לוח מודעות

WhiteBear

New member
הזמנה לשירשור בפורום אומנויות לחימה

פתחתי שירשור על האם ואיך יכולים אומנויות לחימה לעזור לנפגעות תקיפה מינית (לפני או אחרי)... כולם מוזמנים להכנס לקישור ולשאול שאלות. לדעתי, הפורום מכיל כמה אנשים בעלי רמה בעולם האומנויות לחימה הישראלי (ועוד יותר אנשים שהם סתם טובים),לדעתי שווה. נ.ב: סתם ריפרפתי על הפורומים השונים, ועלה לי הרעיון. אני כמובן משוחד, היות שאני מנהל בפורום אומנויות לחימה. בקיצור, אני מקווה שזה יעזור למשהו
, טל.

../images/Emo41.gif חדש במקום ../images/Emo124.gif

רפואה סינית ונפגעי תקיפה מינית - עבודת גמר של יעל המביאה מידע מקיף על אפשרויות ההסתייעות בשיטת טיפול זו לצורך התמודדות עם השלכות של תקיפה מינית. לאלו מכם שלא מתעניינים ברפואה סינית, מומלץ לקרוא לפחות את הפרק על ריפוי והחלמה. כמו כן, עלה לאויר סיכום האירוח של שרי עוז שהתקיים ב-16/10/02 שהתייחס כזכור למאמר שלה "שלבים בהחלמה" בתרגומה של רותי. ניתן, אגב, להמשיך לשלוח שאלות באמצעות המאמר (הקישור למטה). ובהזדמנות זו, היינו רוצים לשאול אתכם אילו מומחים הייתם מעוניינים שננסה להזמין להתארח. המשך סוף שבוע שליוו {@ מצוות מקום

shellyland

New member
אסתר עופרים למען נפגעות תקיפה מינית

הזמרת אסתר עופרים מגיעה לארץ לקונצרט חגיגי לרגל יום המאבק הבינלאומי באלימות נגד נשים. היא תלווה על ידי יוני רכטר והתזמורת הסימפונית ירושלים רשות השידור בניצוחו של רפי קדישזון. הופעת האמנים המשתתפים הנה תרומה וכל ההכנסות מהאירוע יוקדשו לפעילות מרכז הסיוע לנפגעות תקיפה מינית בירושלים, לקידום המאבק החברתי באלימות מינית וסיוע נפשי לנפגעות. האירוע יתקיים במוצ"ש, ה-16 בנובמבר 2002 בשעה 20:00 בבנייני האומה בירושלים. כרטיסים במחירים 100 ש"ח, 180 ש"ח ו-250 ש"ח ניתן לרכוש דרכי, או במשרדי "קלעים" ו"בימות" בירושלים. הכרטיס מהווה קבלה כתרומה המוכרת לצרכי מס.

למעלה