החידון- סבב 3

../images/Emo187.gif החידון- סבב 3 ../images/Emo187.gif

אז הנה השאלות לחלק ב-3 והאחרון של החידון
בחלק הזה יש רק 5 שאלות. 1.איך קראו לתכנית הריאלטי של אשלי? 2.כמה עונות היו לתכנית הריאלטי של אשלי? 3.מי צבע לאשלי את השיער לפני הצילומים לפוטושוט של האלבום ה-1? 1.איך קראו לסרט שבו השתתפה אשלי (הכוונה לסרט האחרון שיצא בקיץ 2005)? 2.מה קרה לאשלי כשהופיעה בSNL? 3.איזה שיר כתבה אשלי בהקשר למה שקרה לה כשהופיעה בSNL? 4.למי אשלי "גנבה" את החבר? 5.מה קרה לאשלי בסיבוב ההופעות ביפן? יש לשלוח את התשובות במסר בלבד לניק זה עד יום שבת ב-12 בלילה. הזוכים יוכרזו ביום ראשון
בהצלחה לכולם
פורום אשלי סימפסון

yaki123

New member
אבל זה קצת 5..../images/Emo4.gif..כי../images/Emo27.gif

אם נגיד ה5 שהגיעו הכי גבוהה ב2 הסבבים ייענו שוב על הכל, אם ייזכו יישר
.. נקווה לטוב.

yaki123

New member
יש כאן 8 שאלות,לא 5../images/Emo4.gif..טעיתם..

עשיתם 1 2 3 ואז שוב 1 2 3 4 5 תתקנו בבקשה..

../images/Emo187.gif תשובות- סבב 3 ../images/Emo187.gif

הנה התשובות הנכונות ל-8 השאלות שנשאלו בסבב הזה
: 1.איך קראו לתכנית הריאלטי של אשלי? The Ashlee Simpson Show 2.כמה עונות היו לתכנית הריאלטי של אשלי? 2 3.מי צבע לאשלי את השיער לפני הצילומים לפוטושוט של האלבום ה-1? היא צבעה בעצמה 4.איך קראו לסרט שבו השתתפה אשלי (הכוונה לסרט האחרון שיצא בקיץ 2005)? Undiscovered 5.מה קרה לאשלי כשהופיעה בSNL? אשלי התכוונה לשיר שיר אחד והפלייבק ניגן שיר אחר 6.איזה שיר כתבה אשלי בהקשר למה שקרה לה כשהופיעה בSNL? Catch me when I fall 7.למי אשלי "גנבה" את החבר? לינדזי לוהאן 8.מה קרה לאשלי בסיבוב ההופעות ביפן? התמוטטה שמות הזוכים יפורסמו מחר

yaki123

New member
מההה../images/Emo35.gif לאאאא../images/Emo2.gif../images/Emo7.gif..שחכתי לשלוח

לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא
.. בבקשה תנו לי הזמדנות נוספתתת..תביאו לי שאלות.. אני הולך עכשיו לבצפר..תתנו לי הזמדנות בצהריים לשלוח אוףףףףףףףףףףףףף אני לא מאמין!!! יופי כל היום הלך לי
..חרא חראאאאאא
..

MYHOT3

New member
יש לך 2 טעויות

בשאלה 7 התשובה היא ככה : Ashlee reclaims the emotional high ground on the title track ("I am me and I won't change for anyone" she sings) and the moving "Beautifully Broken," a celebration of healing and wholeness. "It’s actually about my experience with SNL," says the singer. "It's about wiping away the tears, putting my shoulders back and keeping on going. I realized it's OK to be broken." ובשאלה 3 אתרי המעריצים של אשלי כותבים שספר בשכתבתי לכם במסר הוא זה שסיפר אותה ובאתר הרשמי של הספר הוא גם אומר שהוא סיפר אותו בדיסק ה1 לפוטושוט

טינקי24

New member
מה הבעיה עם שאלה 7?

טוענים שהיא גנבה ללינדזי את החבר.. מה יש לתקן?

מה שכתוב שם לא נכון..

ובשאלה 3 התשובה שכתבת לא נכונה. בתכנית של אשלי ראו שהיא צובעת לעצמה את השיער מבלונדיני לשחור. יכול להיות שאותו ספר סיפר אותה לפני הצילומים, אבל היא צבעה לעצמה את השיער בעצמה.

למעלה