מי זאת אליסה בשבילכם?

מכושפת15

New member
../images/Emo187.gifמי זאת אליסה בשבילכם?../images/Emo187.gif

בגלל שהיום הרבה אנשים שאלו אותי מי זאת אליסה כשהזכרתי אותה, חשבתי שכל אחד יכתוב בקצרה מי זאת אליסה בשבילו
אגב, גל אני מקווה שהשרשור מתאים, ואם לא תמחקי..

מכושפת15

New member
אני אתחיל ../images/Emo9.gif

אליסה בשבילי.. היא בנאדם מאוד מוכשר, שמקרה הכרתי דרך מכושפות, <ראיתי גם מי הבוס אבל לא ידעתי שזאת היא
) אחד האנשים הטובים שיש, היא עוזרת המון! ותורמת מעצמה כמה שאפשר. אני בטוחה שאחרים מוצאים דברים אחרים לעשות בזמנם, ואילו אליסה בחרה להתנדב, וזה אחד הדברים המקסימים שיש :] חוץ מזה היא מצחיקה, מאוד חמודה ואפילו יכולה להיות דוגמנית

בשבילי היא

בעיקרון כל מה שאמרת.חחאבל היא אישה נהדרת שחקנית אהובה
אחת שתורמת לקהילה רבות
היא עוזרת היא גורמת לי להוציא
חיוך כשאני רואה אותה..היא יפה מאוד
ואני פשוט אוהבת אותה.חח

always be me mc

New member
השירשור במקום ואני מגיבה../images/Emo9.gif

אליסה בשבילי היא אישיות מדהימה
ושחקנית לא רעה בכלל
אישה שהיופי הפנימי שלה יפה כמו היופי החיצוני ואולי אפילו יותר
בכל מקרה היא ממהמת בשני המובנים! אליסה היא מישהי שבאמת אכפת לה(ורואים שאכפת לה ושומעים שאכפת לה) מאחרים ורוצה לעשות שינוי חיובי בעולם ואני חושבת שזה מעורר השראה והלוואי שעוד הרבה אנשים יפעלו בעקבותיה
העולם יהיה טוב יותר עם עוד אליסות בעולם
(ואם אליסה תבקר במזרח התיכון בפרט
שתעשה פה שלום או משהו
) ואני ממש שמחה שהכרתי אותה ומקווה בעצמי ללכת קצת בעקבותיה ולעזור לזולת בעתיד(בשירות לאומי
) אה וגם אליסה תמיד מצליחה להעלות חיוך על פני!
אני פשוט אוהבת את האישה הזאת!
אגב מילנה זה רעיון ממש נחמד לשירשור

spelling

New member
שאלה מעניינת:

בשבילי היא לא עוד אחת מהשחקניות ההוליוודיות שמתנהגות כאילו שצריך להגיד תודה שהן נבראו חחח היא בן אדם טוב ואכפת לה ממה שמסביבה..את הזמן והכסףש לה היא משקיעה בדברים חיוביים ולא עושה שטויות... חוצמזה שאני נהנה מאוד לראות אותה על המסך והאמת היא מצליחה לרגש חחח (אותי זה קצת קשה) והיא גם יפה בטירוף אחת היפות שראיתי בחיים שלי והלוואי שהיא תבוא לישראל...אני לא חושב שהיינו פותחים לה פורום אם היא לא היתה חשובה לנו נכון?

FRIENDSforever

New member
תגובה..../images/Emo105.gif

"אחת מהשחקניות ההוליוודיות שמתנהגות כאילו שצריך להגיד תודה שהן נבראו " לפי דעתי, רוב השחקניות הן לא ככה. יש כמה, כמו פריס הילטון. ועוד..אבל לרוב השחקניות תורמות והכל

FRIENDSforever

New member
טוב........./images/Emo105.gif

אליסה בשבילי היא דבר ראשון, מודל לחיקוי. היא בנאדם שכייף להעריץ, ושווה להעריץ..כי מקבלים ממנה חזרה! היא שחקנית מעולה. והכי חשוב היא תורמת, שזה דבר שמאוד חשוב בעיניי ומראה המון על הבנאדם. זהו...
לא קראתי את של האנשים האחרים, אז אני לא יודעת אם יש חזרות או משבו

אליסה בשבילי

אליסה בשבילי היא: בנאדם נפלא עם לב ענק שמלא באכפתיות בטוב ובדאגה שאולי לא לכל סלבס יש את זה לא צריך להכיר אותה לעומק כדי לראות כמה שהיא בנאדם טוב שאכפת לו מהזולת הלוואי שכל בני האדם היו כמוה.

dandi221

New member
האמת...../images/Emo26.gif../images/Emo36.gif

אני לא יודעת מי היא אליסה. אף אחד מאתנו לא יכול לדעת. אף אחד פה לא מכיר אותה אישית, פגש אותה או אפילו ראה אותה לשתי שניות ברחוב! אנחנו לא יכולים להכיר אותה באמת, אנחנו רק יכולים לקבל רושם ממי שאנחנו מקווים או מדמיינים שהיא, לפי מה שהיא מקרינה לנו דרך המשחק שלה, הפעולות המתוקשרות שלה ברחבי העולם והצ'אטים דרך האינטרנט. יכול להיות, לדעתי רוב הסיכויים, ואני מאמינה שהיא באמת האישה המדהימה שהיא מקרינה על המסך (אין צורך לפרט חח), אבל גם יש סבירות, קטנה אומנם, אבל קיימת, שלא, שהכל זו פשוט דמות מסך ולא הבנאדם האמיתי שהיא. מעבר לכך, אנחנו כולנו מתייחסים אליה כאילו איזה קדושה צדיקה ומושלמת, שזה אני יכולה להגיד לכם בוודאות שלא. וטוב שכך. שום אדם לא באמת "נקי" מכל פגם, וכך זה אמור להיות. נכון יש כאלו שיש להם קצת יותר או קצת פחות חסרונות, או פשוט מראים אותם פחות, אבל בסוף היום לכולם יש. זכותו של כל אדם לפשל, לטעות, לכעוס, להתעצבן, לנהוג בניגוד למוסכמות ולשבור את הכללים (עד מידה מסויים ותדירות מסויימת), ללא שישפטו אותו על כך כי פשוט אין את האדם שיש לו את הזכות לשפוט אותו על כך, כי כולנו עושים את הטעויות האלו לפחות פעם בחיים. הבעיה פה היא שפשוט אנחנו לא רואים את הצדדים האלו שלה וממהרים לקפוץ למסקנות שהיא אנלא יודעת מה! לכן אני לא הולכת לדבר על מה היא בשבילי מבחינת האישיות שלה, אלא מבחינת המשחק. בשבילי, היא גילתה עולם חדש, של משחק והזדהות איתה ועם הדמויות שלה.

למעלה