מנסה לפתח פה דיון..

../images/Emo187.gifמנסה לפתח פה דיון..

בגלל שבאתר הזה של ערוץ הילדים יש רק קטנטנים שלא יבינו מה הכוונה.. -- בימים האחרונים משודרת בערוץ התוכנית "היכל התהילה".התוכנית בוחרת נושא ומדרגת 15 מקומות המתאימים מכל הזמנים. הסתכלתי בתוכנית וראיתי דברים מקסימים.הרבה תוכניות מדהימות,שירים מדהימים,ריקודים מדהימים. רק עכשיו שמתי לב עד כמה הדרדר הערוץ-אין כמעט תוכניות שבלעדיות לערוץ,כל הערוץ מצוייר.. [מוזר שהתוכנית כאילו באה להראות את ההדרדרות..מראים דברים איכותיים ואחרי זה את השטויות של היום] תפתחו את לוח השידורים ומה תראו-יוגיהו,דרגון בול,בראץ,קיד פאדל,סדריק..לא תמצאו תוכנית אמיתית שייצרו בארץ,הכל מדובב. וגם אם תראו את "ראש גדול"/"השמינייה","זאת רייבן" ו"לחיות עם דרק"-הן בוגרות מדי[או לפחות מה שראיתי..] בשביל התכנים שהערוץ מנסה לשדר לילדים עד גיל תשע אם לא פחות. איפה ליאת אחירון,מיכל ינאי,יעל אבקסיס,עודד מנשה,סופי צדקה? היחידים מהתקופה הם קובי מחט וטל מוסרי! בקיצור-ערוץ הילדים הדרדר! אם אתם רוצים לשדר מצויירים ותוכניות נוער באותו ערוץ יש לכם בעיה קשה-תפצלו את הערוצים ותהפכו לניקלודיאון וCARTOOM. אם אתם רוצים שיהיה להם ריטיינג בלבד-בבקשה,יש לכם. אם אתם רוצים שהילדים גם יראו משהו ברמה-יש לכם דרך מאוד ארוכה ומפותלת עד לרמה שהייתם בה לפני לא הרבה שנים-97',98'.. נחכה ונראה. בינתיים אני דואגת מה יהיה כשאחי הקטן[כיום כמעט בן 5] יראה ערוץ הילדים..

IkMfNiY

New member
סופי צדקה? ../images/Emo3.gif ../images/Emo42.gif../images/Emo205.gif

היא לא עכשיו בערוץ הילדים? או שהייתה לפני שנתיים? בכל מקרה, היכל התהילה מעצימה את הגעגועים שלי לילדות [מתי הפסקתי להיות ילדה
], את הגעגועים לתוכניות הישנות ואת הגעגועים למנחים הישנים [איתי שגב! עמוס שוב! אביגיל אריאלי! אפרת רייטן! ועוד ועוד ועוד]. אבל, מה לעשות שאנחנו כבר לא בשנות ה90 ותכנים שהיו רלבנטים לילדים בשנות ה90 אולי כבר לא רלבנטים לילדים בשנות ה2000, שגדלים בכל זאת בתקופה שונה לחלוטין. די, הזמן חולף, אנחנו גדלים והעולם משתנה, זה לא בהכרח דבר רע :) יעל

Dewberry

New member
זה דבר מאוד רע ../images/Emo7.gif

לא היה ולא יהיה עוד עשור כמו שנות ה-90. המוזיקה, הבגדים, התמימות, התוכניות, הילדות. וכמו שאמרת היכל התהילה כל כך מעצים את הגעגועים!! כל פעם שיש את היכל התהילה אני ישר מקליטה שיהיה למקרה של צורך בנוסטלגיה.. הדבר הכי טוב בערוץ הילדים כרגע זה היכל התהילה - רעיון מדהים לדעתי!! ואחלה כתוביות
עד עכשיו יצא לי לראות רק את מצעד השירים (שהיו היום) ואת המנחה הכי נשכח, היו עוד שפספסתי?

IkMfNiY

New member
גמלי לא יצא לראות הרבה ../images/Emo42.gif../images/Emo205.gif

מהיכל התהילה [ככה זה כשגרים במקום בלי טלוויזיה ורק כשחוזרים בפסח הביתה יש טלוויזיה...]. תוכניות שראיתי: הבגדים המוזרים [או משהו כזה], הפאדיחות והפספוסים הגדולים וקטעים שקשורים לפסח. מה היה בתוכנית של המנחה הכי נשכח? P: יעל

Dewberry

New member
זה היה הפרק הראשון בהיכל שראיתי

ושגם הכי אהבתי עד עכשיו, הוא היה גדוש בנוסטלגיה ועברו שם על הרבה מנחים, חלקם באמת נשכחים :) היה פשוט תענוג לראות את זה, באמת. בסוף גם הראו את כל המנחים, שהיו ועדיין, שרים ביחד במסיבת הפרידה שעשו לכבוד עודד מנשה. כשראיתי את זה חשבתי שזו איזו פעם חד פעמית שהחליטו לעשות ספירה לאחור על המנחים שהיו, לא ידעתי שזו רצועה קבועה שעושים כבר כמה שבועות. עד היום כשראיתי אותה שוב, נפל האסימון ונכנסתי לעניינים :) להתמוגג..

YugiBoy

New member
אוו העלת נקודה כואבת..

אני מסתכל בהיכל התהילה והלב שלי נמס.. אני מרגיש כל כך עצוב שהתקופות היפות האלו, עם כל הספיישלים היפים והשירים המקסימים שהיו פעם, שחג היה חג, והיו ספיישלים ותחפושות והיו המון תוכניות תוצרת הארץ, הכל היה כל כך יפה... עכשיו? המנחים ממש לא מצחיקים, ואת רואה עליהם שהם מנסים להצחיק בצורה מאולצת...מנסים להראות שהם נהנים, כל התוכניות לא שוות הרבה, השירים סתם ריקים "הבנות שולטות .... הבנים מגניבים..." לא זוכר מה שמעתי מהשיר הזה.... ושיר היומולדת המפורסם "מתנות אלי - אם לא הבאתם אז ביי"... נו באמת מה נהיה... ערוץ מעצבן.... הפינות נהיו מפגרות ואין הומור... והתלוננו לערוץ בכמויות אדירות, זה לא ממש מעניין אותם...

Yarinv

New member
כל-כך נכון, כל-כך צודק

סדרות המקור שהיו כמו "גורו גוגול", "גינת ההפתעות", "המחסן של כאילו", "על מלי ולמה", "ביגבגים", "קצפת" ו"על הדרך" אהוביי ועוד צריכות לשמש דוגמא לתוכניות שצריכות לעלות בערוץ. אבל כשמדובר בסדרת מקור אני מתכוון לא ל"השמינייה" או "ראש גדול" אלא תוכניות כיפיות כמו שציינתי למעלה. אבל מה כבר, נמאס לדוש בעניין הזה עוד ועוד, ערוץ הילדים זורם יותר מדי רחוק עם ה-IN וטורק את הדלת בפני הנסיון להפוך את האז לעכשיו. לערוץ הילדים יש כוח נכבד לקבוע את הדור שגדל פה, אפשר תמיד ללכת אחורה ולהחזיר את הסגנון הכיפי של התוכניות שהיו בערוץ ולהפוך אותם למה שהילדים ירצו לראות כיום בערוץ. לעשות תוכניות מקור כמו אז ולהפוך את זה לעידן החדש של הערוץ. אבל חבל לחיות באשליות שלעולם לא יתגשמו, נכון "ערוץ הילדים"?!

B R A Y E R

New member
מנהל
../images/Emo153.gif../images/Emo174.gifבדיוק מה שאני מרגיש../images/Emo10.gif

התוכנית היכל התהילה באמת גרמה לי להבין כמה הערוץ השתנה מאז. פעם הערוץ היה בנוי כך שחצי ממנו יורכב מסדרות רכש, וחצי יורכב משידורי רצף. היום התקציב שערוץ הילדים מקדיש לשידורי הרצף זה רק שליש מהתקציב הכללי. שאר התקציב הולך לסדרות המקור. לדעתי זה ממש חבל שהמצב תקוע ככה. כבר בערך 3 שנים שהערוץ תקוע באותו פורמט. חוץ מהתחלפות מנחים ומעבר אולפנים אני מרגיש שהערוץ נשאר בדיוק כמו שהוא. אני זוכר איך פעם כל שנה היה משהו חדש, כל כמה חודשים תוכניות חדשות.. לדעתי התירוץ של "מאז הילדים השתנו והם לא אוהבים את סוג התוכניות שאהבנו פעם" הוא ממש לא לעניין. הילדים הם אותם ילדים. התוכניות שנותנים להם לראות שונות. אם הם היו עושים ניסוי והיו במשך שנה אחת משקיעים רק בתוכניות רצף וברכש אמיתי, אני מאמין שהיה הבדל משמעותי בתגובות של הילדים[לטובה כמובן]. אחותי והחברות שלה[בנות 9] מאוד נהנות לראות את היכל התהילה גם כשהן לא נולדו באותה תקופה ולא זכו לראות את אותן תוכניות. זה הקסם של אותה תקופה.

למעלה