מעין סקר

m a n k o

New member
../images/Emo187.gifמעין סקר../images/Emo187.gif

אנשים! ספרו איך התחלתם לשמוע רד הוט... מתי זה התחיל.. בזכות מי.. איזה דיסק... יו נואו

m a n k o

New member
טוב אני אתחיל

בכיתה ז' הייתי אצל בן דוד שלי וסתם שמענו אצלו מוזיקה וזה (הוא גדול ממני באיזה 7 שנים) והוא ניגן לנו ואז הוא שאל אותי איזה מוזיקה אני אוהבת ובזמנו סתם הייתי שומעת אמ טי וי וכל זה וזה היה בדיוק בתקופה שהוציאו את קליפורניקיישן אז לבן שלי היה את הדיסק והוא הביא לי לשמוע מאותו יום פשוט חרשתי לו את הצורה והתחלתי לקנות לאט לאט את כל הדיסקים שלהם והיה מצב שפשוט רק אותם שמעתי ובקושי שמעתי להקות אחרות בעצם את כל מה שאני שומעת היום אני חייבת לרד הוט בזכותם יצאתי מהחרא של האמ טי וי ונפתחתי להמון סגנונות ודברים חדשים אז עם כל החרא שהם נהייו עכשיו אני בעצם חייבת להם ויש לי כבוד ענק כלפיהם זהו זה הסיפור שלי :)

Keep It Real

New member
אז ככה...

ב-99 סבתא שלי המנוחה קנתה לי את קליפורניקיישן. לא לכבוד שום אירוע, לא לכבוד משהו מיוחד, אלא יום אחד היא פשוט באה והביאה לי את הדיסק. אין לי מושג למה דווקא את הדיסק הזה, אבל זה מה שהיא הביאה. באותם ימים שנאתי רוק (יותר נכון מטאל, אבל לא ידעתי ממש להבדיל) ולא הייתי מוכן להיחשף לשום סגנון אחר מלבד ראפ. כמה חודשים לאחר מכן היא נפטרה מסרטן. אני הייתי בהלם מוחלט, הסתגרתי בחדר שלי כמה ימים, ואז החלטתי שלכבודה אני שומע את הדיסק ונותן לו צ'אנס. מאותו רגע, התאהבתי... ולא רק בדיסק, אלא בכל הלהקה. קניתי את כל המקוריים, והתחלתי להתעניין יותר ויותר. ואני מודה לה שבזכותה יצא לי להיחשף ללהקה הענקית הזאת..

the papercut

New member
שלי

אחי היה חורש על הדיסקים שלהם מאוד שהייתי קטן והוא שמע המון את חלב של אימא והייתי שומע המון את זה והוא היה משמיע יותר מאוחר את bssM ואז זה המשיך עד שיצא קליפורניקיישן התחלתי יותר לשמוע

המממם

יצא קליפורניקיישן-> היה נשמע לי מאגניב-> קניתי כל מיני דיסקים של רד הוט-> התמכרתי

lollapalooza

New member
אנייייי

טוב, אז הכרתי את give it away ו- under the bridge כבר מהתקופה שהם יצאו אבל לא הייתי ממש בעניין של מוזיקה, שמעתי הכל. ואז כשהתחילו לצאת קליפים מקליפורניקיישן, אחותי החליטה שבא לה על הדיסק, ככה, out of the blue אז ההורים שלי קנו אותו כשנסעו לחו"ל. אחותי שמעה אותו אולי פעם אחת. אני, שהייתי אז בקטע של פופ (ואני אכחיש בפעם הבאה שתשאלו אותי) החלטתי לתת לו צ'אנס. בהתחלה רק רציתי שייגמר הרעש הנוראי הזה, אבל אח"כ התאהבתי לגמרי... וזהו, ההמשך ידוע.

Vdrums

New member
אני זוכר בערך..

הכרתי את "תן את זה" ואת "מתחת לגשר" כי זה רץ בMTV בזמנו, ויום אחד לקחתי מחבר שלי את BSSM והשאר היסטוריה... משהו כזה...

On drugs

New member
גם אני כמו כולם...

גם אני היתחלתי בקליפורניקיישון שמעתי את השיר המצויין זה וכל הזמן הקשבתי לרדיו כדי לשמוע שוב את השיר. ואז חבר הביא לי את הדיסק ולא הפסקתי לשמוע אותו.

oNaRa

New member
אוקיי....

טחנו את Under the bridge ו- Give it away ונדלקתי...אז חשבתי יאללה...צריך להכיר עוד וככה....

טוב..

אז גם אני התחלתי בקליפורניקיישן והתלהבתי אז קניתי את שאר הדיסקים ועד היום אני אוהבת אותם...

למעלה