נצל"ש..זקוקה לעזרתכם../images/Emo24.gif
במסגרת עבודת הגמר שלי לבי"ס אני עורכת שאלון בנושא מוטיבציה וסיבות להתגייסות של בני נוער לצה"ל.. אני יותר מאשמח אם תוכלו לענות לי עליו, כל מי שנמצא בגיל שלפני גיוס!! בתודה מראש, איילת. 1. בן / בת 2. גיל: _______ 3. מקום מגורים: _______(עיר, קיבוץ מושב, התיישבות, עיר פיתוח, מועצה מקומית, ישוב קהילתי, אחר____) 4. דתי / חילוני / מסורתי 5. האם אתה רוצה להתגייס? א. *כן. ב. *לא. ג. *אולי. ד. *לא, אבל הייתי מעוניין לעשות שירות אזרחי/לאומי במקום. ה. *אחר, פרט __________________________ 6. אם זו לא הייתה חובה, האם היית מתגייס? א. *כן. ב. *לא. ג. *אני לא בטוח. 7. אם אתה מעוניין להתגייס- מדוע? א. *מתוך תחושת חובה למען המדינה. ב. *מתוך רצון. ג. *תחושה שהצבא יפתח אותי באופן אישי. ד. *מתוקף החוק. 8. אם אתה לא מעוניין להתגייס- מדוע? א. *בזבוז זמן. ב. *שיקולים מצפוניים. ג. *לא התקבלתי לאן שרציתי. ד. *אחר, פרט ______________________ 9. איזה כיוון של שירות אתה מעוניין לעשות? א. *קרבי ב. *אחר, פרט ______________________ 10. עד כמה הרצון שלך להתגייס לצה"ל נובע מתוך בחירה? א. *באופן מוחלט. ב. *בגלל שהחברים מתגייסים ואני לא מעוניין לצאת אגואיסט. ג. *בגלל ההשפעה על העתיד (משכנתא, עבודה, סטטוס חברתי). ד. *מסיבות כלכליות. ה. *יותר מתשובה אחת נכונה, פרט __________________________