התפקדות פברואר

../images/Emo187.gifהתפקדות פברואר../images/Emo215.gif

שם: גיל: יישוב: למה אתם מצפים בחודש הזה? עונות אהובות: מתמודדות אהובות: מתכוון/ת לעקוב אחרי העונה העשירית שתחל החודש?

Nataly B

New member
מתפקדת!

שם: נטלי גיל: 16 וחצי יישוב: אזור השרון למה אתם מצפים בחודש הזה? רק שיעבור מהר חח עונות אהובות: 4,3 מתמודדות אהובות: נאימה, אווה, אי ג'יי, שנדי וקיילן. מתכוון/ת לעקוב אחרי העונה העשירית שתחל החודש? נופ.

NP16

New member
מתפקד!

שם: חם ויפת..קורע אני.נדב. גיל: 17 (חשבתם פחות,אני יודע..) יישוב: מוזר אני בדר"כ א ומר,לא בא לי כרגע..במרכז למה אתם מצפים בחודש הזה? לעבודה חדשה עונות אהובות: 3,7,6 אח"כ 2,8 ואז השאר
[לא מכיר תשע] מתמודדות אהובות: ג'ואני
,אווה
,קארי די
,מלרוז, אן, שנדיואהנה,קיילן ועוד ועוד..[כל מי שיצורה בקיצור :)] מתכוון/ת לעקוב אחרי העונה העשירית שתחל החודש? החודש כנראה לא אעקוב אחריה,אבל בטח עוד לפני שתגיע לישראל.

Manga136

New member
../images/Emo142.gif

שם: שחר. גיל: סמוי. יישוב: כנ"ל. למה אתם מצפים בחודש הזה? כלום. עונות אהובות: 3, 7 ו-8. מתמודדות אהובות: איווה, ניקול (עונה 5), ליסה (עונה 5), ג'ואני, דניאל, קארי די, ברוק ומלרוז. מתכוון/ת לעקוב אחרי העונה העשירית שתחל החודש? אם לומר את האמת, אני לא יודע.

M o n t i

New member
../images/Emo109.gif ../images/Emo103.gif כן המפקד!

שם:מונטי גיל:19 יישוב:ת"א למה אתם מצפים בחודש הזה?לא משהו מיוחד עונות אהובות:3 ו...3 [?] מתמודדות אהובות:בלי ספוילרים? אווה,קיילין,ג'ואני,קארי די ומלרוז, מתכוון/ת לעקוב אחרי העונה העשירית שתחל החודש?בוודאי.

מתפקדת [=

שם: ליהי גיל: 16 יישוב: ב"ח למה אתם מצפים בחודש הזה? אממ לא הרבה... עונות אהובות: העונות שבהן זכו המתמודדות שאהבתי.. 1-3 מתמודדות אהובות: יש כמה הרבה.. מהעונה הנוכחית אייג'יי, התאומות, ברוק החמודה, אנצ'ל, קרידי כמובן ואני מקווה שלא שכחתי מישהי.. מתכוון/ת לעקוב אחרי העונה העשירית שתחל החודש? לא- רק מה שבהוט 3..

Miss Murder

New member
מתפקדת../images/Emo168.gif

שם:ענבר גיל:15 יישוב:ירושלים למה אתם מצפים בחודש הזה?29.2-תעודות! עונות אהובות:7,8 מתמודדות אהובות:קיניה,קים,ננה,אייג'יי,אנצ'ל,נטשה,וויטני,הת'ר,שאנטל מתכוון/ת לעקוב אחרי העונה העשירית שתחל החודש?ברור

לנו אין תעודות בכלל...

בגלל השביתה בחלק מהמקצועות עדין לא הספיקו לעשות מבחנים ולכל אחד יש ציון במשהו אחר
אז אנחנו מקבלים סתם דף הערכה.

Almighty Efraty

New member
../images/Emo215.gif../images/Emo183.gifעונה

שם:אפרת גיל:14 יישוב:גבעתיים למה אתם מצפים בחודש הזה?סוף תקופת המבחנים! עונות אהובות:2,3,6,7 מתמודדות אהובות:מהעונה הזאת? קרידי,אייג'יי והתאומות. מתכוון/ת לעקוב אחרי העונה העשירית שתחל החודש?כשהיא תגיע ליס.

מתפקד

שם: שי גיל: 16 וחצי:p יישוב: ערד למה אתם מצפים בחודש הזה?: מסע בראשית:) עונות אהובות: 2 ו 3 מתמודדות אהובות: שנדי ניקול(3) קרידי ג'ואני מולי סו ומישל מהתאומות מתכוון/ת לעקוב אחרי העונה העשירית שתחל החודש? בוודאי

trashy c h i c

New member
../images/Emo205.gifמתפקדת.

שם: דרינה. גיל: 15 יישוב: מודיעיןסיטי. למה אתם מצפים בחודש הזה? לא משהו ספציפי. עונות אהובות: 3,5,7,8 מתמודדות אהובות: בריטני מעונה 4, ניקול מעונה 5, מלרוז וקרידי מעונה 7, המקום השני של עונה 8, והמקום השלישי של עונה 9. מתכוון/ת לעקוב אחרי העונה העשירית שתחל החודש? יאפ.

למעלה