הצעה לפינה

איולי

New member
../images/Emo187.gifהצעה לפינה

היות וזה פורום לילדים והורים וקשור באומנות ואמנות חשבתי שאןלי אפשר לפתוח פינה עם הצעות להצגות מופעים שעת סיפור טובה שהייתם עם הילדים או שהילדים ראו לבד ונהנו, לאו דווקא מופעים גדולים, יותר אלה הקטנים שמוצגים בספריה העירונית או בית תרבות אבל לא רק אני למשל ממליצה על הופעת מחול מקסימה שנקראת "מחול הגחליליות" של הלהקה הקיבוצית הצעירה, יש בו גם דיבור זה לא מופע קטן אמנם אבל זה מה שראיתי ומאוד נהניתי גם הילדים היו מרותקים יש אולי מישהו שראה מופע תיאטרון בובות נחמד?

איולי

New member
../images/Emo192.gifוזה חומר חדש שהיכרתי

הוא נקרא בצק ביסקוויט , קיבלתי אותו מחברה שהגיעה מחו"ל יש לו מגע כמו של בצק סוכר והוא נעים לפיסול עדין, מתייבש יחסית מהר אני אוהבת אותו והוא ניראה לי מתאים לילדים אולי נמצא אותו גם בארץ (הלוואי)

lorli

New member
זה מקסים ../images/Emo68.gif

רואים שיצרת באהבה ובעדינות.

אילנית03

New member
אנחנו נהננו מאוד מההצגה

הגירף של אסף של ליאור אבורגין ממליצה בחום

אילנית03

New member
ראינו פעמיים

פעם אחת לפני שנתיים , בגן של הילד, ופעם אחת לפני שבוע אני חושבת . זו הצגה של שני שחקנים ובובות , ליאור אבורג'ין שכתבה את הסידרת ספרים היא השחקנית הראשית ובעלה איתה (הוא בדר"כ ) הג'ירף. הילדים הם חלק מההצגה , ומשתתפים בחלקה(השאלות תוך כדי והריקודים בסוף). ממליצה בחום לברר איפה היא עושה עוד הצגות וללכת.

אילנית יקירתי הייתי חייבת למחוק את

ההודעה עם הטל'. תפוז אוסרים פרסום בפורומים. גולשים שמעוניינים בטלפונים של ההצגה שיפנו אל אילנית במסרים בבקשה

אילוי זה רעיון מקסים וחמודי

במיוחד אם יתלוו אליו גם רעיונות ליצירה בעקבות הספר- הצגה שראינו. רק מה..... יש איסור פרסום בתפוז. לכן נוכל רק להמליץ אך לא להעביר פרטי פרסום על ההצגות - ספרים. כלומר טלפונים, מחירים וכדומה. לקחת על עצמך את הפינה?

איולי

New member
בשימחה!../images/Emo24.gifלוקחת ת הפינה בחום רב

אפשר שיהיה שם ההצגה /מופע מה היה בו מי שיחק מי כתב,ביים, וכו'? בלי טלפונים ומחירים כמובן, אבל האם אפשרי שם המופע ואולי אתר המקשר אליו?

mnoya

New member
אז אני ...בועדת התרבות של הישוב...

ורואה הרבה הצגות ילדים ,את הטובות אנחנו מביאים אלינו... המומלצות בחום- מהתקופה האחרונה:(אותם הכנסנו למנוי של השנה הנוכחית) סבתא סורגת סיפורים-תאטרון הקרון תאטרון בובות - כל ההצגות של תאטרון בבואה ( הארנב והצב,נסיך צפרדע..) כיפה אדומה בשמלה ירוקה - תאטרון הקרון אי המטמון-תאטרון המפתח "איך נולדים כלים?" - נוער מוסיקלי "המלך שרצה להיות מאושר"-סיגל לוי אם זאת הכוונה, אשמח להמשיך ולשתף

איולי

New member
יו! מעולה! זו בדיוק הכוונה! רק עם

פירוט של התוכן למשל מה היה איך ניראה מי שיחק תפאורה רשמים של הילדים ,רשמים של ההורים ,אולי פעילויות בעקבות המופע בטח בטח שתמשיכי לשתף!

נילקי1

New member
אני לאחרונה הייתי בקונצרט/מופע קסום

נקרא "צעצוע של קונצרט" ומאוד נהננו. זה קונצרט אמיתי בו משתלבים גם צעצועים ככלי נגינה, רקדנית סטפס, בועות סבון, שעון מתקתק ועוד. מוגדר לגילאי 3-9 נדמה לי.

למעלה