השיר הכי אהוב עליי של rbd

../images/Emo187.gifהשיר הכי אהוב עליי של rbd ../images/Emo187.gif

לסלוומה תצביעו אייקון
לנו דיגס נדה תצביעו אייקון
לאלגון דיה תצביעו אייקון
לאסי סוי ג'ו
טל ווס דספואס
לבסמה סין ייידו
לטראס דה מי
בחרתי את השירים שאני בטוחה שיגיעו לגמר שהם הכי שווים של הלהקה ,אני יודעת שהתחרות תהייה בין סלוומה לאלגון דיה אבל יאללה נראה מי מהשתיים יקח.

didalf

Well-known member
אולי תעשי השיר הכי אהוב עליי של אנהי?../images/Emo109.gif

כי זה בערך מה שעשית.

didalf

Well-known member
לא נראה לי../images/Emo109.gif

סלוומה ואלגון דיה אולי כן, אבל אסי סוי ג'ו למשל ממש לא, ושאר השירים ששמת אולי.

LOCA6

New member
יש אנשים שזה הטבע שלהם...

ואין מה לעשות זה פשוט משהו בגנטיקה שלהם.... או שהם פשוט לא התבגרו... הפתרון היחיד שנותר הוא רק להתעלם........... ולרחם....

הבוגרת מדברת../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח מצחיק אותי שדווקא את מעיזה לדבר על בגרות

LOCA6

New member
כןןןןן

השם השני שלי הוא תעוזההההההההההה חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח איך עלית על זה?????? גם בוגרת גם אינטיליגנטית??? הכל ביצור אחד???? לא ייאמן....

LOCA6

New member
לא ייתכן...

גם נכנסת לתוך מחשבותיהם של אנשים???? איך ידעת שזה בדיוק מה שאני חושבת עלייך??? חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח צוחקים איתך כפרה תירגעי....

צטלע

New member
אנהי היפה בעולם - אכן כבר קיים משחק כזה.

ואגב, אני פעם עשיתי "ראש בראש" את סלוואמה מול אלגון דיה, ואנשים הצביעו חד משמעית לטובת סלוואמה. מעניין האם התוצאות השתנו מאז, ואת זה נגלה בסוף המשחק שרוית עושה.

צטלע

New member
לדעתי עוד מוקדם לנחש את התוצאות.

אבל זה יהיה מעניין לראות האם שיר שהופיע באלבום הראשון שלהם, גם היום אחרי לא מעט שנים ואלבומים חדשים (עם סגונות שונים, שפות שונות וכו') עדיין כובש את כולם. בקרב נגד כל האלבומים וכל השירים לא הייתי ממהרת לנחש, למרות שגם אני לא יודעת מה יקרה בסוף, בקרב נגד אלגון דיה יכול להיות שעדיין הסיכויים לטובתו, למרות שגם לי בעצמי נורא קשה להחליט מי משניהם עדיף יותר. כנראה שלא סתם העניקו לאלגון דיה את השם "סלוואמה 2" אי שם לפני שהוא יצא ...

למעלה