הפטריות שאחרי הגשם

../images/Emo187.gifהפטריות שאחרי הגשם ../images/Emo183.gif

היום ב-12:00 תתארח הנטורופאטית ד"ר נאוה בויום בפורום רפואה משלימה ותענה לשאלותיכם בנושא התמודדות אלטרנטיבית עם מחלות החורף. ניתן להכניס כבר עכשיו שאלות בפורום.
הערב ב-21:00 פורום חירשים ולקויי שמיעה מארח את משה קילים, מנכ"ל חברת מהלב שיענה על שאלות גולשים בנושאי הנגשת מוסדות ציבור, פרוייקט "שומעים מכל שורה" וכן שאלות הקשורות באבזרי עזר למכשירי שמיעה.

hyper active

New member
נוירון אתגר

"פורום חירשים ולקויי שמיעה מארח את משה קילים, מנכ"ל חברת מהלה שיעענה על שאלות גולשים...." אולי גם לך יש כמה שאלות לשאול אותו? אם.... אתה מבין למה אני ממתכוונת....

hyper active

New member
אה כן הבנתי

טוב אז קשה לי!!! אא ננ יייי לל אאאאא אאאאמממ פפפגדגררררתתת!!!

Bassman

New member
נחמד לדעת שאני לא לבד פה. בלאט.

זאת לא את. זה ההורים.

neuron

New member
מה?!!!!

מה????? מה בכלל יש לי לחפש בפורום קרשים וליקויי בניה??? ומי זה בכלל משה פלקלים???

jaffaboy

New member
מה זה אלטרנטיבית?

עם מחלות החורף? מה זה, הקזת דם? כריתת אונה? ניקוז סמארק באמצעות משאבה שבדית? (אל תשאלו למה עלה הנושא) הקשבה לסמאשינג פאמפקינז תוך כדי קינוח אף? או אולי כמו בתמונה

hyper active

New member
איך החרשים קשורים לסימה ?

מאוד לא יפה שאתה לא מזמין אותי להכיר את סימה באופן יותר אמממ ... אישי

Bassman

New member
מוזמנת. כל הפורום מוזמן. אם אי פעם

יהיה מפגש-מי יודע אולי סימה תהיה נוכחת. מה נעשה במ פגש פורום שלנו? נפרוץ למחלקת כוויות בביה"ח ונתחיל לשיר "כמו אש-אש על הפנים"?

hyper active

New member
חחחחחחחח!!!!!!!~ ענק!!!!

פלאשבקים.. בגללי אח שלי נכווה כשהוא היה בן שנה... וואיי עוררת בי חשק למפגש ! במיוחד אם סימה תסכים שאני יעשה אותה ( רציתי לרשום אעשה אבל זה לא נשמע טוב)

Bassman

New member
אני אצטרך אישור מהמועצה...

אבל אני חושב שנוכל לסדר משהו.

hyper active

New member
יאללה

שמישו מהמועצה יכנס יתן טישור ואז נעשה שירשור חביב על הדברים שנעשה במפגש :)

למעלה