האמת...../images/Emo26.gif../images/Emo36.gif
אני לא יודעת מי היא אליסה. אף אחד מאתנו לא יכול לדעת. אף אחד פה לא מכיר אותה אישית, פגש אותה או אפילו ראה אותה לשתי שניות ברחוב! אנחנו לא יכולים להכיר אותה באמת, אנחנו רק יכולים לקבל רושם ממי שאנחנו מקווים או מדמיינים שהיא, לפי מה שהיא מקרינה לנו דרך המשחק שלה, הפעולות המתוקשרות שלה ברחבי העולם והצ'אטים דרך האינטרנט. יכול להיות, לדעתי רוב הסיכויים, ואני מאמינה שהיא באמת האישה המדהימה שהיא מקרינה על המסך (אין צורך לפרט חח), אבל גם יש סבירות, קטנה אומנם, אבל קיימת, שלא, שהכל זו פשוט דמות מסך ולא הבנאדם האמיתי שהיא. מעבר לכך, אנחנו כולנו מתייחסים אליה כאילו איזה קדושה צדיקה ומושלמת, שזה אני יכולה להגיד לכם בוודאות שלא. וטוב שכך. שום אדם לא באמת "נקי" מכל פגם, וכך זה אמור להיות. נכון יש כאלו שיש להם קצת יותר או קצת פחות חסרונות, או פשוט מראים אותם פחות, אבל בסוף היום לכולם יש. זכותו של כל אדם לפשל, לטעות, לכעוס, להתעצבן, לנהוג בניגוד למוסכמות ולשבור את הכללים (עד מידה מסויים ותדירות מסויימת), ללא שישפטו אותו על כך כי פשוט אין את האדם שיש לו את הזכות לשפוט אותו על כך, כי כולנו עושים את הטעויות האלו לפחות פעם בחיים. הבעיה פה היא שפשוט אנחנו לא רואים את הצדדים האלו שלה וממהרים לקפוץ למסקנות שהיא אנלא יודעת מה! לכן אני לא הולכת לדבר על מה היא בשבילי מבחינת האישיות שלה, אלא מבחינת המשחק. בשבילי, היא גילתה עולם חדש, של משחק והזדהות איתה ועם הדמויות שלה.