הסיכום החודשי

אושRתי

New member
../images/Emo187.gifהסיכום החודשי../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

שיר החודש שלכם [של איתי]
שיר החודש שלכם [לא של איתי]
בילוי החודש שלכם-
סקופ החודש שלכם-
סרט/תוכנית/סדרת החודש שלכם-
תוכנית רדיו ששמעתם השבוע\תחנת רדיו -
תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם [אתם מוזמנים להוסיף אם יש]
משהו אחד שעשה לכם את החודש, ואתם רוצים להמליץ עליו-
משהו אחד שהרס לכם את החודש-
משהו שאתם מחכים שיקרה בהחודש הבא-
מאכל החודש שלכם:
משפט החודש שלכם:
האם פגשתם את איתי החודש אם כן-איך היה
שיהיה לכולם חודש נפלא

ady18

Well-known member
מסכמת

שיר החודש שלכם [של איתי]אפילו לא אני שיר החודש שלכם [לא של איתי]עברי לידר בילוי החודש שלכם-הופעת ההשקה של איתי סקופ החודש שלכם- סרט/תוכנית/סדרת החודש שלכם-אמא יקרה לי ,מונית הכסף תוכנית רדיו ששמעתם השבוע\תחנת רדיו -רשת ג תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם [אתם מוזמנים להוסיף אם יש] משהו אחד שעשה לכם את החודש, ואתם רוצים להמליץ עליו-לא משהו מיוחד משהו אחד שהרס לכם את החודש-רבתי ידיד שלי:( משהו שאתם מחכים שיקרה בהחודש הבא-הופעות מפגשי פורום מאכל החודש שלכם: פסטה ברוב שמנת פטריות,חומוס משפט החודש שלכם: האם פגשתם את איתי החודש אם כן-איך היה ?כן היה כייף

pRimaVeriTaVIV

New member
../images/Emo13.gif../images/Emo121.gif

שיר החודש שלכם [של איתי] אפילו לא אני
שיר החודש שלכם [לא של איתי] וואו יש מלא
שלום חבר-אריק איינשטיין ושלום חנוך, דוד ושאול-אהוד בנאי, רגע ועוד רגע-יעל נחשון, pensando en ti-paulinho moska, בשבילי-הדר עוזרי, אחרי שאהב-ריטה, לחיות את החלום-בן ארצי בטח יש כמה ששכחתי
בילוי החודש שלכם-האמת? לא זוכר מה עשיתי החודש
אבל השביתה
סקופ החודש שלכם-אין סרט/תוכנית/סדרת החודש שלכם-רק בישראל, למרות שעוד לא ראיתי
ומשמורת, ועדי אשכנזי, וגם פה בטח יש עוד כמה ששכחתי
תוכנית רדיו ששמעתם השבוע\תחנת רדיו -אין תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם [אתם מוזמנים להוסיף אם יש]-אין משהו אחד שעשה לכם את החודש, ואתם רוצים להמליץ עליו-השביתה
משהו אחד שהרס לכם את החודש-בי"ס! השיעורים שכן יש לי בכל מקרה
משהו שאתם מחכים שיקרה בהחודש הבא-עוד צעד לכיוון חנוכיף
מאכל החודש שלכם: ניוקי
משפט החודש שלכם: מילים: איתי פרל לחן: מירי מסיקה
זה מה שכתוב בשירונט ב"אפילו לא אני" אני אשלח להם מייל שיתקנו
גם המילים לא הכי מדויקות האם פגשתם את איתי החודש אם כן-איך היה
לא

shoba

New member
שיהיה לכם חודש מעולה../images/Emo13.gif

שיר החודש שלכם [של איתי]: אפילו לא אני, בלפור, בא לקחת אותך שיר החודש שלכם [לא של איתי]:אנטי פארנויה\שילה פרבר, על הגשר הישן\רמי קלינשטיין, מלטף ומשקר\עברי לידר בילוי החודש שלכם- המון הופעות
סקופ החודש שלכם- סרט/תוכנית/סדרת החודש שלכם- חברים תוכנית רדיו ששמעתם השבוע\תחנת רדיו - תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם [אתם מוזמנים להוסיף אם יש] משהו אחד שעשה לכם את החודש, ואתם רוצים להמליץ עליו- הים בקיסריה!!! משהו אחד שהרס לכם את החודש- משהו שאתם מחכים שיקרה בהחודש הבא- עוד הופעות
מאכל החודש שלכם: אוכל של סבתא
משפט החודש שלכם: "החשבונות הישנים, מהצגה אחרת" האם פגשתם את איתי החודש אם כן-איך היה : היה מעולה

אושRתי

New member
../images/Emo13.gif

שיר החודש שלכם [של איתי]אפילו לא אני שיר החודש שלכם [לא של איתי]שירה של מירי מסיקה בילוי החודש שלכם-קניות סקופ החודש שלכם- סרט/תוכנית/סדרת החודש שלכם-משמורת
תוכנית רדיו ששמעתם השבוע\תחנת רדיו -גלגלצ -כרגיל! תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם [אתם מוזמנים להוסיף אם יש]
סופ"ש נעים לכולםםם

למעלה