לכולם- חוויה ששימחה אותי|סבי

שריק 7

New member
../images/Emo187.gifלכולם- חוויה ששימחה אותי|סבי

לאחר ימים רבים של שהייה בבית ושל הימנעות מיציאה "מיותרת" יצאנו בשבת האחרונה לראות זרימה שוצפת בנחלים. מרוב קור אכלנו בתוך המכונית, שהוחנתה מול שדה עטור כלניות צפופות, וכמובן לצד הנחל, קרוב מאוד! השארנו חלון פתוח כדי לזכות בחווית צלילי המים הזורמים באון, וכן על מנת לשאוף מהאויר הצח. גם צעדנו , מרחקים קצרים, וזה היה ענק. עשה לי הרבה טוב. הבנתי שבשבת הבאה יהיה אור שמש מלא - החזאי מסר- ולכן ממליצה לכם מכל ליבי לנצל את השבת למטרת ביקור איכותי בטבע!!! לאור הסופה- מים רבים יזרמו בשבועיים הקרובים... הנאה רבה לכם- שרי

dodo281

New member
הי שריק - כף לקרוא ../images/Emo182.gif

אני משתוקקת לצאת צפונה - אך נראהשבשבועות הקרובים - לא אוכל לעשות זאת. לפי הגשמים והשלגים - אני מקווה מאוד - כי תימשך זרימת המים לתוך האביב - צפוי שהן ספיקת המעיינות תעלה, הן הפשרת השלגים - תתרום חלקה. משתוקקת לראות את מפלי הרמה הנפלאים - שוצפים שוב - כפי שלא היה כבר שנים - אך מכורח החיים - זאת לא אוכל לעשות. מה שכן - במורד הבניאס קיימת בריכה קסומה - אליה ניתן להגיע ברכב - בדרך כבושה וסבירה - בשדות - כך שיש לי חלום ... ואם יחבור אל פריחת התורמוסים באביב - מה טוב . כל טוף!!!

שריק 7

New member
הי דודו!../images/Emo142.gif../images/Emo142.gif

מאמינה לך שאת משתוקקת לטיול בנופי הצפון. ידועה לי חיבתך לנוף ולטבע. אכן הנסיעה מעזור מגורייך לכאן- ארוכה. אך אין לי ספק שגם בעוד שבועות אחדים תהיה זרימה נאה ומכובדת!!! יש המוני מקומות שניתן להתענג עליהם גם במהלך קצרצר מן המכונית. חזיתי במו עיניי באחדים מהם... בכל אופן גם אזור השפלה - מהלך נסיעה קצר בשבילך - יכול להיות אטרקציה באזורי פריחה מסויימים. ובודאי עוד ועוד אפשרויות... אני מבינה שכדי ליהנות מהצפון עלייך לשכור צימר. כך גם אצלי, כשמגיעה למרכז... רק חבל שאין צימרים במישור החוף! אולי מישהו מכיר- וידווח לי ? כך אני מוצאת עצמי נאלצת לקחת חדר יקר במלון, אבל רק בעונת החורף. בעונה זו לא נוח לי בדירות חברים שאינן מוסקות לצרכיי המיוחדים, ואין ברצוני להעמיס עליהם... מאמינה ששיא החורף מאחורינו... ובקרוב נוכל ליהנות מאביב מקסים! ובלי אלרגיות, בבקשה. שרי

dodo281

New member
../images/Emo141.gif../images/Emo39.gifהי שריק

"פרחי אביב יפרחו - נצא לטייל באחו...." אכן גם באזורנו - אבל ה-ג-ל-י-ל........ נראה שנצטרך להחליף מידע בינינו - ממך - על גישה קצרה לנחלים - את חלקן אני מכירה, אך מקומיים תמיד יודעים יותר טוב, וממני - אלייך - צימרים במרכז
זמני קצר עתה -

למעלה