משעמם לי ויש לי ערב חופשי.. משהו רוצה לבוא איתי לקפה ?
ק ק י ק ה New member 23/10/05 #1 משעמם לי ויש לי ערב חופשי.. ../images/Emo24.gif משהו רוצה לבוא איתי לקפה ?
E eyali75 New member 23/10/05 #2 יש טיול נחמד ביום שלישי,חבר המליץ עליו,דרך האתר של עופרים. אולי עוד חברים מהפורום יצטרפו? www.ofarim.org.il
יש טיול נחמד ביום שלישי,חבר המליץ עליו,דרך האתר של עופרים. אולי עוד חברים מהפורום יצטרפו? www.ofarim.org.il
ד דובשנית31 המקורית New member 23/10/05 #3 יש גם קומונה לעופרים... הקומונה נקראת "עופרים מטיילים ומדברים". כדאי להכנס....
E eyali75 New member 23/10/05 #4 תודה על המידע אולי אם יהיה טיול נעים אכנס לשם לעוד. לבינתץיים רק משתף במידע ובחוויות.
ע עדי2211 New member 24/10/05 #8 מצטרפת אלייך לשעמום.. קפה... קצת בעייתי שאני כאן שומרת על הבן של החברים..
A arieshor New member 24/10/05 #12 לקיקה בשמחה הייתי הולך איתך לקיקה אני בטוח שהרבה גברים ישמחו לצאת איתך לבית קפה קיקה שהיה לך שנה טובה וחג שמח הכוונה לבחור אחד שלא היה משעמם ויעשה לך יום הכי כייף
לקיקה בשמחה הייתי הולך איתך לקיקה אני בטוח שהרבה גברים ישמחו לצאת איתך לבית קפה קיקה שהיה לך שנה טובה וחג שמח הכוונה לבחור אחד שלא היה משעמם ויעשה לך יום הכי כייף