ניתוח שיר על פי הפורום!

NoAmItA ChAn

New member
../images/Emo187.gifניתוח שיר על פי הפורום!../images/Emo187.gif

ובכן, עכשיו שיצא אלבום חדש אני חושבת שזו הזדמנות נהדרת לברר מה כל אחד מכם חושב על כל אחד מהשירים! היום אנחנו נתחיל בשיר Na Na Na!
שורה מהשיר שאתם הכי מתחברים אליה/ממש אוהבים? ושורה שממש מפריעה לכם? הייתם רוצים לשמוע לו גרסה קצבית/איטית יותר? משהו שהייתם מוסיפים/מורידים בשיר? איך הקול של ג'רארד של בשיר לדעתכם? אייקון תפוזי שהכי מתאים לשיר? אמן שהייתם רוצים לשמוע מבצע את השיר? ואמן שממש אבל ממש היה הורס את השיר? אם הייתם יכולים לבחור לשיר שם אחר, מה הוא היה? הייתם רוצים שיצולם לשיר קליפ? למי הייתם מקדישים את השיר? ציון לשיר 1-10? הליריקס: http://www.plyrics.com/lyrics/mychemicalromance/nanana.html מדגישומטיק: http://on.liorshemesh.com/mo/2.0/

NoAmItA ChAn

New member
עונה!

שורה מהשיר שאתם הכי מתחברים אליה/ממש אוהבים? We're on your property Standing in V formation Let's blow an artery Eat plastic surgery Keep your apology Give us more detonation And right here Right now All the way in Battery City The little children Raise their open filthy palms Like tiny daggers up to heaven And all the juvee halls And the ritalin rats Ask the angels made from neon and fucking garbage scream out "What will save us?" And the sky opened up Everybody wants to change the world Everybody wants to change the world But no one, No one wants to die Wanna try, wanna try, wanna try Wanna try, wanna try, now! I'll be your detonator Cut my hair Gag and bore me Pull this pin Let this world explode... וכמובן את השורה: Kiss me you animal! ושורה שממש מפריעה לכם? Drugs, gimme drugs, gimme drugs XD הייתם רוצים לשמוע לו גרסה קצבית/איטית יותר? הממ.. לא, אני אוהבת את זה ככה D: משהו שהייתם מוסיפים/מורידים בשיר? אולי סולו טיפה יותר ארוך? XP איך הקול של ג'רארד של בשיר לדעתכם? ממש טוב! *-* אייקון תפוזי שהכי מתאים לשיר?
אמן שהייתם רוצים לשמוע מבצע את השיר? לא עולה לי אף אחד בראש O: ואמן שממש אבל ממש היה הורס את השיר? אהה.. ג'ניפר לופז? XD אם הייתם יכולים לבחור לשיר שם אחר, מה הוא היה? XDDDDDDDDDDDDD שהוא לא "נה נה נה"? אין לי מושג XP הייתם רוצים שיצולם לשיר קליפ? צולם לו קליפ X: למי הייתם מקדישים את השיר? לכל הפורום! ציון לשיר 1-10? 8 :)

../images/Emo45.gifעל הסולו יותר ארוך...

למרות שהסולו קצר וריי בכל זאת מזייף אותו בהופעות חח

SugarRush

New member
../images/Emo6.gif

שורה מהשיר שאתם הכי מתחברים אליה/ממש אוהבים? "You run the company Fuck like a Kennedy I think we'd rather be Burning your information" "The little children Raise their open filthy palms Like tiny daggers up to heaven And all the juvee halls And the ritalin rats Ask the angels made from neon and fucking garbage scream out "What will save us?"" ושורה שממש מפריעה לכם? חשבתי על זה הרבה.. והאמת שאין, כל המילים במקום =] הייתם רוצים לשמוע לו גרסה קצבית/איטית יותר? ממש לא, השיר הזה מעולה בדיוק כמו שהוא! איך הקול של ג'רארד של בשיר לדעתכם? מדהים *-* אייקון תפוזי שהכי מתאים לשיר?
אמן שהייתם רוצים לשמוע מבצע את השיר? חחחח אף אחד לא יבצע את השיר יותר טוב מMCR ואמן שממש אבל ממש היה הורס את השיר? ג'סטין ביבר XD אם הייתם יכולים לבחור לשיר שם אחר, מה הוא היה? אין לי מושג.. אבל בדוק משהו עם קצת יותר משמעות מ"nanana"... למי הייתם מקדישים את השיר? לכל ילדי שנות ה-90 וה-80 ציון לשיר 1-10? 8

ronali001

New member
דיי זה כ'כ נכון הזה על ג'סטין ביבר!@!

איך לא חשבתי על זה קודם?!!?! גאוני

Another Grave

New member
../images/Emo40.gif אני דיי שונאת לעשות דברים כאלה,

אבל משעמםD;
שורה מהשיר שאתם הכי מתחברים אליה/ממש אוהבים? Everybody wants to change the world But no one, No one wants to die. יש הרבה,זה מה שעלה לי לראש:)
ושורה שממש מפריעה לכם? And we crawl, and we crawl, and we crawl. מה קשור כאילוXD
הייתם רוצים לשמוע לו גרסה קצבית/איטית יותר? אני בעד הקצב הנוכחי תודה:)
משהו שהייתם מוסיפים/מורידים בשיר? לא עולה לי לראש כלום.
איך הקול של ג'רארד של בשיר לדעתכם? מ ע ו ל ה .
אייקון תפוזי שהכי מתאים לשיר? נעם,כלכך!
אמן שהייתם רוצים לשמוע מבצע את השיר? לא יודעת..
ואמן שממש אבל ממש היה הורס את השיר? זמרי פופמזרחית למינהם.
אם הייתם יכולים לבחור לשיר שם אחר, מה הוא היה? |חושב|.
הייתם רוצים שיצולם לשיר קליפ? יש לו כבר אחד.אני בעד עוד אחד!
למי הייתם מקדישים את השיר? לנתי
ציון לשיר 1-10? 9+. הודגש וקומבן באמצעות הקריצה של פראנק ששינתה לכולנו את חיינו.

CorEyni

New member
../images/Emo220.gif איזה חמודה !3:

גמאני בעד עוד אחד ! |גבות|

GIMMIEGIMMIEGIMMIE../images/Emo23.gif../images/Emo257.gif../images/Emo59.gif

שורה מהשיר שאתם הכי מתחברים אליה/ממש אוהבים? "Eat plastic surgery" "You run the company Fuck like a kennedy I think we'd rather be Burning your information" "Everybody wants to change the world But no one, No one wants to die Wanna try?" "Make no apology It's Death or Victory" ושורה שממש מפריעה לכם? " Let me see your jazz hands " .... ? הייתם רוצים לשמוע לו גרסה קצבית/איטית יותר? נהההה (נה נה נה P: ) משהו שהייתם מוסיפים/מורידים בשיר? סולו גיטרה ארוך יותר ומורידה קצת "נה נה נה" כדי שג'רארד יוכל לנשום בהופעה חחח ולא להתעלף אחרי השיר הראשון ><" איך הקול של ג'רארד של בשיר לדעתכם? מדהים כמו ברוב שירי האלבום :) אייקון תפוזי שהכי מתאים לשיר?
אמן שהייתם רוצים לשמוע מבצע את השיר? ליידי גאגא XD ואמן שממש אבל ממש היה הורס את השיר? יכול להיות שליידי גאגא...חחחח כי יש לה נטייה להפוך כל שיר לאקוסטי אבל בתכלס, נראה לי שכל אחד היה הורס את השיר הזה- הוא יושב בול על MCR! אם הייתם יכולים לבחור לשיר שם אחר, מה הוא היה? Killjoys, Make Some Noise! הייתם רוצים שיצולם לשיר קליפ? זה כבר לא נתון להחלטתי, לא? חחחח למי הייתם מקדישים את השיר? לכל שונאי MCR- נה נה נה נה נה ! in your face. ציון לשיר 1-10? 8.5

NoAmItA ChAn

New member
תכלס, לג'רארד אין אוויר בשיר הזה

XDDDDDDDDD אבל מה שכן, מההופעה ההיא בג'ימי קימל שראיתי, פראנקוש וריי עשו קולות רקע דווקא ממשטוב!O:

ronali001

New member
(...NA NA NA NA (nananana!!!!!!XD

שורה מהשיר שאתם הכי מתחברים אליה/ממש אוהבים? אופ יש מלא חבל שאי אפשר לכתוב את כל השירXD Love! Gimme love. Gimme love. I don't need it, but I'll take what I want from your heart and I keep it in a bag, in a box, put an X on the floor Gimme more! Gimme more! Gimme more! Shut up and sing it with me! Everybody wants to change the world, But no one, no one wants to die. Wanna try?
ושורה שממש מפריעה לכם? חחח לא מפריעה דווקא מגניבה לדעתי,קצת מטרידה
Drugs! Gimme drugs. Gimme drugs Fuck like a Kennedy הייתם רוצים לשמוע לו גרסה קצבית/איטית יותר? ממש לא! זה שיר גאוני והקצב מגניייב! לדעתי הם לגמרי הפציצו בשיר הזה!
משהו שהייתם מוסיפים/מורידים בשיר? לא ממש מבינה במוזיקה-לדעתי השיר מהמם כמו שהוא(; הממ אולי הייתי מורידה קצת מהנה נה נה כדי שג'רארד יוכל לנשום (ולא להתעלף...) *קרדיט ל GrumpyWantsAKiss * איך הקול של ג'רארד של בשיר לדעתכם? מדהים מדהים מדהים!!
כרגיל
אייקון תפוזי שהכי מתאים לשיר?
אמן שהייתם רוצים לשמוע מבצע את השיר? MCR הם ורק הםXD ואמן שממש אבל ממש היה הורס את השיר? למרות שאני שומעת קצת שירים שלה-אבל נראלי שקאשה הייתה מקלקלת את השירS:
אם הייתם יכולים לבחור לשיר שם אחר, מה הוא היה? אם ג'רארד לא היה אומר שזה בכוונה שיר רוק פאנקי וקופצני כזה שכיף לשמוע אותו,והמילים פה לא חשובות ממש כי הוא מאגניבXD הייתי מוכנה לחשוב על שם לשיר-אבל ת'כלס עכשיו שיכנע אותי
הייתם רוצים שיצולם לשיר קליפ? צולם כבר-ויצא להם ממש שווהXD למי הייתם מקדישים את השיר? לכל מי שאוהב MCR!
ולכל מי ששונא נההההההההההה!
ציון לשיר 1-10? 9!!! נראלי שכבר אמרתי פה יותר מפעם אחת (
..)שאני ממש נדלקתי על האלבום!!
NA NA NA NA NA!!!!!!
כמה שיותר NA יותר טווווובבב

Ayush Cohen

New member
:)

שורה מהשיר שאתם הכי מתחברים אליה/ממש אוהבים? Love, gimme love, gimme love I don't need it, but I'll take what I want from your heart And I'll keep it in a bag, in a box Put an X on the floor Gimme more, gimme more, gimme more Shut up and sing it with me חח אייזה חמוד כשהוא מכוון לקהל את המקרופון כשהם מופעים עם השיר זה בלייב
♥ And right here Right now All the way in Battery City The little children Raise their open filthy palms Like tiny daggers up to heaven And all the juvee halls And the ritalin rats Ask the angels made from neon and fucking garbage scream out "What will save us?" And the sky opened up Everybody wants to change the world Everybody wants to change the world But no one, No one wants to die Wanna try, wanna try, wanna try Wanna try, wanna try, now! I'll be your detonator ו- Drop like a bulletshell Dress like a sleeper cell I'd rather go to hell Then be in purgatory Cut my hair Gag and bore me Pull this pin Let this world explode... ושורה שממש מפריעה לכם? - Eat plastic surgery --> מה?! - Thought you was Batman - Fuck like a Kennedy הייתם רוצים לשמוע לו גרסה קצבית/איטית יותר? -לא זה מושלם ככה ואי אפשר לתאר את זה אחרת משהו שהייתם מוסיפים/מורידים בשיר? -כלום איך הקול של ג'רארד של בשיר לדעתכם? -מהמם, מושלם, יפה , מצחיק אייקון תפוזי שהכי מתאים לשיר? -
אמן שהייתם רוצים לשמוע מבצע את השיר? -אף אחד ואמן שממש אבל ממש היה הורס את השיר? -אממ.. כל מי שלא הונה לשם MCR אם הייתם יכולים לבחור לשיר שם אחר, מה הוא היה? -השם הזה הכי מתאים לו :) הייתם רוצים שיצולם לשיר קליפ? -הקליפ מושלם למי הייתם מקדישים את השיר? -לאוייבים? -ולכל מי שאוהב את MCR המושלמים ♥ ציון לשיר 1-10? -9

עונה~ ../images/Emo223.gif

שורה מהשיר שאתם הכי מתחברים אליה/ממש אוהבים? Everybody wants to change the world but no one, no one wants to die wanna try? wanna try? ושורה שממש מפריעה לכם? Oh, Let me tell you 'bout the sad man Shut up and let me see your jazz hands Remember when you were a madman Thought you was Batman And hit the party with a gas can Kiss me you animal לא -ממש- מפריעה, אבל די לא הבנתי איך היא קשורה.
הייתם רוצים לשמוע לו גרסה קצבית/איטית יותר? לא, זה נשמע לכם הגיוני לשיר 'נה נה נה ' באקסוטי? חח אולי אולי גרסא יותר עצבנית:) משהו שהייתם מוסיפים/מורידים בשיר? אין לי כוח לחשוב על זה חח איך הקול של ג'רארד של בשיר לדעתכם? מעולה. אייקון תפוזי שהכי מתאים לשיר?
[חח כל הנה נה נה נותן תחושה של 'לך תזדיין, אנחנו שולטים', זה כיף.D:] אמן שהייתם רוצים לשמוע מבצע את השיר? אבנג'ד!!!!!1 נכון, שיר כזה לא מתאים להם, אבל -ממש- מסקרן אותי לשמוע מה אבנג'ד היו עושים מזה. פתאום שיר דיכאון.XD טוב נו, וגם גרין דיי. ואמן שממש אבל ממש היה הורס את השיר? אבריל לאבין
[היא אוהבת שירים כאלה, ולא, זה לא היה מצליח.] אם הייתם יכולים לבחור לשיר שם אחר, מה הוא היה? אממממממ, לא יודעת. הייתם רוצים שיצולם לשיר קליפ? צולם,לא?
למי הייתם מקדישים את השיר? לכאלה שפעם לא סבלתי ואני עדיין לא סובלתD: ציון לשיר 1-10? 8. בעיקרון זה ממש אחלה שיר ואני נהנית לשמוע אותו, אבל הוא ממש לא אחד הגדולים של מכ''ר.

Hadar way

New member
Nanananananananananananananananananananana

שורה מהשיר שאתם הכי מתחברים אליה/ממש אוהבים? "Love, gimme love, gimme love I don't need it, but I'll take what I want from your heart And I'll keep it" "And the ritalin rats Ask the angels made from neon and fucking garbage scream out "What will save us?"" "Everybody wants to change the world But no one, No one wants to die" "Let this world explode..." "Let's blow an artery Eat plastic surgery" ושורה שממש מפריעה לכם? אין כזו הייתם רוצים לשמוע לו גרסה קצבית/איטית יותר? הקצץ סבבה פשוט הייתי מעדיפה שזה יהיה יותר כמו השירים הישנים שלהם משהו שהייתם מוסיפים/מורידים בשיר? הייתי מוסיפה קצת יותר דיסטורשן ומורידה כל מיני אפקטים אלקטרוניים איך הקול של ג'רארד של בשיר לדעתכם? יפה כתמיד
אמן שהייתם רוצים לשמוע מבצע את השיר? דיוויד קוק, אני אפילו לא יודעת למה פשוט ממש בא לי. ואמן שממש אבל ממש היה הורס את השיר? בריטני
אם הייתם יכולים לבחור לשיר שם אחר, מה הוא היה? The way to Battery City הייתם רוצים שיצולם לשיר קליפ?
למי הייתם מקדישים את השיר? אין לי מושג, אולי למורות ציון לשיר 1-10? 9 הודגש וקומבן באמצעות מדגישומטיק 2.0

NotPerfect4

New member
נהנהנה(אני כל כך מקורית שזה משהו)

שורה מהשיר שאתם הכי מתחברים אליה/ממש אוהבים? Love, gimme love, gimme love I don't need it, but I'll take what I want from your heart And I'll keep it in a bag, in a box Put an X on the floor Gimme more, gimme more, gimme more Shut up and sing it with me The little children Raise their open filthy palms Like tiny daggers up to heaven And all the juvee halls And the ritalin rats Ask the angels made from neon and fucking garbage scream out "What will save us?" And the sky opened up Everybody wants to change the world Everybody wants to change the world But no one, No one wants to die Wanna try, wanna try, wanna try Wanna try, wanna try, now! Make no apology It's death or victory Let this world explode... ושורה שממש מפריעה לכם? Let's blow an artery Eat plastic surgery הייתם רוצים לשמוע לו גרסה קצבית/איטית יותר? לא משהו שהייתם מוסיפים/מורידים בשיר? לא עולה לי משהו כזה.. P: איך הקול של ג'רארד של בשיר לדעתכם? מדהים מדהים מדהים כמו תמיד!
(חבל שאין אייקון של אריה XD) אמן שהייתם רוצים לשמוע מבצע את השיר? אף אחד! D: ואמן שממש אבל ממש היה הורס את השיר? כל זמר מזרחי בערך..XDD אם הייתם יכולים לבחור לשיר שם אחר, מה הוא היה? לא יודעת אבל משהו שקשור ל Battery City הייתם רוצים שיצולם לשיר קליפ? צולם כבר
למי הייתם מקדישים את השיר? לכל אנשים הפסיימים בעולם
ציון לשיר 1-10? 9

למעלה