המלצות השבוע

chronophobia

New member
../images/Emo187.gifהמלצות השבוע../images/Emo187.gif

ספר/פאנפיק:
סרט:
להקה/זמר/זמרת:
קליפ:
אלבום:
ערוץ:
סדרה: |פרסומת סמויה לצילום שלי
|

chronophobia

New member
^_^ ../images/Emo101.gif

ספר/פאנפיק: - סרט: - להקה/זמר/זמרת: עברי לידר
, Interpol
The good, the Bad & The Queen קליפ: - אלבום: - ערוץ: יס+ סדרה: "הפמלייה"

MirrorGirl

New member
../images/Emo28.gif

ספר/פאנפיק: פאנפיק על מקפליי באנגלית :) סרט: בית ספר לנבלות XD להקה/זמר/זמרת: פאניק קליפ: קיפ יור הנדס אוף מיי גירל של גוד שארלוט אלבום: לאיודעת -___- ערוץ: יס סטארס, לייק ברור סדרה: נמלטים, על טבעי ומגרש ביתי
בתמונה בית ספר לנבלות XD

SainTonix

New member
../images/Emo191.gif

ספר: קראתי ממש מזמן, אבל אהבתי את נקודת ההונאה של דן בראון (הסופר של צופן דה וינצ'י) סרט: אקסמן 3, ראיתי שוב ביום שישי.. סרט ענק להקה: Kill Hannah קליפ: Good Charlotte & A7X - The River
אלבום: שמעתי אתמול ברכב המון את The Young And The Hopeless (גם של GC) ערוץ: M2 ? סדרה: אממ אני לא ממש רואה טלוויזיה.. ולסיום, קבלו אתר חדש שלי, רלוונטי בעיקר למי שגר באזור המרכז =] AniMaya

GoldenBabe

New member
../images/Emo109.gif

ספר/פאנפיק: .. סרט: רקוויאם לחלום 3> להקה/זמר/זמרת: ג'סטין
, האש סאונד, מכר קליפ: וואט גוז אראונד... קאם אראונד - ג'סטין אלבום: פיוצ'רסקס/לאבסאונדס - ג'סטין דה בלאק פרייד - מכר ערוץ: אמטיוי2? סדרה: מגרש ביתי

lestatgirl

New member
../images/Emo214.gif

ספר/פאנפיק:לקסיקון לועזי עיברי (רציני לגמרי..זה אחד המעניינים).
סרט:לוק סטוק ו-2 קנים מעשנים
להקה/זמר/זמרת:בלוק פארטי
קליפ: כפפות של ההוררוז
אלבום:הייתי ערה כל הלילה אחרי הסופשבוע שלי בעיר (רייזורלייט ובלוק פארטי)
ערוץ:בבס פריים ,החיים הטובים (מרתה סטיוארט
) וא.הוט ומטב2
סדרה:גברים על עצים והמורדים ובונא אני ראיתי את התמונה הזו כבר איפהשהו...

Celebrity Skin

New member
../images/Emo192.gif.

ספר/פאנפיק:
ממ "תמונתו של דוראין גריי" של אוסקר ווילד למרות שאני ממש בהתחלה. סרט:
לא יודעת,"חמש ילדות יפות" להקה/זמר/זמרת:פלסיבוXD. קליפ:
TEENAGE ANGST אלבום:
הראשון של פלסיבו ומדס. ערוץ:
נחשו.. סדרה:
ממ אין.

><

סרט: מולאן רוז'. רק כי ראיתי היום להקה/זמר/זמרת: The Hush Sound קליפ: Crawling Towards The Sun- דהאשסאונד אלבום: שני האלבומים של האשסאונד ערוץ: יס סטארס, M|2 סדרה: the o.c

Rose131

New member
פאנפיק?../images/Emo12.gif

זה חדש ספר/פאנפיק:אז אם כבר I will be your song שזה פיק על MCR שמישהי מהפורום הרשמי כתבה ויש אותו במאמרים של פורום MCR והוא האהוב עליי
סרט:מולאן רוז' להקה/זמר/זמרת:אוונסנס קליפ:ליתיום אלבום:דה אופן דור ערוץ:M2. דה. סדרה: סמולוויל;[

Rose131

New member
אהה רגע. סרט תעשו שתיקת הכבשים

סתם כי הוא מגניב וראינו אותו בקולנוע

orw93

New member
^^../images/Emo205.gif

ספר/פאנפיק: - סרט: חתונת רפאים
להקה/זמר/זמרת:sum 41 קליפ: the kill-30stm אלבום:boys like girls-boys like girls ערוץ:ערוצי הסרטים של יס
סדרה:אולי הפעם

Moldy Peach

New member
../images/Emo202.gif

ספר: No Second Chance סרט: The Science Of Sleep להקה: Vanishing Act קליפ: אממ heart in a cage - הסטרוקס אלבום: The Long Blondes - Someone To Drive You Home ערוץ: - סדרה: Lost

M a a y a n K

New member
../images/Emo187.gif

ספר/פאנפיק: לספר האחרון שקראתי קוראים "עשרה קילוגרם קוקאין" (לא,זו לא בדיחה) והוא היה כל כך משעמם!!! אז אני נשארת עם הארי פוטר...כנראה לנצח...:) סרט: "חתונת רפאים" להקה/זמר/זמרת: 30STM קליפ: MAGICK של קלאקסונס, הטייקאובר של ארקטיק מאנקיז הזכיר לי אותו... אלבום: BH&R של מיוז ערוץ: שידורי הלילה של ערוץ 1 הכי מגניבים שיש....
סדרה: והמשך לשאלה הקודמת: "הלילה יענקלה לאן?"...סתם נו, המממ..."המסודרים "

oshriti123

New member
וואו את מוכשרת

ספר/פאנפיק: הארי פוטר? :) סרט: יש לה ביצים להקה/זמר/זמרת: TBS
קליפ: http://www.youtube.com/watch?v=cQgUVJSoW-4 אלבום: Taking Back Sunday\Louder Now כמה חרשתי עליו בשבועיים האחרונים... ערוץ: ביפ סדרה:24 העונה השישית
[אני בפרק 4-בלי ספוילרים בקשהP:]

yaelrs

New member
D;../images/Emo192.gif

ספר/פאנפיק: המ, ברגע זה אני קוראת את "בעל זבוב" אבל אני ממש בהתחלה. סרט: הנסיכה הקסומה
ממש בא לי להתחפש לבאטרקאפ אבל אין לי איך להכין ת'שימלה ;[ להקה/זמר/זמרת: Klaxons. חרשתי ~.~ קליפ: The Verve - Bitter Sweet Symphony אלבום: הסאונדטראק השני של מולאן רוז'
ערוץ: Yes Stars סדרה: The OC. יום חמישי פרק אחרון בהחלט
בוהו

sapir lee

New member
../images/Emo168.gif

ספר/פאנפיק: אממ demolition lovers פאנפיק על MCR שחבר מהפורום כתב אותו, יש אותו במאמרים סרט: אפקט הפרפר להקה/זמר/זמרת: אוונסנס קליפ: ליתיום של אוונסנס אלבום: הראשון של MCR ערוץ: MTV2 סדרה: חברים

למעלה