הסקר היומי

../images/Emo187.gifהסקר היומי../images/Emo187.gif../images/Emo136.gif

כל יום אני אעשה סקר קטן שאתם תצטרכו לענות
כמה עונות הייתם רוצים שתהיה לעונה

yotaml

New member
4 מקסימום

יש גבול של כמה אפשר לסחוט את העלילה...

LIAH1

New member
מאוד תלוי באופן השתלשלות הסדרה...

בוורלי הילס נמשכה איזה 10 עונות והיתה מדהימה בעיני בכולן
גם מלרוז פלייס החזיקה יפה...
לעומת סדרות כמו חופי מאליבו או דוגמניות בע"מ, שנפלו יחסית מהר בגלל קו עלילה לא משהו יחסית, ולא כ"כ מושך
אם המפיקים יצליחו לשמור על אש חמה כל הזמן- אז הרבה עונות מבחינתי זה מבורך
בין 7-10 בכיף! הכל תלוי בהתפתחות הסיפור, בהוספת דמויות, ובמה שיעבור על הדמויות הראשיות...

Phoebe D best

New member
לפי דעתי.....

אי אפשר למי שלא ראה את מה שרואים בארצות הברית לדעת כי בארץ עדין לא היו מספיק פרקים, אבל בגדול אם יהיו 5 עונות זה יהיה ממש סבבה

kyle chandler

New member
כמה עונות בעונה? שאלה קשה...../images/Emo168.gif

כמה עונות לסדרה זה כבר נשמע יותר טוב... 7 עונות!!!!!!!! כן!!!!!! אני רוצה שיהיה לסדרה 7 עונות ומי שיש לו בעיה עם זה שילך לעזאזל!!

Good Insanity

New member
הו!ברור שהרבה..

וכל המוסיף ממממממממש לא גורע! תמיד קורה שבדר"כ הסדרות שאני אוהבת איכשהוא לא אוהבים אותם בארה"ב...טעם מוזר יש להם(או לי).. אבל אני מחזיקה אצבעות שהסדרה הזאת תשרוד...(ואם אני לא טועה היא באמת שרדה)

למה קראתי אוהבים אותה בארצות הברית

כאילו גם לי בדרך זה קורא שכל מה שאני אוהבת לא אוהבים ואז זה מתבטל אבל הפעם ראיתי כתוב שזאת סידרה שווה וזה....הקיצר לא מבטלים אותו!!!! ואם מבטלים אותה אני מה זה מתעצבנת!

לךא הבנתי תשאלה אבל כמה שיותר

כמה שיותר יותר טוב התמכרתי!!!!! "אני עמית ואני מכורה לסאמרלנד(ולג'סי מקרטני)...חח..

Good Insanity

New member
חמודה.....כמו רובנו...

אבל הוא באמת בן 16-17 עכשיו רק צריך כרטיס טיסה ומשקפת להשקיף על הבית שלו! (אחחח.....הסדיסטיות...אין כמוה!)

כן..ברור

אין מצב שאני לא טסה אליו רק קצת כסף והכל מסודר.... ומה שהכי אני אלך להופעה שלו ואני יהיה מהנודניקיות שכל הזמן יצרחו...חחח הקיצר הוא עוד ישמע תשם שלי הרבה...או שנקווה

למעלה