התמונה הכי

always be me mc

New member
טוב בהתחשב במספר המגיבים המצומצם

אני חושבת שרצוי לבטל את הפינה ועל כן-> מבוטל
סורי נטלי שתדעי שזה לא קרה באשמתך או משהו
פשוט המשחק לא כל כך הצליח וככה זה

למה לבטל?

זה לא מספר מגיבים מצומצם זה כי הפורום מונה כמעט 6+ אנשים ובכל שלבי המשחק עד היום הגיבו 4 אני את סיוון אדם ונטלי וזהו! וחבל..הפורום זקוק לפרסום

always be me mc

New member
זה בוודאי לא יפרסם את הפורום

ובהתחשב בעובדה שהגיבו להכל חוץ מזה(וראיתי שאנשים פנויים במסנג'ר וכאלה) אז אני מניחה שפשוט נמאס.

always be me mc

New member
אה ושלי(כנסי):

אם זה מעודד אותך לי ולנטלי עלו לא מעט רעיונות כדי באמת לפרסם את הפורום ונתחיל החל מהשבוע הבא או משהו כזה

spelling

New member
מגיב..

זה לא שהמשחק נמאס פשוט ההגדרות בלי להעליב קצת משעממות...כשפתחתי את המשחק המטרה לא היתה תחרות עם מנצח אלא שאני אחת שלבוע אדגיר את סוג התמונה ולאחר כל משחק יהיה מנצח עד שהמשחק יגמר בכלליות ומי שזכה הכי הרבה פעמים הוא המנצח בתחרות אבל קצת שיניתם את זה...ולמרות שכל הכבוד לנטלי..אי אפשר שיהיה כל פעם מנצח אחד אלא כמה כדי שיהיו הרבה סגנונות..אני מת על המשחק פשוט ההגדרות טיפה משעממות..לי יש הגדרות נחמדות אבל לא ניצחתי אף פעם חחולמרותש כל הכבוד לנטלי אני מוחההההההההההההההההה על התמונה הכי חמודה כי שלי היתה מדהימה חחחח ותגידו אם אתם רוצים להמשיך כי אני מבחינתי כן!

always be me mc

New member
זו הבעיה אתה רצית מנצח

ואני ונטלי ולך תדע אולי גם שלי חשבנו שאם אין מנצח אז אין פואנטה וזה סתם שירשור תמונות בנושא מסויים
אני בטוחה שנטלי תרצה להמשיך וגם אני אבל איך? יאללה אדם תפקידך להרים את זה מהקרשים ואז גם נראה אם צדקת חח

spelling

New member
צ'מעי..

אני חשבתי הגדדרות שיותר עם "פלפל" נגיד התמונה של אליסה הכי ביצ'ית,הכי מפדחת,הכי מפחידה..

אולי לא היו לי הגדרות טובות

כי לא הייתה לי ממש הגדרה התלבטתי בין הקעקועים לפפראצי ובסוף בחרתי קעקועים. אין סיבה לבטל תמשחק הזה רק בגלל שהבקשה שלי אולי לא הייתה משו.

spelling

New member
נטלי..

בואי נמשיך את שלך עם הקעקועים..והעצה שלי אם מקובל עליכם נשמור מהסיבוב הבא בסדר?אני לא חושב שזה מכובד ככה לקטוע את השרשור שלך באמצע!אז ממשיכים?

always be me mc

New member
כל הכבוד לאדם../images/Emo45.gif../images/Emo127.gif../images/Emo24.gif../images/Emo140.gif../images/Emo8.gif

למעלה