משימת הפורום....וזה סופי:)

קרניjack

New member
../images/Emo187.gifמשימת הפורום....וזה סופי:)

בערך כל חודש צריכה להיות לפורום משימה, וכבר יש לי רעיונות למשימות הבאות....אז קדימה, נסיים את המשימה הראשונה
שלהזכירכם הייתה להכין וולפייפר של חברי הפורום עם הדיסק
. אחריי שכולם העלו את כל התמונות , וכל התמונות הם בשירשור הזה (וזה היה השירשור הסופי להעלות את התמונות) צריך להכין את הוולפייפר
אז למה אנחנו מחכים
הולפייפר צריך להכיל את התמונה של הדיסק הראשון ומסביבו את התמונות של כולם מן הסתם ו.... החלטנו על שורה משיר של MCR ששי הציע והיא: They gave us two shots to the back of the head And we're all dead now שגם היא צריכה להיכלל בוולפייפר... אם היא ארוכה ומסורבלת אפשר לקצר את המשפט...
אז קדימה, שיתוף פעולה מלא, תעלו את הוולפייפרים שלכם..זה לא אמור להיות יצירת אומנות או משהו ממש מושקע, אלא משהוא נחמד כך שאלל תתעצלו
את הוולפייפרז יהי אפשר להלעות עד יום חמישי הבא, בערך עוד שבוע
הוראות מה זה משימת הפורום למי שרוצה...

kati666

New member
נחמט :),בשעה טובה.סוףסוף נסיים.

אני אתחיל עכשיו להכין,נראה מה יצא :).

קרניjack

New member
:)

קיבלת את הדיסק בסוף? כי אם כן את יכולה להחליף תמונה, אם בא לך.....

kati666

New member
לא,לא קיבלתי.

עשיתי טעות שהזמנתי משם, התקשרתי אחריי שבועיים והוא ענה לי בפשטות 'לא,עוד לא מצאתי אותו' אני לא חושבת שזה דיסק כ"כ נדיר שקשה למצוא. אני מחכה עוד שבוע ואני נוסעת לכחת תמקדמה שנתתי. ואם זה יקרה,יהיה לי אותו רק בפורים. :-\ רק לי זה קורה.מזל חרא.

kati666

New member
קרנ,

הכנתי,יצא יפיפה לדעתי. אבל אני לא מצליחה לעלות את זה בפורום,ולא כקישור. הקטנתי כמה שיכולתי אני לא מבינה מה הבעיה,

קרניjack

New member
מה הגודל של זה?

תקטיני שוב(ושוב ושוב:p) ותנסי להעלות באימג'סאק....נראה כבר אחרי זה אם זה לא עוזר

kati666

New member
נכון ../images/Emo10.gif.

לא נורא,אני אשתתף במשימת פורום הבאה.

למעלה