אתם מסכימים? בהחלט. :) הדירוג: ALL OVER THE WORLD די,עד מתי Jerusalem Imagine We are the world

למעלה