היי. . פפריקה.. (או משו כזה)

almoghg

New member
../images/Emo187.gifהיי. . פפריקה.. (או משו כזה)

הפורום נראה לי ממש מעניין ומגניף... אני מאוד מתעניין בעיצוב.. אבל לא בדיוק הבנתי את הרעיון.. בבקשה תסבירו לי מה הולך פה..

מה שהולך פה...../images/Emo140.gif

זה שהפורום עוסק בתחום עיצוב תעשייתי ומיועד למתעניינים בו ולמעצבים. לכל מי שיש שאלה ,הארה או הערה בתחום, מוזמן להוסף אותה ויקבל התייחסות בהתאם. אז אם אתה מתעניין בעיצוב,אתה מוזמן לקחת חלק בפורום הזה...זה הרעיון! ברוכים הבאים לעולם המופלא של עיצוב תעשייתי. יפעת שגב מנהלת הפורום

almoghg

New member
../images/Emo187.gifתודה .. אשמח..

1. אחד המוטוים שלי הוא המשפט -"אין חלומות בלתי אפשריים,ישנה רק הראיה המוגבלת שלנו לגבי מה שאפשרי". שאת כתבת למטה... אין לאנשים מושג עד כמה זה נכון... 2. מה הכוונה תעשייתי.. מוצרים? נכלל כאן גם עיצוב חדרים?

תעשייתי זה....

למעשה כל מה שמיוצר באופן תעשייתי. יחד עם זאת יש נישה שלמה של אובייקטים שנעשים בכמויות קטנות ע"י בוגרי עיצוב תעשייתי ונמכרים באופן יחידני. אבל העיצוב התעשייתי הקלאסי מתייחס לייצור המוני. מעצבי מוצר מתעסקים לעיתים גם בעיצוב חללים והריהוטם,כמו עיצוב פנים. יש איזה שילוב רך בין כל התחומים. מי שיצירתי ,יצירתי בהכל.ואני מתכוונת להכל!זו פשוט דרך מחשבה. ואחלה שאימצת את המשפט,אני נזכרת בו לעיתים כשאני רוצה להשיג מטרות גבוהות ... יפעת שגב מנהלת הפורום

almoghg

New member
../images/Emo187.gifהיי יפעת

תודה על התייחסותך.. אבוא לבקר ולקרוא כשאהיה לי מה לכתוב לפורום אכתוב.. :9

למעלה