טיפול בפטריה באמצעות שמנים

almogit5

New member
../images/Emo187.gifטיפול בפטריה באמצעות שמנים

שלום, אני מאוד שמחה לגלות את הפורום הזה ואולי תוכלו לעזור לי.. הופיעה אצלי פטריה בנרתיק לפני כמה ימים. יש את הטיפול הרגיל שרושמים אך מאוד הייתי מעוניינית לדעת אם קיים טיפול באמצעות שמנים. קראתי איפשהו ששילוב של לבנדר ועץ התה יכול לעזור אך לא ברור לי כיצד עליי להשתמש (עם טמפון..?
), כמויות, אופן השימוש וכד'. אשמח לקבל תגובותכם.

saritsh

New member
לכי למטפלת שתנחה אותך וגם תתן לך

שמנים איכותים. ואני בטוחה שאם תעשי חיפוש בפורום אז תמצאי משהו בנדון. אגב איך א יודעת שזו פטריה? האם עשית בדיקה? אולי זו קנדידה? ( ואם כן אז סביר להניח שיש לך אותה בעוד מקומות בגוף) בלי קשר לתשובות על השאלות הנ"ל שעליהן את צריכה לענות לךעצמך בעיקר, הייתי ממליצה על שני טיפולים 1 להרגעת הגרד החדירי יוגורט ביו לנרתיק ושימי תחבושת הגינית, החליפי כמה פעמים ביום. 2. לעשות שטיפות עם חומץ תפוחים מהול במים. לפעמים זה מספיק, לפעמים גם צריך להוסיף שמנים אתרים לשטיפה, בכל אופן זה יקל עד שתגיע למטפלת. 7 כוסות מים רתוחים קרים + 1 כוס חומץ תפוחים , קני מזרק גדול והתיזי פנימה כמה פעמים ביום. בריאות

אשנתי

New member
קנדידה זה סוג של פטריה

הנפוצה ביותר בפלורה הנורמלית של הגוף. כשהיא יוצאת משליטה, אז יש כלמ מיני תופעות, גם של פטריה בנרתיק..

saritsh

New member
קנדידה זו לא פטריה, קנדידה זה שמר

ההבדל בין פטריה לשמר ( כמו היחדי של -שמרים) זה ששמר עובר במחזור הדם, ולכן כשיש קנדידה במקום אחד סביר להניח שיש אותה בעוד מקומות, הטיפול בקנדידה הוא שונה מהטיפול בפטריה והוא חייב לבא ביחד עם שינוי קיצוני בתזונה והמנעות מהרבה מאכלים לאורך חצי שנה לפחות כמו פירות,( בגלל הסוכר) קמח לבן, סוכר לבן ועוד. כשקנדידה יוצאת משליטה כמו שאתה קורא לזה0 ז"א האיזון מופר , אז הנזק שלה הוא גדול מאוד, והרפואה הקונבנציונלית די מקילה ראש, ובעיקר אין לה שום הצעה לטיפול או פתרון.

saritsh

New member
../images/Emo187.gif...ואם כבר דברנו על קנדידה

קצת חומר יותר מדעי ומקיף על הצרה הנוראית הזו

אשנתי

New member
זה... לא מדוייק...

גם שמרים זה סוג של פטריה...וקנדידה באופן ספציפי זו פטריית-שמרים (כך מכנים אותה כי שייכת למשפחת השמרים) את עולם החי מחלקים ל-3פלורה - צמחיה (flora)פאונה - בעלי חיים(fauna) בעבר לא ידעו לאן לשייך את כל הפטריות, אז לפני כמה שנים החליטו על מחלקה שלישית funga או fungi (אני לא סגורה על הכתיב הלטיני). קנדידה שייכת למחלקה השלישית. כמו גם השמרים שמשמשים להתפחת לחם (וגם פניצילין ועוד כל מיני רעלים) הנה קצת מידע כללי על פטריות (חלקו לא מדוייק, פטריות עומק יש בכל העולם ויש עוד סוגים של פטריות נפוצות בגוף האדם) (גם אני יודעת לשים קישורים) רק בריאות!

אסטרטגיה נוספת

לחזק גם את הפלורה של המעיים בד"כ הפלורה נהרסת ע"י אנטיביוטיקה ואז אין לגוף יכולת להתגונן גם כנגד חידקים שאנחנו חיים איתם "בשלום" לכן בנוסף להצעות שקיבלת,רצוי להוסיף לטיפול גם לקיחה של חידקים "טובים" אצידופילוס.

למעלה