והתוצאה היא...

FuryUri

New member
ווואווו

בס"ד. כבר פחדתי ש meddle יועף. לפי מה שנראה הוא יעוף בסיבוב הבא... איך אין לכם לב אנשים? :<

אל תהיה בטוח

עכשיו כל מי שהציבע פייפר צריך לבחור אלבום אחר להוציא... אני צופה משחק מותח...

The Walrus

New member
../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif

איך?? הדיסק השני הכי טוב של פינק פלויד אחרי דארק סייד לטעמי... איך נתתם למדל לעבור אותו? ולwish you were here? לא שיש בהם משהו רע, דיסקים מעולים, אבל אנשים, זה הפייפר! אלבום ענק!

CrazySheep1

New member
../images/Emo10.gif../images/Emo10.gif../images/Emo10.gif../images/Emo10.gif../images/Emo10.gif../images/Emo10.gif../images/Emo10.gif../images/Emo10.gif

חוסר לב!

Pete Best

New member
לאאאא ../images/Emo10.gif../images/Emo10.gif../images/Emo10.gif

אלבום מופת. שיא היצירה של בארט, וככה מעיפים אותו לפני מדאל?!

שלום חן

New member
שתבינו...

האלבום לא סתם עף כי הוא שונה מהפלויד שאנו מכירים ואוהבים, הוא יותר מידי פסיכודלי ולא ערב לאוזן, אישתי נגנבת כל הזמן שאני מאזין לתקליט הזה ובצדק, ממש ממש לא נעים לשמוע את התקליט הנ"ל כי הצלילים הפסיכודלים לא עושים טוב לאזניים, של אישתי והילדים לפחות, לי אין בעיה עם הצלילים ויש מס' שירים מדהימים תקליט אבן דרך ואחד החשובים והטובים של פ"פ אבל, לא על חשבונם של הרבה שנפלו בקרבות העקובים מדם. ותחשבו על זה אאאההההההה.

holo

New member
נראה לי שאנשים לא נתנו מספיק

הזמנויות לאלבום הזה ובגלל זה ההצבעה שהגורפת נגדו. בכל מקרה, זה רק משחק. קחו את הכל בפרופורציה..

RoieL

New member
די לפסוק

שמעתי את האלבום לא מעט פעמים. מה לעשות שאהבתי רק חצי ממנו, לעומת מדאל שבו אהבתי את כל השירים חוץ משניים.

holo

New member
כל השירים חוץ משניים

זה כמעט חצי במדאל. אבל לא משנה..לא פסקתי שום דבר.

RoieL

New member
וממתי כמות שירים מהווה אינדיקציה לג

ודל אלבום? ב- WYWH שתי רצועות נמשכות יותר מ- 10 דקות כל אחת. ומה עם דארק סייד? מבחינתי הוא שיר אחד. זה פשוט לא נכון להסתכל על זה לפי חלוקת רצועות. תחשוב על התקליטים שבהם לא הייתה חלוקה ברורה- רוב המעריצים החשיבו את Vera ו- BTBBH כרצועה אחת עד שיצא ה- CD.

holo

New member
אתה זה שהתחלתי עם כל זה

אני אוהב את על האלבומים שלהם בשלמותם. אתה זה שלא אוהב את כל מדאל ואת כל הפייפר. בכל מקרה, זה סתם ויכוח מיותר.

Jason2

New member
הוא נשאר עד עכשיו

סימן שהרבה אנשים כאן אוהבים אותו. וזו לא היתה הצבעה גורפת ובודאי שלא נגדו.

The Walrus

New member
כנראה שכן

בסוף זה עניין של טעם, אבל זה אלבום קסום פשוט. לא מבין איך אפשר להוציא אותו...

למעלה