כמה פעמים בשבוע אתן עושות עם ילדיכן מאכל או מאפה?
ק ק ר נ ו ש י New member 6/1/08 #1 ../images/Emo187.gifכמה פעמים בשבוע אתן עושות עם ילדיכן מאכל או מאפה?
ט טינטין האחת New member 6/1/08 #2 פעם בשבוע,עכשיו אנחנו בטרנד של העוגיות, אז עשינו ביחד ביום חמישי וכבר נגמר, היום כבר עשיתי לבד שיהיה להם מוכן כבר בערב, אבל גם מודה שאני אוהבת להיות במטבח לבד.
פעם בשבוע,עכשיו אנחנו בטרנד של העוגיות, אז עשינו ביחד ביום חמישי וכבר נגמר, היום כבר עשיתי לבד שיהיה להם מוכן כבר בערב, אבל גם מודה שאני אוהבת להיות במטבח לבד.
litzuf New member 8/1/08 #4 האמת... אני מעדיפה לעשות לבד... מידי פעם... כשאני רגועה... מצרפת את הילדים... ביחד זה מלחיץ אותי יותר
האמת... אני מעדיפה לעשות לבד... מידי פעם... כשאני רגועה... מצרפת את הילדים... ביחד זה מלחיץ אותי יותר
E eli205i New member 8/1/08 #5 אני התחלתי לעשות עם הילד לפני שבועיים בערך... היה ממש תענוג פעם ראשונה שעשיתי איתו עוגיות כמו שנתנתם את המתכון.הילד היה מבסוט גם מזה שהוא מכין עוגיות.זמן איכות עם האמא והו נהנה לאכול אותם כי הוא הכין את העוגיות ובנות זכו לזמן איכות עם האבא תודה איריס
אני התחלתי לעשות עם הילד לפני שבועיים בערך... היה ממש תענוג פעם ראשונה שעשיתי איתו עוגיות כמו שנתנתם את המתכון.הילד היה מבסוט גם מזה שהוא מכין עוגיות.זמן איכות עם האמא והו נהנה לאכול אותם כי הוא הכין את העוגיות ובנות זכו לזמן איכות עם האבא תודה איריס
ק ק ר נ ו ש י New member 8/1/08 #6 eli205i ברוכה הבאה ../images/Emo140.gif כיף לי לקרוא את מה שכתבת ומזמינה אותך להעלות לנו תמונות ולהישאר פה איתנו
eli205i ברוכה הבאה ../images/Emo140.gif כיף לי לקרוא את מה שכתבת ומזמינה אותך להעלות לנו תמונות ולהישאר פה איתנו
ט טינטין האחת New member 9/1/08 #7 ברוכה הבאה,צודקת גם הילד שלי מאוד אהב להכין איתי את העוגיות, זה עושה להם טוב שהם מכינים משהו ממעשי ידיהם.
ברוכה הבאה,צודקת גם הילד שלי מאוד אהב להכין איתי את העוגיות, זה עושה להם טוב שהם מכינים משהו ממעשי ידיהם.