קינוח טבעוני טעיםםםםםםם
פיסטוקים מתוקים על מצע שוקולד לוקחים הרבה פיסטוקים (אין כמות מדוייקת,אבל הרבה!),מקלפים,וחוצים כל פיסטוק לשניים (קשה אבל משתלם). שמים את הפיסטוקים החצויים בתבנית אלומיניות מרובעת וחד פעמית,כך שיהיו בגובה אחיד,לא יותר מדי קרוב לתחתית התבנית. ממסים סוכר חום בסיר עד לקבלת חומר נוזלי. שופכים באופן אחיד על הפיסטוקים (אל דאגה,הסוכר המומס מחלחל גם למטה). ממסים שוקולד מריר,ושופכים על הפיסטוקים (אחרי ששמנו את הסוכר) עד לשכבה אחידה. שמים לשעה במקרר. לאחר שעה,מוציאים מהתבנית את פלטת הפיסטוקים,וחותכים לריבועים,או סתם שוברים חתיכות. בתיאבון! לשמור במקרר,כדי שהשוקולד לא יימס. טלטול