../images/Emo187.gifהצעת יעול לטבעונים../images/Emo139.gif
מי נרקב מול הטלויזיה אוכל פיצוחים ומשמין? מי אוהב לאכול מזון מעובד ולעולם לא שואל את עצמו כן ביצה לא ביצה, כן מייצבים מעצמות, לא מייצבים מעצמות... אני באופן אישי משתדלת לא לאכול מזון מעובד, גם לא זוגלובק וטבעול שאני כן קונה לפעמים רק כשממש בא לי, למרות שאני מאוד מאוד משתדלת להמנע לחתולין מאכילת ביצים. אבל, ואללה לא קל להיות טבעוני היום. ואללה לא קל לעמוד כל פעם חצי שעה ולטפל בירקות...ואני אוכלת הרבה ירקות. מצד שני לקנות ירקות קפואים ומוכנים גם לא ממש מוצא חן בעיניי. אז מה עושים? הולכים לשוק פעם בשבועיים, קונים לפחות: קילו בצל ירוק 2 קילו גזר 3 קילו קישואים 1 יח´ כרוב (צבע? לא משנה) 2 קילו מלפפונים (כן! גם מלפפונים) 1 שקית תרד 2 קילו פלפלים מכל הצבעים 2 ברוקולי 1 כרובית אפשר לקנות כל ירק אחר שאפשר לאכול אחרי טיגון קצר מאוד כדאי ללכת עם עגלת שוק במקום להיסחב עם שקיות לא לשכוח לקנות פולי סוייה לחלב. כשמגיעים הביתה שמים את כל הירקות במקרר ומחכים לערב, לזמן שבו נרקבים מול הטלויזיה ללא מעש. לפני הסדרה האהובה רוחצים את כל הירקות, לוקחים דלי ענק, מרפדים בשקית זבל גדולה. כשמתחילה הסדרה מתיישבים בסלון עם קרש חיתוך ומתחילים לקצוץ את כל הירקות ולשפוך את התוצרת המוכנה לתוך הדלי. נגמרה הסדרה? לא סיימתם עדיין? לא נורא. הפעם עבדנו קשה ואין רגשות אשם. אפשר להמשיך לראות טלויזיה. אחרי שסיימנו לקצוץ את כל הירקות אנחנו מערבבים הכל בדלי טוב טוב טוב. לוקחים שקיות לסנדויצ´ים וממלאים בירקות הקצוצים. כל שקית מלאה כזו מהווה מנה אישית של ירקות להקפצה או להכנת מרק ירקות. מסיימים למלא את הירקות המעורבבים בשקיות, ולמקפיא! פעם בשבועיים עושים עבודה שחורה במקום להירקב מול הטלויזיה, לא מפספסים את הסדרה האהובה ובתמורה, כשרוצים לאכול מוציאים שקית מוכנה מהמקפיא! איזה פלא!! מ-ש-ת-ל-ם!! אפשר לאכול כל יום מנת ירקות נהדרת בלי לעבוד כלל!
מי נרקב מול הטלויזיה אוכל פיצוחים ומשמין? מי אוהב לאכול מזון מעובד ולעולם לא שואל את עצמו כן ביצה לא ביצה, כן מייצבים מעצמות, לא מייצבים מעצמות... אני באופן אישי משתדלת לא לאכול מזון מעובד, גם לא זוגלובק וטבעול שאני כן קונה לפעמים רק כשממש בא לי, למרות שאני מאוד מאוד משתדלת להמנע לחתולין מאכילת ביצים. אבל, ואללה לא קל להיות טבעוני היום. ואללה לא קל לעמוד כל פעם חצי שעה ולטפל בירקות...ואני אוכלת הרבה ירקות. מצד שני לקנות ירקות קפואים ומוכנים גם לא ממש מוצא חן בעיניי. אז מה עושים? הולכים לשוק פעם בשבועיים, קונים לפחות: קילו בצל ירוק 2 קילו גזר 3 קילו קישואים 1 יח´ כרוב (צבע? לא משנה) 2 קילו מלפפונים (כן! גם מלפפונים) 1 שקית תרד 2 קילו פלפלים מכל הצבעים 2 ברוקולי 1 כרובית אפשר לקנות כל ירק אחר שאפשר לאכול אחרי טיגון קצר מאוד כדאי ללכת עם עגלת שוק במקום להיסחב עם שקיות לא לשכוח לקנות פולי סוייה לחלב. כשמגיעים הביתה שמים את כל הירקות במקרר ומחכים לערב, לזמן שבו נרקבים מול הטלויזיה ללא מעש. לפני הסדרה האהובה רוחצים את כל הירקות, לוקחים דלי ענק, מרפדים בשקית זבל גדולה. כשמתחילה הסדרה מתיישבים בסלון עם קרש חיתוך ומתחילים לקצוץ את כל הירקות ולשפוך את התוצרת המוכנה לתוך הדלי. נגמרה הסדרה? לא סיימתם עדיין? לא נורא. הפעם עבדנו קשה ואין רגשות אשם. אפשר להמשיך לראות טלויזיה. אחרי שסיימנו לקצוץ את כל הירקות אנחנו מערבבים הכל בדלי טוב טוב טוב. לוקחים שקיות לסנדויצ´ים וממלאים בירקות הקצוצים. כל שקית מלאה כזו מהווה מנה אישית של ירקות להקפצה או להכנת מרק ירקות. מסיימים למלא את הירקות המעורבבים בשקיות, ולמקפיא! פעם בשבועיים עושים עבודה שחורה במקום להירקב מול הטלויזיה, לא מפספסים את הסדרה האהובה ובתמורה, כשרוצים לאכול מוציאים שקית מוכנה מהמקפיא! איזה פלא!! מ-ש-ת-ל-ם!! אפשר לאכול כל יום מנת ירקות נהדרת בלי לעבוד כלל!