סופשבוע פרוע

little WhiSper

New member
../images/Emo187.gifסופשבוע פרוע../images/Emo187.gif

שבוע שעבר שיר השבוע של HIM : שיר השבוע כללי: להקת\אמן השבוע: אלבום השבוע: אדם שעשה לכם את השבוע: משהו טוב שקרה השבוע: משהו רע שקרה השבוע: מאכל השבוע: משהו חדש השבוע?: ציטוט שמאפיין את השבוע: ציטוט שעשה לכם את השבוע: לינק/אתר השבוע: סרט/סדרה/ספר השבוע: סתם עוד משהו שבא לכם לספר על השבוע ואין עליו שאלה: שבוע הבא משהו שאתם מחכים לו השבוע: משהו שאתם לא מחכים לו השבוע: משהו שאתם מקווים שיקרה: אדם שרוצים\מקווים\חושקים לראות השבוע: שיר שפתחתם איתו את השבוע: סתם עוד משהו שבא לכם לספר על השבוע הבא ואין עליו שאלה: ו...תמונת השבוע! (התמונה שעשתה לכם את השבוע):

inbal287

New member
התגעגעתי לזה../images/Emo99.gif

שבוע שעבר שיר השבוע של HIM : Sweet Pandemonium שיר השבוע כללי: The Corrs - Runaway Goo Goo Dolls - Iris Goo Goo Dolls - Slide Lifehouse - Sick Cycle Carousel להקת\אמן השבוע: GGD, Lifehouse, Feeder אלבום השבוע: Feeder - Pushing The Senses Lifehouse - No Name Face The Corrs - Best Of אדם שעשה לכם את השבוע: - משהו טוב שקרה השבוע: עברתי את המבחנים שהיו השבוע, חמשוש, פיתוח קול ורוב הסופ"ש משהו רע שקרה השבוע: ההתחלה שלו וההרגשה שלי כרגע מאכל השבוע: בייסקלי, אוויר
משהו חדש השבוע?: שלושה ספרים ציטוט שמאפיין את השבוע: את כל החיים שלי - "לא יודעת" ציטוט שעשה לכם את השבוע: "לקבת הסגלת קורס רכלת ימתח להקשב, שתיים שלוש ארבע חמש..." לינק/אתר השבוע: - סרט/סדרה/ספר השבוע: פרקטיקל מג'יק/-/- סתם עוד משהו שבא לכם לספר על השבוע ואין עליו שאלה: עברתי שבוע עשירי, נשארו עוד חמישה. הללויה. שבוע הבא משהו שאתם מחכים לו השבוע: הסופ"ש משהו שאתם לא מחכים לו השבוע: השבוע משהו שאתם מקווים שיקרה: שיגידו לנו שעבדו עלינו ושהקורס הוא רק 11 שבועות. אדם שרוצים\מקווים\חושקים לראות השבוע: מה זה משנה, גם ככה שומדבר לא עובד לי בקטע הזה
שיר שפתחתם איתו את השבוע: עדיין לא פתחתי את השבוע סתם עוד משהו שבא לכם לספר על השבוע הבא ואין עליו שאלה: אני ברצינות חושבת שאני לא אשרוד אותו. שבוע טוב לכולם
.

little WhiSper

New member
ואני התגעגעתי אלייך!

וואי איך הזמן טססס.. ואת תשרדי כמו גדולה! אל תשכחי להגיד לי מתי את חוזרת לצריפין...

Rose131

New member
D:

שבוע שעבר שיר השבוע של HIM :הממ... the 9th circle שיר השבוע כללי:כלמיני להקת\אמן השבוע:כלמיני! אלבום השבוע:כלמיני...? אדם שעשה לכם את השבוע:כלמיני. משהו טוב שקרה השבוע:האינדאסטריאל חגג שנה! משהו רע שקרה השבוע:יש לו גולות מטורפות
מאכל השבוע:קפהעםחלבסויה. משהו חדש השבוע?:עט
ציטוט שמאפיין את השבוע:"אני עושה את הפרוג'קט" ציטוט שעשה לכם את השבוע:הממ לינק/אתר השבוע:תפוז! סרט/סדרה/ספר השבוע:אנג'ל! סתם עוד משהו שבא לכם לספר על השבוע ואין עליו שאלה:הממ שבוע הבא משהו שאתם מחכים לו השבוע:שיגמר משהו שאתם לא מחכים לו השבוע:שיעור שלישי היום. משהו שאתם מקווים שיקרה:אעבור את המבחן בספורט ובלשון אדם שרוצים\מקווים\חושקים לראות השבוע:.. שיר שפתחתם איתו את השבוע:ever dream- nightwish סתם עוד משהו שבא לכם לספר על השבוע הבא ואין עליו שאלה:אמ.. ו...תמונת השבוע! (התמונה שעשתה לכם את השבוע):

Wrath Within

New member
-_______-"../images/Emo11.gif

שיר השבוע של HIM : Vampire Heart שיר השבוע כללי: Stargazers של נייטוויש Touch like angel of death Bed Of Razors שניהם של צ'ילדרן The River Flows Frozen - Eternal Tears Of Sorrow Sick, Dirty And Mean - Eternal Tears Of Sorrow להקת\אמן השבוע: נייטוויש וצ'ילדרן. אלבום השבוע: A Virgin And A Whore - Eternal Tears of Sorrow אדם שעשה לכם את השבוע: הוא
משהו טוב שקרה השבוע:המדפסת סוף סוף עובדת!!!!קיבלתי מאחי דיסק של מרלין מנסון! ועוד כלמיני דיסקים:} ופיתוח קול! משהו רע שקרה השבוע: עונש... מאכל השבוע: לאדעת משהו חדש השבוע?: המדפסת עובדת, זה נחשב XD ציטוט שעשה לכם את השבוע: ~סאלי מראה לי ציטוט מאיזה שיר עם המילה absolute~ אני: לא אמור להיות שם u אחרי ה-O? סאלי: לא, זה רק בוודקה אני: איזה רוסיה יצאתי XD לינק/אתר השבוע:
סרט/סדרה/ספר השבוע: "השדים של אמילי" שבוע הבא משהו שאתם מחכים לו השבוע: לאדעת משהו שאתם לא מחכים לו השבוע: המבחן במתמטיקה/: משהו שאתם מקווים שיקרה: שכל השרמוטות ימותו!!!! אדם שרוצים\מקווים\חושקים לראות השבוע: לאדעתתת אוף שיר שפתחתם איתו את השבוע: דה פאנטום אגוני של אפיקה תמונה:\

RockStar2

New member
I LOVE Ville Valo!!!

שבוע שעבר שיר השבוע של It's All Tears :HIM שיר השבוע הכללי:The Sacrament אמן השבוע:Avril Lavigne אלבום השבוע:And Love Said No אני מתה על האלבום הזה אדם שעש לי את השבוע:Ville Valo משהו טוב שקרה השבוע:לא קרה שומדבר מיוחד שהוא טוב...חוץ מזה שוילה הורס...XD משהו רע שקרה השבוע:המורה שוב מטומטמת מאכל השבוע:פיצה XD משהו חדש השבוע:יש מבחן ציטוט שמאפיין את השבוע:"תצחקו,תצחקו עוד ניראה מי יצחק אחרון" (יפצ'וק...המורה למתמתיקה) אתר השבוע:Tapuz.co.il סדרת השבוע:הישרדות!! נעם איזה חתיך!! סתם עוד משהו שבא לי לספר:אני אוהבת את וילה....^^ משהו שאני מחכה לו שבוע הבא:שHIM יבואו לארץ!!!!!!!!!!! משהו שאני לא מחכה לו:לראות את שרון..משהו שאני רואה כל יום חוץ מימי שישי ושני...יוהו.. משהו שאני מקווה שיקרה:שוילה יציע לי נישואין אדם שחושקים לראות השבוע:וילה ואלו!!!!! שיר שפתחתי איתו את השבוע:When Love And Death Embrace סתם עוד משהו שבא לי לספר על השבוע הבא:מאיפה אני יודעת הוא עוד לא היה אבל הלוואי שאני אפגוש את וילה ^^ תמונת השבוע:

RockSter

New member
ואוו.. חתיך לא נורמלי.. אבל...

לא יותר מהמעריץ מספר אחת שלהם... (אמא אני ר===ע===ב!!) אומר לך משהו??? ואת צריכה לשלוח לי את הגרסה שיש לך ל it's all tears... תורידי כבר איי סי קיו :{

למעלה