הנסיכה והאפונה- עדכון שבועי

• פותח הנושא Dizen
  • פורסם בתאריך

Dizen

New member
../images/Emo187.gifהנסיכה והאפונה- עדכון שבועי

הסבר לכותרת: האינטרנט שלי מתנהג כמו פרינססה: פעם מתחבר ופעם לא
אז מה היה לנו השבוע
/
בסיס פתוח או סגור- הבחירה בידכם
מהי שבועה בשבילכם?
תזכורת קטנה למי שרוצה/צריך: שרשור ההיכרות. כל מי שעדיין לא הגיב- מוזמן! http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=1177&msgid=45055697 עדכונים:
שימו
לעדכונים בדף הראשי
אל תשכחו להגיב על הסקר
בבקשה, הקפידו על כללי ביטחון שדה: אין לתת מספרי יחידות/חטיבות. אין לתת את מיקומו של הבסיס, אך את שמו אפשר להגיד. אין לספר כמה אנשים יש בצוות/חטיבה/בסיס ובכלל לא לתת מספרי כמות. אין למסור את שם המפקדים/ות או כל אדם שמשרת בצה"ל ולהצמיד את שמו אל תפקידו. אין למסור שום מספר אישי. (ותודה לעמי, שמהודעתו נלקחה הרשימה). זהו
יהיה נחמד אם מי שקרא את העדכון יגיב ב
או
וכך תהיה לנו מעין התפקדות שבועית. שבוע טוב לכולם
אתם לא מתארים לעצמכם כמה זמן אני יושבת על העדכון הזה, כי כל הזמן מתנתק לי האינטרנט

סיונתו

New member
../images/Emo127.gif קבלי אישור ../images/Emo13.gif

אני רק דורשת בעוד שבועיים עדכון שאני אהיה בת 18

סיונתו

New member
כן ../images/Emo13.gif

אנחנו מקבלים תעודות איזה באסה זה... וחבר שלי בדיוק סוגר שבת

Dizen

New member
לא נורא ../images/Emo24.gif

לפחות יהיה לך עדכון
וגם שרשור מזל טוב, בלי קשר

../images/Emo128.gif

סתם סתם אגב, עוד כלל בטחון שדה שנשכח ממני, אבל הוא די ברור בין כה וכה: אסור לספר מה עברנו בקורס/תדריך חוץ משמות השלבים. לדוגמה: למדת איך להפעיל מ.ק? אז אסור לך לספר איך מפעילים מ.ק מותר להגיד "למדנו להפעיל מ.ק, ואחר כך עברנו שיעור שמסביר על דרגות" אבל לא מעבר לזה.

roy gabay

New member
יעל - בפורום מתגייסים יש את הכותרת

על ביטחון שדה תשאלי את ערן מנהל הפורום אם הוא מרשה לתת את הכותרת וזה תמיד עוזר ובאמת צרכים לפקוח עין על הנושא הזה

roy gabay

New member
יעל אני שם לך את הכותרת בפורום

מתגייסים תעשי ב\ה מה שאת חושבת לנכון שימו לב: מתן פרטים לגבי מיקום היחידות והעברת כל מידע מסווג במסגרת הפורום מהווה עבירה על החוק הצבאי, ועלול להוביל לצעדי משמעת. המנעו מהעברת פרטים חסויים

roy gabay

New member
בבקשה ובאמת יעל

תשימו אלף עיניים על זה מי יודע איזה בנזונה מטורף רואה מה שכתוב ויכול להעביר את אותו מידע הלאה

Tomak19

New member
זהו זה, את מוכיחה שלא עברתי שום

עבירה על כללי בטחון שדה, thanks. ובקשר לבסיס סגור או פתוח- פתוח. מהי השבועה בשבילי- התחייבות עמוקה לצה"ל כגוף הבטחון המגן על מדינת ישראל ושומר על אזרחיה. בקשר לשרשורי היכרות- שפתחתי חדשים עשו לי חרקירי...

למעלה