מי, אם לא טיירה?

../images/Emo187.gifמי, אם לא טיירה?

רעיון למשחק חדש, שבו לכל אחד תהיה את ההזדמנות לזרוק השערה, מי תוכל לשמש כירושת של הנחיית הטופ מודל הבאה. לאחר כמה הצעות, ממש בסגנון "החוליה החלשה" נערוך הצבעה והזוכה תהיה זאת שתשאר אחרונה. להצעות, תוסיפו: תמונה של המגישה החלומית, למה דווקא היא, ובמה לדעתכם היא תתרום לתוכנית.

Manga136

New member
לדעתי... ../images/Emo142.gif

סלונג' וילוורט. היא פשוט מושלמת, ונראה לי שיש לה לא מעט ידע... ונראה לי שהיא תתרום לתוכנית בכך שלא תעדיף שחורות לא ראויות על פני מתמודדות אחרות. הנה תמונה שלה

NP16

New member
קייט מוס? אבל זה בחיים לא יקרה../images/Emo3.gif,

קתרין זיטה ג'ונס אחת היפות בעולם,הבעיה שאני לא יודע מה הכישורי הנחיה שלה או לזהות פוטנציאל. תכל'ס טיירה נכון שהיא עושה הרבה הדחות לא מוצדקות והכל,אבל זה תמיד יהיה לדעתי,בגדול אני אוהב את ההנחיה שלה.

Black Jane

New member
כתבתי עכשיו תגובה ענקית../images/Emo7.gif

וכמובן התמונה הייתה גדולה מדי וצריך לכתוב הכל מחדש, אז... נועה תשבי
היא גם ישראלית, מוכרת בחו"ל (יש לה קריירה בינלאומית, להלן 'זיווגים'), יש לה עייני טיירה (לא כך?
) ויש לה קול סקסי שכזה. דבר חשוב נוסף הוא שהיא לא שוקלת 20 קילו ועדיין נראית מדהים-!-!-! היא מצחיקה, כריזמטית ו...נו, לא בא לכם גאווה ישראלית?
הצביעו נועה
תמונה מצורפת, למרות שיש לה הרבה יותר מדהימות.
.

NP16

New member
ישר חשבתי עליה ואז החלטתי שלא משום מה,

אבל היא הכי הכי יפה בעולם- באמת אני לא מגזים! אני תמיד מסתכל עליה במסך ,וגם אחותי הגדולה אגב ואנחנו לא מפסיקים להגיד כמה היא יפה ופשוט לבהות בה. היא פשוט מדהימה
והיא גם תהיה מאד חמה לבנות אני בטוח :)

נכון, היא מהממת../images/Emo47.gif

אבל אני לא ממש אוהבת אותה בתור מנחה. ב"הדבר הגדול הבא" לא ממש אהבתי אותה.

NP16

New member
כן בדבר הגדול הבא היא לא הראתה כישורי הנחיה

מדהימים במיוחד,אבל אני בטוח שברגע שזה יהיה להנחות דוגמניות ומשהו רציני יותר שהיא גם יותר תשתתף בשיפוט היא תהיה הרבה יותר טובה. וחוץ מזה,תמיד כיף להסתכל עליה :)

Almighty Efraty

New member
../images/Emo215.gif../images/Emo183.gifלילי קול../images/Emo99.gifנטליה וודינובה,

קלאודיה שיפר,היידי קלום (היא יכולה להנחות גם גרמניה וגם את ארה"ב),מילה יובוביץ' וכו' וכו'.

trashy c h i c

New member
../images/Emo205.gif../images/Emo209.gifקלאודיה שיפר../images/Emo45.gif

מדהימה
לילי ונטליה
מדהימות, אבל צעירות מידי, צריך סופרמודלס אמיתיות, כאלה שבאמת יכולות ללמת דוגמניות צעירות.. סופרמודלס אני מתכוונת ממש דוגמניות על- קלאודיה שיפר, סינדי קרופרד, הלנה כריסטנטסון, לינדה אוונג'לסטה, אל מקפרסון... והכי מצחיק יהיה עם נעמי קמפבל תנחה

M o n t i

New member
../images/Emo109.gif ../images/Emo103.gif קלאודיה ../images/Emo31.gif לינדה ../images/Emo45.gif ../images/Emo45.gif

Tננננננננ**XXXXלללללל

כאילוווווווו דהההההההההההההההההההההההההההההה! **"מענייין" מאיפה הבאאאאאאתתת תרעיון הזה של מחליפה לטיירההה כפרעללליייייייייי** ברורררררררררררררררר כל כך שהיא הזוכהההההההההה הכי מושלמתת להנחותתתתת.. היא האישההההה הכי אלוהיייייייייתתתתתתתת שממההה אבל יש לה גם אופיי בול לזהההה היא מקצועית רצחחח סגידההההה גוףף הכי מדהיםםםםםםםםם שהייההה (ניקווליי אלוהייייייייייייתתתתתתתת אבל לא מתאימה להנחות כפרעליייהההה) פשוטטטטטטטט היורשתתתתת המושלמתתת וכששמת תתמונות שלה מעונה 9 ה היה לי הכי ברוררר בעולםםםםםםםםםם!! פשוטט התגלמות השלמותתתתתתתת של הטופ מודללללללללל שתלמד אותם קצת איך להיות טופ מודללל אלוהיית שכולם מעריציםםםםםםםםםם **ברור שאפחת לא תתקרב לרמה שלה אבל LOL** היידי קלום 100ממתת אבל לא מתאימה בשיייטט

למעלה