חממת הסאברס

../images/Emo187.gifחממת הסאברס ../images/Emo39.gif../images/Emo142.gif../images/Emo20.gif

היום בשעה 21:00 יתארחו האנימטורים של "סאברס" בפורום אנימציה. "סאברס" הם יובל נתן, אנימטור בתלת מימד שעוסק בתחום עוד משנת 1994, ושאול פריד, מוסיקאי ואנימטור. "סאברס" יצרו ביחד את סדרת ROADKILL, סרטוני אנימציה קצרים ומופרעים המפרטים את הרגעים האחרונים בחייהן של חיות בר שונות. הסדרה זוכה להצלחה בין-לאומית. אתם מוזמנים להכנס כבר עכשיו לפורום ולהשאיר שאלותיכם! *********************************************** האירוחים הבאים בתפוז אנשים:
19/11- ראובן סדן יו"ר עמותת "ביחד" בפורום ADHD לקויות וזכויות 20/11- עו"ד יוסי משולם בפורום זכויות בעלי חיים 20/11- ח"כ מוסי רז בפורום מרצ. 21/11- הרכב psycraft בפורום טראנס 24/11- שרון אלכסנדר ותהל רן בפורום אמנויות הבמה 25/11- ד"ר גרנות בפורום פרק שני 25/11- ד"ר שמואל רשפון בפורום איידס.

Fish in the sea

New member
אוף...אולי גם אנחנו נארח מישהו

בפורומינו?
שקט.לא רוצה יותר מזה כרגע

power play

New member
אפשר להביא

את מי שהביא אותם לארץ.. או את הבן אדם שהיה אחראי על אירגון ההופעות שלהם פה.

Fish in the sea

New member
אולי את אשתו של ג´וני../images/Emo8.gif?

היא ישראלית לא?
Wu-Tang clan-c.r.e.a.m
מה מיוחד בהם בעצם? ממה חולוני כ"כ מתלהב?

lazy

New member
ברצינות...

אפשר לנסות להביא לכאן את הוובמסטר של "ATEASE" או "GREENPLASTIC" שיספרו לנו חויות רדיוהדיות ומה זה אומר לתחזק אתר. או אולי איזה מעריץ גדול או אספן של רדיוהד מרחבי העולם או אולי איזה מישהו מ-WASTE. או סתם איזה קוטנר...

Fish in the sea

New member
אפרופו אספן...

פעם הייתי בקשר אמיילי צפוף עם בחורה אוסטרלית שהחזיקה בלא פחות מאשר 65 דיסקים,סינגלים ואיפיז של רדיוהד.לקח לי זמן להאמין לזה.היא פירטה לי מדי פעם,ואני לא אשכח את רשימת המיי איירון לאנג שלה.היו לה 8 הוצאות שונות של זה.אחת שיצאה בהולנד,אחת רק ביפן וכו.מטורפת. את פאבלו האני,אגב,לא היה לה.
Michael Stipe & Faultline-greenfields
כולי ציפייה ל"קצה" היום.קוואמי הבטיח שהוא ינגן הערב שיר שביקשתי ממנו.הלוואי והוא יתן איזה הקדמה או משהו...למרות שרק השיר יספיק לי גם.

lazy

New member
אפרופו אספן....

אני מכיר מישהו מישראל עם לא מעט דיסקים באוסף שלו משהו כמו 100+ רשמיים ועוד איזה 200 בוטלגים

Superunknown1

New member
../images/Emo3.gif

לי יש בערך 40 מקוריים. וצרובים יש לי בערימות... הם מתחדשים פעמיים בשבוע.

polyethylene

New member
העברתי בקשה רשמית ל- waste.

סיפרתי על הפורום שלנו בקצרה ועל הרצון שלנו לארח. החל מאחד מחברי הלהקה, או אשתו של ג´וני (ונראה מי יעיז לשאול אותה אם הוא מוריד את מכסה האסלה
), וכלה באיש סאונדמן או המנקה בבית של פיל. לא איכפת מי, רק שיהיה משהו... נראה לכם שנקבל תשובה
time will tell...

A Pig in a Cage

New member
../images/Emo45.gif יפה

גם אם לא יצא מזה כלום זה עדיין רעיון מבורך מאוד
קולות מרוחקים של אנשים במסדרון

Major Thom

New member
אוו! אוו! ../images/Emo13.gif

המנקה בבית של פיל נשמע ממש טוב
travis - the kast laugh of the laugher

lazy

New member
לא ניראה לי שיש סיכוי

הכיוון צריך להיות למישהו ישראלי שיש לו קשר מסויים לרדיוהד (חוץ מאשתו של ג´וני). או איזשהו מעריץ גדול שאפשר להשיג באינטרנט. יש לWASTE דברים יותר מענינים להתעסק איתם.

למעלה