השיר השבועי #4!

lacrimosa girl

New member
../images/Emo187.gif השיר השבועי #4!../images/Emo187.gif

וע"פ בקשת הצופים בבית, השיר הנבחר הוא:
feel for you!
1. מה אתם הכי אוהבים בשיר?
2. מה מהליריקה הכי נוגע בכם?
3.מה המשמעות של השיר עבורכם?
4. מה דעתכם על הקול של טאריה בשיר?
5. מה דעתכם על שאר חברי הלהקה בשיר?
6. למי הייתם מקדישים את השיר?
7. אם היה לשיר קליפ, איך הייתם רוצים שהוא יראה?
8. תנו ציון לשיר.
9. מה הייתם משנים בשיר? - חסל סדר נרקיסיזם.
10. איזה שיר אתם רוצים שיהיה בשבוע הבא? ר"ח אדר שמח, אנשים! |אפריים|: ולבסוף, תודה לאל. |דאובה|: נחמיה? נגיד לו תודה בבצפר. מישהמישהמישהמישה

blacknwhite

New member
ראשונה פעם שניה ברצף!../images/Emo6.gif

1. מה אתם הכי אוהבים בשיר? ה-כ-ל. אבל אני ממש אוהבת את הקטע שמרקו נכנס עם השירה שלו. זה קטע כל כך חזק... 2. מה מהליריקה הכי נוגע בכם? הבית האחרון מאוד נוגע בי, אבל אני אוהבת את השורה the lilly among the thornes. אפילו ניסיתי לצייר אותה פעם באמצע שיעור תנ"ך משעמם ממש. יצא גרוע
3.מה המשמעות של השיר עבורכם? שוב, אהבה נכזבת. שוב, אין לי נסיון בדבר... 4. מה דעתכם על הקול של טאריה בשיר? מדהים? 5. מה דעתכם על שאר חברי הלהקה בשיר?מדהימים? בונוס למרקו על הבית שמדהים שהוא שר בו
6. למי הייתם מקדישים את השיר? לאף אחד, לפחות לא כרגע.. 7. אם היה לשיר קליפ, איך הייתם רוצים שהוא יראה? אין לי כוח לרעיונות יצירתיים כרגע... 8. תנו ציון לשיר. 10. אני ממש אוהבת אותו! 9. מה הייתם משנים בשיר? - חסל סדר נרקיסיזם. יפה! העלת רעיון חדש!
אממ... לא יודעת.. לא מצליחה לחשוב על כלום 10. איזה שיר אתם רוצים שיהיה בשבוע הבא? אני אתן לך את הזכות לבחור. עד כה אני מרוצה

LadySilkworm

New member
יש!

רק חבל ששכחת לתת לינק לליריקס.. לא נורא, אני אכנס בעצמי. P: 1. מה אתם הכי אוהבים בשיר? את הכל 2. מה מהליריקה הכי נוגע בכם? אני מניחה ש.. "Someday, I will feed a snake Drink her venom, stay awake With time all pain will fade Through your memory I will wade" 3.מה המשמעות של השיר עבורכם? המ, שיר על בן אדם אהוב שהלך מחייו\חייה של המספר\ת, והמספר\ת מתגעגע\ת אליו ורוצה אותו בחזרה. 4. מה דעתכם על הקול של טאריה בשיר? מעולה. 5. מה דעתכם על שאר חברי הלהקה בשיר? גם מעולים, ומרקו בכלל.. 6. למי הייתם מקדישים את השיר? למישהו שאני אוהבת ושבר לי את הלב? [רק שאין אחד כזה:}]. 7. אם היה לשיר קליפ, איך הייתם רוצים שהוא יראה? אמ, אני לא חושבת שמתאים לשיר הזה קליפ. 8. תנו ציון לשיר. 10 9. מה הייתם משנים בשיר? - חסל סדר נרקיסיזם. כלום . 10. איזה שיר אתם רוצים שיהיה בשבוע הבא? FantasMic .

Itay Simons

New member
נמנמ

1. מה אתם הכי אוהבים בשיר? שטאריה ומרקו שרים ביחד "This one is for you..." 2. מה מהליריקה הכי נוגע בכם? ההתחלה, כשטאריה שרה 3.מה המשמעות של השיר עבורכם? מוות 4. מה דעתכם על הקול של טאריה בשיר? רגוע משהו
5. מה דעתכם על שאר חברי הלהקה בשיר? אחלה :] מרקו סוס 6. למי הייתם מקדישים את השיר? אממ אין האמת למי.. 7. אם היה לשיר קליפ, איך הייתם רוצים שהוא יראה? הייתי רוצה שהוא יתאים לליריקה, מבחינת מה שקורה בשיר 8. תנו ציון לשיר. 8.5 9. מה הייתם משנים בשיר? לא יודע האמת.. 10. איזה שיר אתם רוצים שיהיה בשבוע הבא? Planet Hell

Super Alonit

New member
שבוע נפלא לכולם! ../images/Emo154.gif../images/Emo151.gif../images/Emo148.gif

1. מה אתם הכי אוהבים בשיר? הוא שיר נפלא בכללי, אהבתי את ההתחלה, הליריקה והקול של טאריה מקסים
2. מה מהליריקה הכי נוגע בכם? כל הקטע הנ"ל:
Only so many times I can say I long for you The lily among the thorns The prey among the wolves Someday, I will feed a snake Drink her venom, stay awake With time all pain will fade Through your memory I will wade Barely cold in her grave Barely warm in my bed 3.מה המשמעות של השיר עבורכם? לא עליתי עדיין על המשמעות הנסתרת של השיר הזה, הכל בערך מצטייר לי אותו הדבר על איזו אהבה שלא מגיעה וכאלה.
4. מה דעתכם על הקול של טאריה בשיר? כמו שכבר אמרתי, מקסים
5. מה דעתכם על שאר חברי הלהקה בשיר? נפלאים כהרגלם
בכלל סנצ'ורי אלבום בנזונה, כולם שם מעולים. 6. למי הייתם מקדישים את השיר? למישהו שאני אוהבת, נראה לי. 7. אם היה לשיר קליפ, איך הייתם רוצים שהוא יראה? אממ קשה לי להסביר אבל אני לא רוצה אותו רגוע ואפרורי כמו שתיארתי את הקליפים הקודמים, אלא יותר, סוער כזה. 8. תנו ציון לשיר. 10
9. מה הייתם משנים בשיר? - חסל סדר נרקיסיזם. כלום
10. איזה שיר אתם רוצים שיהיה בשבוע הבא? The Kinslayer.

lacrimosa girl

New member
^^

לא מאמינה ששכחתי לקשר לליריקה.
[אני על מנת יתר של נורופן, מותר לי
] 1. מה אתם הכי אוהבים בשיר? הקול של טאריה, לפני שהיא נכנסת עם "דיס וואן איז פור יו," בשילוב עם תומאס.
2. מה מהליריקה הכי נוגע בכם? with time all pain will fade 3.מה המשמעות של השיר עבורכם? התגברות על מישהו שמת? 4. מה דעתכם על הקול של טאריה בשיר? עדין, מלנכולי, מקסים. מרקו גם כן מושלם |ריר| 5. מה דעתכם על שאר חברי הלהקה בשיר? תומאס נהדר. השאר פחות בולטים 6. למי הייתם מקדישים את השיר? לאלו שרצו שאני אבחר אותו השבוע
7. אם היה לשיר קליפ, איך הייתם רוצים שהוא יראה? האמת שלא חשבתי על זה... לא מתאים לשיר הזה קליפ 8. תנו ציון לשיר. 8.5, כי הלהקה נעלמה לי קצת 9. מה הייתם משנים בשיר? - חסל סדר נרקיסיזם. הסוף שלו מוזר לי...כאילו טאריה היתה צריכה להיכנס עוד פעם. 10. איזה שיר אתם רוצים שיהיה בשבוע הבא? גתסמאן. |חפרפרת|

נממ

1. מה אתם הכי אוהבים בשיר? את כולו, פשוט אחד השירים הגאוניים
בעיקר את החלק של מרקו. איך שהוא צועק בסוף הקטע שלו
2. מה מהליריקה הכי נוגע בכם? מבחינת הזדהות? ההתחלה של טאריה, מבחינת מה יותר ריגש אותי זה השתי שורות האלו (שגם במשך הרבה זמן היו בחתימה שלי): "Barely cold in her grave Barely warm in my bed" שאני ממש מכירה את ההרגשה הזאת, אבל בלי החלק של הקבר
3.מה המשמעות של השיר עבורכם? שיר על אהבה ראשונה וקטלנית, האהבה הראשונה האמיתית היא כמעט ותמיד האהבה הכי חזקה, האחת שמשאירה עלינו את החותם הכי חזק. בשיר הם לקחו את זה לקיצוניות הכי גדולה, למוות, להתאבדות, לאכזריות של האהבה והתאכזרות של האוהבים אחד כלפי השני, הם ממחישים את הכאב בצורה כל כך מושלמת. 4. מה דעתכם על הקול של טאריה בשיר? יפהפה, אחד השירים שגרמו לי להתחיל לאהוב אותם והתחיל את האהבה שלי לסופראן שבמשך הרבה זמן ממש שנאתי. 5. מה דעתכם על שאר חברי הלהקה בשיר? מרקו גאון נקודה
6. למי הייתם מקדישים את השיר? ממ לא יודעת, זה שיר מאוד חזק ומאוד כואב, לא רוצה להקדיש אותו לאף אחד. 7. אם היה לשיר קליפ, איך הייתם רוצים שהוא יראה? לא לא, קליפ רק יהרוס אותו. אבל בראש שלי אני מדמיינת קטעים מתוכו, לפרט? נממ בהתחלה רואים רק את טאריה שוכבת על מיטה אדומה כזאת, עם נחשים וורדים אדומים.. שרה שם את כל הקטע פתיחה עם ההבעות פנים האלו שלה, את הקטע של מרקו אני מדמיינת אותו יושב בקצה של חדר ריקני מול קיר אבן, שר בשקט בלי להסתכל ל"מצלמה" עד למשפט האחרון שבו הוא מיישר מבט. ובקטע של המילה "קבר" מין הבזק של קבר קר עם שלג וורד אדום שנזרק כלפיו. על ההמשך פחות חשבתי. (אני תמיד מדמיינת קטעים משירים בתוך הראש בצורה כזאת
) 8. תנו ציון לשיר. 10, דפנטלי. 9. מה הייתם משנים בשיר? - חסל סדר נרקיסיזם. לא הייתי משנה, אוהבת אותו בדיוק כפי שהוא. מקסימום קצת יותר מרקו
אבל לא.. זה מושלם כמו שזה. 10. איזה שיר אתם רוצים שיהיה בשבוע הבא? ממ לא יודעת.

The Cat Woman

New member
ישששששש!!!!

1. מה אתם הכי אוהבים בשיר? את כולו!!! 2. מה מהליריקה הכי נוגע בכם? With time all pain will fade Through your memory I will wade 3.מה המשמעות של השיר עבורכם? אמ... שהיו לי הרבה מצבים שעדיין הרגשתי דברים לאיש מסוים? 4. מה דעתכם על הקול של טאריה בשיר? מדהיםםםם!!! 5. מה דעתכם על שאר חברי הלהקה בשיר? הוו... כ"כ יפה Puppet girl, your strings are mine בא לי לאנוס אותו! 6. למי הייתם מקדישים את השיר? אמ... אף אחד לא שווה את השיר הזה. 7. אם היה לשיר קליפ, איך הייתם רוצים שהוא יראה? לא יודעת... 8. תנו ציון לשיר. 10 מתוך 5! 9. מה הייתם משנים בשיר? - חסל סדר נרקיסיזם. אולי קצת את הסוף... הבית האחרון קצת נשמע כמו שורה אחת שחוזרת על עצמה בלי טעם. 10. איזה שיר אתם רוצים שיהיה בשבוע הבא? אמ... Planet Hell

אני ^^

בפעם הראשונה בערך XP 1. מה אתם הכי אוהבים בשיר? הדימויים האלו של תואומס, המנגינה, מארקו, החזרה על הבית האחרון כשבכל פעם יש יותר מתח... 2. מה מהליריקה הכי נוגע בכם? לא נוגע.. פשוט אהבתי - I'm the snow on your lips The freezing taste, the silvery sip I'm the breath on your hair The endless nightmare, devil's lair 3.מה המשמעות של השיר עבורכם? אין לו משמעות עבורי 4. מה דעתכם על הקול של טאריה בשיר? בדיוק מתאים לשיר הזה (כנראה שאני חושבת ככה פשוט כי ככה אני מכירה את השיר, אבל נו
) 5. מה דעתכם על שאר חברי הלהקה בשיר? אין לי שמיעה מוזיקלית במיוחד ולכן אני לא שמה לב בצורה מיוחדת לכלים האחרים אלא יותר למוזיקה כמכלול והמוזיקה טובה, ומארקו...
6. למי הייתם מקדישים את השיר? לאף אחד 7. אם היה לשיר קליפ, איך הייתם רוצים שהוא יראה? לא יודעת XP 8. תנו ציון לשיר. אממ... 7-8 9. מה הייתם משנים בשיר? יש קטעים קטנים במנגינה שהמתח כאילו נשבר בהם והכל נעצר וזה מעצבן כזה, אז פשוט לעשות את הקטעים האלו יותר זורמים. 10. איזה שיר אתם רוצים שיהיה בשבוע הבא? לא אכפת לי ^^;

למעלה