מומלצי השבוע

pishkashit

New member
../images/Emo187.gifמומלצי השבוע../images/Emo187.gif

מה שיר השבוע שלכם (של מטרופולין)
מה שיר השבוע שלכם (לא של מטרופולין)
תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם <אתם מוזמנים להוסיף אם יש>-
עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו-
משהו שהרס לכם את השבוע-
משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא -
בא להופעה הקרובה
מסר לאומה -

ברוש15

New member
מותר גם?../images/Emo9.gif

למרות שאי לא כותבת פה הרבה..
מה שיר השבוע שלכם (של מטרופולין) יפן
מה שיר השבוע שלכם (לא של מטרופולין) עומד מול ראי-בית הבובות
תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם <אתם מוזמנים להוסיף אם יש>- ----->
עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו- מפגש פורום
זה כיף
אה..והספר-אישה יקרה של יהונתן גפן..
משהו שהרס לכם את השבוע- ביביסיטר אתמול שהרס לי כמה דברים..
משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא - חופש
בא להופעה הקרובה ? לא..אולי לבארבי או לזאפה...
מסר לאומה - למרות שעוד לא הזמן להגיד את זה.. חנוכה שמח לכווולם

scoobysnax

New member
המומלצים

מה שיר השבוע שלכם (של מטרופולין) - תעצמי עיניים מה שיר השבוע שלכם (לא של מטרופולין)טסה גבוה/שרון קרלן תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם <אתם מוזמנים להוסיף אם יש>- תמונה שצילמתי לאחרונה עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו- יונה וולך. וכל מילה באמת מיותרת.. משהו שהרס לכם את השבוע- נמ.. לא מפרט. משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא - חנוכה. הופעות ושיט בא להופעה הקרובה
מסר לאומה - "יונתן יונתן הם אומרים באמת תסלח לנו לא תארנו לעצמנו שאתה כזה.."

xdye1

New member
אוי. אני עייף.

לישון בלי לחלום. מה שיר השבוע שלכם (לא של מטרופולין)
Madonna-Hang Up בא להופעה הקרובה
לליפס, כן.

charlazona

New member
קריסמס שמח מפורום פקאצות

מה שיר השבוע שלכם (של מטרופולין) השיר החדש "לא אומרת כלום" מה שיר השבוע שלכם (לא של מטרופולין) depeche mode - strangelove תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם <אתם מוזמנים להוסיף אם יש>- מישהי ערומה עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו- depeche mode - songs of faith and devotion דיסק גדול משהו שהרס לכם את השבוע- שריטות בדיסק depeche mode - songs of faith and devotion הגדול משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא - עבודה חדשה של 12,000 שקל בחודש בא להופעה הקרובה - כנראה שלא... אבל דפש מוד מגיעים לארץ באוגוסט חברה!!! קצת כבוד!! מסר לאומה - אם אין מין - יש ימין

Hakuna Matataa

New member
../images/Emo182.gif

מה שיר השבוע שלכם (של מטרופולין)מלאכים מה שיר השבוע שלכם (לא של מטרופולין)תיפתח האדמה בשבילך של אלג'יר תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם <אתם מוזמנים להוסיף אם יש>- עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו- משהו שהרס לכם את השבוע-בוקריפורט ומבחן בלשון משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא -חופש וסמינר בא להופעה הקרובה לא יודעת מסר לאומה -אמרו שיש מחר שלג באזור המרכז

pishkashit

New member
../images/Emo113.gif

בלי לומר מילה מה שיר השבוע שלכם (לא של מטרופולין)
להתחיל להמשיך- רונית שחר , ועם הזמן- אביב גפן , Because Of You-Kelly Clarkson , כבר לא שלך -שירי מימון (הוא ממש חמוד) ואחרון של איגי וקסמן- תמיד אוהב תמיד נפגע. *ככה זה שאין מה לעשות בצבא חוץ מלשמוע מוזיקה* משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא - לראות כל מיני אנשים אהובים
בא להופעה הקרובה
לליפס, כן

xdye1

New member
מה../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif

השיר של שירי מיימון מזעזע
איזה יופי ששמעת בדיוק מה שאני שומע [רק לא כתבתי את זה פה
] אביב, איגי ורונית

pishkashit

New member
אני לא מדברת על החדש שיצא

אני מדברת על אחד אחר מהדיסק.. לא על "כמה פעמים" שנטחן בגלגלצ