כל מיני מירי

veredmp

New member
../images/Emo124.gif עדכון בקשר לרוקדים עם כוכבים

מירי לא תשתתף בתכנית הקרובה אלא ביום ראשון הבא, ה-31.1.10. היא תשיר את "פנינים בנהרות".

l TearDrop l

New member
ניסיון להתעדכן קצת...

היי, לא נכנסתי כבר 3 חודשים בערך, מאז שהתגייסתי, ואני מרגישה בפער מטורף אז רציתי לשאול כמה דברים. הבנתי שיצא סינגל מהאלבום השלישי, "פנינים בנהרות", ושמירי כבר מופיעה איתו והכל, יצאו עוד שירים חוץ מזה? יש ביצועים שאפשר לשמוע לשיר? מירי עשתה ביצועים מיוחדים או קאברים חדשים בזמן האחרון? ומה קורה עם הסבב הופעות? הוא נפסק עד שהאלבום יצא בסביבות פברואר או שעדיין יש אירועים, הופעות פסנתר וכו'? ושמעתי שמירי אמורה להשתתף באלבום לשירי ילדים, ועובדת על אלבום בצרפתית או משהו כזה, יש פרטים או חידושים לגבי זה? ומה הסיכויים שהיא תגיע לכרמיאל בזמן הקרוב בסופי שבוע, לטובת חיילת טריה?

veredmp

New member
אז איך החיים בצבא?

מהדיסק החדש (שאמור לצאת בפברואר) יצאו בינתיים שני סינגלים. חדשות טובות ופנינים בנהרות. מירי לא הופיעה בזמן האחרון, כך שלא היו ביצועים או קאברים חדשים. יש פה בהמשך הדף ביצועים שלה שאורי העלה מהופעה שהתארחה אצל הברירה הטבעית. היא מתחילה להופיע בפברואר, לוח הופעות מלא ניתן לראות או למעלה בהודעות המנהלתיות או פה בהמשך הדף. כרגע לא ידוע על הופעה בכרמיאל, אבל יש מתישהו ביגור (ההופעה הכי צפונית כרגע בלוח לדעתי). בקשר לאלבום שירי ילדים ולאלבום הצרפתי אין לנו מידע.

l TearDrop l

New member
בינתיים לא משהו

אין לי סבלנות לשמוע שירים כאן אז אני אוגרת הכל לחמשוש בבית, תודה רבה!D: וההופעה ביגור עולה כמו המשכורת שלי לחודש הזה כמעט, ככה שזה בעייתי כרגע אבל נראה
.

veredmp

New member
לאגור זה טוב ../images/Emo3.gif

מקווה שיתחיל להשתפר. את כבר בבסיס שבו תשרתי או שאת בקורס? אכן מחירי ההופעות עלו, אבל יש מקומות שיש הנחות תמורת נקודות בישראכרט. תנסי להתקשר ולשאול כשתפתח המכירה.

t0merm

New member
הווו איזה שיר../images/Emo99.gif

לא מפסיק לשמוע אותו

היי כולם

קודם כל, לקח לי עכשיו כמה דקות לנקות את האבק מהמוח ולהיזכר בשם משתמש שלי ובסיסמה מרוב שלא נכנסתי לפה הרבה זמן (למרות שאני יכולה להישבע שהיה לי עוד שם משתמש יותר חדש אבל אני לא מצליחה להיזכר בו:O) למי שזוכר, ולמי שלא יש לי פה היסטוריה לא קטנה בפורום אז אהלן לותיקים שמכירים ולחדשים שלא:) אז ככה, אני צריכה סוג של עזרה. קודם כל- מירי הוציאה כבר דיסק שלישי? כי שמעתי שיר חדש- פנינים בנהרות אבל זה רק סינגל שיצא קודם או שיצא הדיסק? אני מעוניינת ללכת להופעה בקרוב.. פישפשתי קצת בלוח הופעות אבל לא ראיתי שומדבר לפני פברואר.. יש מצב שיש למירי הופעה לפני ה11.2?? אני פשוט מתגייסת בפברואר ורציתי להפסיק לראות הופעה לפני.
אז תודה מראש למי שיענה
(איזה סמיילים חדשים חמודים יש פה!! רק למה אין צב בחיות?.. לא פייר)

pRimaVeriTaVIV

New member
נו שלום שלום ../images/Emo3.gif

יצאו שני סינגלים, "חדשות טובות" ו"פנינים בנהרות". הדיסק אמור לצאת ממש בקרוב למירי אין הופעות לפני מה שכתוב בלוח. את מתגייסת לפני 11/2?

veredmp

New member
היי ../images/Emo13.gif

שנים שלא ראיתי אותך! לנקות אבק זה חשוב מדי פעם בפעם
הדיסק השלישי טרם יצא. אמור לצאת במהלך פברואר. בינתיים יצאו 2 סינגלים: "חדשות טובות" ו"פנינים בנהרות". בקשר לשאלה השניה, מירי עכשיו בחזרות לקראת המופע החדש, ואין הופעות עד טרום הבכורה ב-11.2. מתי תאריך הגיוס שלך?

חח אני אענה לכם ביחד

כן אני מתגייסת לפני ה11... ב8 וזה אומר שאני אהיה בטירונות אז אני לא אוכל לבוא. ממ חבל אבל לא נורא אולי אחרי זה. ותודה על העידכון!!

למעלה