המשפט שלי

../images/Emo187.gif המשפט שלי ../images/Emo79.gif../images/Emo145.gif

והשיר הפעם
את יפה יאללה תביאו אותה במשפט שלכם מהשיר ותסבירו למה

אה אני הראשונה ../images/Emo13.gif

יום אחד יבוא איזה מלך שיבנה לך ארמונות ותחיו באושר ואושר אבל את לא תפסיקי לבכות בגלל שאף אחד לא אהב אותך כמוני... לא בדיוק משפט אבל זה בין החלקים שאני הכי אוהבת. אעעע אני הבנאדם הכי מעוצבן עלי האדמות ! ויש לי פצע כואב ברגל בגלל שתי ילדות עם הפרעות נפשיות

popkin

New member
שלי...

'בכל העולם את יכולה לחפש אבל אף אחד לא יאהב אותך כמוני'

Hezi The One

New member
או יה

אף אחד לא יאהב אותך כמוני זה פשוט המשפט שמסכם את השיר...

טולייצ

New member
"אף אחד לא יאהב אותך,כמוני"...

השיר דיי קצר..וכמו שחזי אמר, המשפט הזה פשוט מסכם את השיר המדהים הזה!

No¥a

New member
../images/Emo143.gifאני../images/Emo143.gif

"כלנית נרקיס וגם ורד מחכים על סף דלתך" דיי מתקשר לט"ו בשבט :p

../images/Emo95.gif אוווו

מבחינתי זה כל השיר. הוא קצר ותמציתי ועצוב....ומדוייק. כל השיר הזה מביע אהבה כלכך גדולה וכל כך יפה ואכזבה אם אני צריכה לבחור שורה אז זה: "שוקולד מארץ אחרת מחכה על שולחנך" כי הוא השאיר לי פעמיים שוקולדים משובחים...אני מתגעגעת אליו
דרך אגב יש בי משהו שחושב ש"את יפה" זה הגירסא הבוגרת ל"לב מפלסטיק" "אני אוהב אותך יותר" "אבל אף אחד, לא יאהב אותך כמוני" תחשבו על זה

טולייצ

New member
אחלה נקודה למחשבה העלת..

בכל אופן.."את יפה" הוא שיר הרבה יותר עמוק ומרגש! שיהיה...

../images/Emo95.gifהרבה יותר בוגר הרבה יותר....

ב"לב מפלסטיק" ישנה אהבה שמובטאת באימפולסיביות, בוטות, בכעס. "את יפה" הוא על טהרת הרגש, התיאור הפשוט במילים של איך הוא מרגיש ואיך הוא רואה את המצב. אני חושבת שמבחינת טקסט-בין הגדולים של שייגעצ אם לא הגדול מכולם

סקוויד

New member
שלי../images/Emo70.gif

בכל העולם את יכולה לחפש אבל אף אחד לא יאהב אותך כמוני יש לזה סיבה אבל אין לי כוח לפרט - וגם אני יפרט זה לא יהיה הכי מובן!! אבל בעיקרון זה שיר קצר והיה קשה למצוא משו שאני מתחברת - לא עשו לי דברים רומנטיים (יש לי חבר די אדיש.................
) וחג שמח שיהיה לכם

../images/Emo143.gif../images/Emo145.gif

בכל העולם את יכולה לחפש אבל אף אחד לא יאהב אותך כמוני...

hitball

New member
אוי איזה שיר!!!!

יום אחד יבוא איזה מלך שייבנה לך ארמונות ותחיו באושר ועושר אבל את לא תפסיקי לבכות את השיר הזה הקדשתי לחברה שלי וזה השיר לדעתי הכי יפה מבין השירים השקטים של שייגעצ... פשוט שיר שמתאים!

שיר מדהיםםםם

טוב שאני נזכרת להגיב אבל חפיף חיחי אממ המשפט שלי הוא....... "את יפה את זה כבר אמרו לך" וגם יש עוד משפט! "אבל אף אחד לא יאהב אותך כמוני"

למעלה